hrclspr12 написа:ОщеОтДете написа:hrclspr12 написа:Шивач, явно Стойчо е подкупил съдията повече, отколкото Батков. И двамата много реват, но Стойчо повече се натиска. Ще е голямо надлъгване това дерби. Ники Йорданов да е главен, ще е най - добре.
Точно него да, да ви сигурна победата... малко ви подпря последния, направо т'ва беше най-голямото рязане! Ако не беше тоя миналото дерби пак отиваше на 1:3!
Не знам дали си шивача, но не беше точно така. Много пъти от съдиите в директните мачове е бил ощетяван "Левски", но въпреки това сме печилили. Когато през 1993 година ви обърнахме, Спасов не беше много благосклонен към нас, но ви показахме кой е по - добрият. Явно Стойчо много се напъва, защото е подкупил съдията. Знам го аз какъв е тарикат. После се изкарва, че е най - честният.
А бе, да не ти свирят 2 дузпи, да играете с топката, въпреки че ОЧЕВАДНО тя е излязла от терена, да ни накъсва играта в всеки един момент, да дава нереални жълти картони... а вие, имахте точно 2 удара за цял мач и ни бихте.