Какво трябва да е наказанието за престъпника Ристосков?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Какво трябва да е наказанието за престъпника Ристосков?

Мнениеот POPCORN » 31 окт 2012 23:16

daniel875 написа:
Layne Staley написа:Майната му на дупедавеца Ристосков! Курви като него е имало и ще има!
ЦСКА върви нагоре, това е по важното!

Изкуствено вървите нагоре. Скоро ще паднете от високо. Мисля, че имате гостуване във Варна, което ако се играе нормално, няма да го вземете. "Моряците" играят ли надъхано, мечтайте си за трите точки. Естествено и шансът влиза в играта.
Има и реванш, който не е толкова сигурен. Важно е Разград да играят надъхано тогава, защото тази вечер играха по инерция.

а вие на къде сте тръгнали ми е въпроса?И другият ми въпрос е не вървите ли и вие изкуствено след като ви видяхме срещу нас що за стока сте?Вместо да злобеш по адрес на ЦСКА ис гледай твоя отбор!Ще ви видим в Разград вас...
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 31 окт 2012 23:16

Аз ако съм шеф в ЦСКА, ще го отвлека и ще накарам футболистите ми да станат манафи, до един, дори и тези от школата. Па да видим веднъж напълнен със семе, като пуйка на коледа, дали ще посмее пак :evil:
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 31 окт 2012 23:17

POPCORN написа:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:иначе феновете в Разград да се надяват този мач да е бил уговорен, защото ако това е истинската форма на Лудогорец, срещу СИНЯТА ЛАВИНА ги чака погром...Базил ше наказва, ше наказва братлета, нема лабаво :mrgreen:

и синята лавина е видяхме преди 2 седмици.скрихме и топката от всякъде!ти да не си гара дембеле :lol: :lol:

Явно ти липсва Гарра Дембеле :) ?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 31 окт 2012 23:17

Изкуствено вървите нагоре. Скоро ще паднете от високо. Мисля, че имате гостуване във Варна, което ако се играе нормално, няма да го вземете. "Моряците" играят ли надъхано, мечтайте си за трите точки. Естествено и шансът влиза в играта.
Има и реванш, който не е толкова сигурен. Важно е Разград да играят надъхано тогава, защото тази вечер играха по инерция.

Човек ЦСКА в последните си мачове би Левски,Лудогорец и направи Х в Пловдив с Ботев където също беше по-добрия
отбор в мача и само малшанс ги лиши от победа и в този мач !!! Освен това досега не играеше най-добрия ни играч който
ве още не е и в оптимална форма.
Кое точно му е изкуственото на това ?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 31 окт 2012 23:17

POPCORN написа:
dunavfc написа:
obi4am_pirin написа:Кристална дузпа срещу Апостол Попов...скъса му фанелката и се опита да го довърши с препъване!Такова влизане срещу Платини трудно може да се види...!Шуменски деко направи такова умишлено зверско влизане...всъщност радетелите за нов морал в БГ-футбола от Разград от безпомощност такова ритане удариха че няма накъде...селското в тях избуя с пълна сила!

За първата ситуация съм съгласен,че може да се отсъди дузпи,въпреки че повторението беше много лошо и никой не може категорично да заяви дали това е 100 % дузпа или не...Втората ситуация няма нужда от коментар,самият факт,че Платини не протестираще е красноречив..

ти си луд бе приятелю.гледал ли си някога футбол или?Това ако не е дузпа незнам!

Не,не съм,това ми беше първият мач :roll: Кое от двете ситуации е дузпа или и двете ?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 31 окт 2012 23:19

LSFC 1914 написа:
POPCORN написа:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:иначе феновете в Разград да се надяват този мач да е бил уговорен, защото ако това е истинската форма на Лудогорец, срещу СИНЯТА ЛАВИНА ги чака погром...Базил ше наказва, ше наказва братлета, нема лабаво :mrgreen:

и синята лавина е видяхме преди 2 седмици.скрихме и топката от всякъде!ти да не си гара дембеле :lol: :lol:

Явно ти липсва Гарра Дембеле :) ?

еми защото пише точно като него
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 31 окт 2012 23:19

jermiun написа:Аз ако съм шеф в ЦСКА, ще го отвлека и ще накарам футболистите ми да станат манафи, до един, дори и тези от школата. Па да видим веднъж напълнен със семе, като пуйка на коледа, дали ще посмее пак :evil:

Да бе,сега пък ще го и награждаваме :mrgreen:
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 окт 2012 23:20

Pichichi написа:

Човек ЦСКА в последните си мачове би Левски,Лудогорец и направи Х в Пловдив с Ботев където също беше по-добрия
отбор в мача и само малшанс ги лиши от победа и в този мач !!! Освен това досега не играеше най-добрия ни играч който
ве още не е и в оптимална форма.
Кое точно му е изкуственото на това ?

вижда се че вървим нагоре, но нека минат всички мачове и ще анализираме ;) от тези мачове дето ни остават, най-важните са Лудогорец и Черно море да ги бием !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 31 окт 2012 23:20

Не,не съм,това ми беше първият мач :roll: Кое от двете ситуации е дузпа или и двете ?

и двете разбира се.при първото на последното повторение по канал 1 се вижда как му дърпа фанелката в наказателното за да не стигне на време за топката.при второто това ако не е дузпа аз просто ще отида да си отрежа оная работа някъде.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 31 окт 2012 23:22

Няма как да ми обясниш разбира се,по една доста елементарна причина,нямаш акъл,годините ти са респектиращи,но акъла липсва...едното не може да замени другото нали така глупчо ;)
Виж сега, или си прекалено малък или си съвършено глупав, или си леко напушен, но най-вероятно си психично болен. Ако не вярваш, че е така Аз те предизвиквам да се явим заедно на психо-тест. Аз ще поема разходите. Можем и да заложим по 500 лв. , че резултатите ти ще са плачевни. Приемаш ли предизвикателството??
Иначе ще ти цитирам един колега по-долу на име astra на 31 Окт 2012 22:07
Незнам какво са гледали някой хора , но истината е една - ЦСКА в момента играе най - добре в България. Що се отнася за съдията ще кажа 4-5 негови фрапантни грешки:
1. дузпа за ЦСКА при 1-0 за задържане срещу Попов.
2. червен картон за АНИСЕ в 45мин.
3. 1000% дузпа срещу Платини - никакъв картон на Платини и Бандаловски
4. червен картон за М.Иванов за фаул срещу Саша/ спомнете си влизането на Бандаловски срещу Дания/ - едно към едно е нарушението - директен червен картон.
5. изританата топка в лицето на Саша от Барт след съдийски сигнал - нарисуван жълт картон

Написал го е кристално ясно, но за нормални...
Последна промяна от Stanimir-74 на 31 окт 2012 23:40, променено общо 2 пъти.

Върни се в “ЦСКА”