ЦСКА - Пирин, Дискусия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: ЦСКА - Пирин, Дискусия

Мнениеот Sleepwalker » 04 мар 2009 20:27

Днес както Цска,така и Левски играха слабо.Малката разлика е,че едните продължиха,а другите отпаднаха.Ок,аз като левскар се радвам,че минахме на полуфинал,но това ли е най-важното?Щеше ли да има особена разлика,ако червените днес бяха вкарали още едно положение и така да продължат?Почти никаква,според мен.Защото с тази игра сме за никъде,пак ще дойде есента и ще ни срамят знайни и незнайни тимчета.Тогава единствената ни утеха ще е да злобеем и да веем като байрак името на отбора,отстранил вечния съперник.Ама това до към 21.40,че тогава почва Шампионската лига.Само дето там няма да има български отбор.Е нищо де,свикнали сме.Нали има форуми,в които да си излеем злобичката!?

И друго.Какво мислите е по-добре- лесни мачове на любимия отбор и изразителна победа(макар и доста съмнителна) или грозна и мъчителна игра,но в истински мач без уговорки?
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 мар 2009 20:28

Имам чувство, че феновете на Левски са по радостни, че ЦСКА са отпаднали, отколкото факта, че Левски са победили :)

Всичките левскари изписвате вежди на Пирин, но хипотетично на 1/2 финала се паднете с тях и отпаднете ще почнете да ги псувате.

Радвайте се на победите на любимият отбор и не обръщай внимание на противниците.
Изображение

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 04 мар 2009 20:29

Другото нещо което немога да разбера е ... Радващите се благи телешки кратуни!
Левски побеждава Вихрен след келява игра и 2 гола

Ще се опитам да ти обесня-няма значение играта ,а резултата.Сам каза някъде,че всички отбори са слаби на този етап.Двата гола са си 2!Левски на полуфинал ли е-ДА!И това е реалността,колкото и да не е добра играта на отбора.Не съм доволен и аз от играта-а от резултата.На този етап -това е достатъчно.И е нормално да се радваме,когато пряк конкурент отпадне от борбата за купата.Не мислиш ли?Друг е въпросът че конкурентът в случая е кръвния враг.......
Изображение Изображение

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Мнениеот levskar in CY » 04 мар 2009 20:36

Angoff написа:Е това немога да го приема,това излишно грандоманство...ЦСКА отпадна от купата на България и край света се срути и шепа глупаци почнаха да псуват отбора и да си покажат расистките наклонности...неможахме да си вкараме положениата,Пирин си вкара гол и после се отбраняваха...неможе,когато има напрежение в самия отбор от към ръководство да искаме стабилни изяви...та ние преди 6 месеца бяхме пред закриване,какви са тия очаквания ???

Много се дразня на подобни лумпени,с удоволствие бих им НАБИЛ малко разум в ограничените мозъчета.

Левски побеждава Вихрен след келява игра и 2 гола ... всичко е спокойно и радушно без излишна радост,ЦСКА пада и усмивки до ушите,бахти криворазбраната идея за футбола дето имат...пък заглавията на разните медии не ми се коментират направо...бива бива толкова злоба да се насажда от тия вестници и сайтове бляк доповръща ми се от тях от безумната телешка радост и лумпенизираното поведение на глупаците обиждали футболистите на ЦСКА ... 70% от хората ходят на мачове за да си излеят злобата от живота ... едните скандират К.Р за Левски други К.Р за ЦСКА и това е едно и също всеки път,аз като отида на стадиона скандирам ЦСКА ЦСКА ЦСКА ... е отпаднахме за купата,сега да очакваме да ги освиркват в Бл-д ли на мача с Беласица?

Дано се решат проблемите и клуба мине в ръцете на Титан и се окажат сериозни хора,че дотука само дивиденти трупаха от името на ЦСКА ... Свети Христо е прав,шут в гъза на Томов и да се почне от начало и ще кажа нещо , което всеки фен на ЦСКА трябва да знае...

НЕМОЖЕ ДА ИСКАМЕ ОТБОРА ДА Е ШАМПИОН ВСЯКА ГОДИНА С НЕДОДЯЛАНА СЕЛЕКЦИЯ ОТ 20 ЧУЖДЕНЦИ ...ОТБОР СЕ ПРАВИ С ВРЕМЕ.
ПО ДОБРЕ ДА ОТПИШЕМ СЕГАШНИЯ СЕЗОН И ДА ПОЧНЕМ ДА ГРАДИМ ЗА СЛЕДВАЩИЯ...ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ ПИСНА МИ !

Незнам още колко ще издържа,но нивото на българския футбол не отговаря на моите изисквания за футбол ...мамка му дори не отговаря на интелектуалното ми ниво...та той е пълен с ниски страсти,псувни и расистки намеци от фенове,идиотско и лицемерно поведение от страна на ръководители:Батков,Боримиров,Ганчев и Лечков
Лъжи лъжи и пак лъжи:Лупи!

До кога ??? че аз дори тук в форума срещам 3-4 свястни момчета от 2-та лагера другото е пълнеж! пълнеж! и само пълнеж! ниски страсти обиди и расистко отношение да не говорим за излишния национализъм,който се е обърнал от обич към страната си във омраза на малцинствата живеещи живота си в България...2 неща,които крайно не се свързани оф...и да си изливам душата тук няма смисъл...просто ако продължава така с тая омраза по стадионите ... абе мамка му днеска на стадиона в кюстендил агитката на Левски 50% от нея са от региона и какво да чуя...викат СЕЛЯНИ на агитката на Вихрен(Сандански) WTF :?: :?: :?: :shock: :?: :?: :?:
на път съм да се откажа от цялата помия и да си гледам Английски и Испански футбол и да ме обвиняват разните "Националисти",че съм чуждопоклонник :roll:

Не се ядосваи! Както се видя и днес на стадионите все повече хора от всички агитки мислят като теб.Но нали знаеш че надеждата умира последна.
Изображение

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 04 мар 2009 20:39

Angoff написа:Е това немога да го приема,това излишно грандоманство...ЦСКА отпадна от купата на България и край света се срути и шепа глупаци почнаха да псуват отбора и да си покажат расистките наклонности...неможахме да си вкараме положениата,Пирин си вкара гол и после се отбраняваха...неможе,когато има напрежение в самия отбор от към ръководство да искаме стабилни изяви...та ние преди 6 месеца бяхме пред закриване,какви са тия очаквания ???

Много се дразня на подобни лумпени,с удоволствие бих им НАБИЛ малко разум в ограничените мозъчета.

Левски побеждава Вихрен след келява игра и 2 гола ... всичко е спокойно и радушно без излишна радост,ЦСКА пада и усмивки до ушите,бахти криворазбраната идея за футбола дето имат...пък заглавията на разните медии не ми се коментират направо...бива бива толкова злоба да се насажда от тия вестници и сайтове бляк доповръща ми се от тях от безумната телешка радост и лумпенизираното поведение на глупаците обиждали футболистите на ЦСКА ... 70% от хората ходят на мачове за да си излеят злобата от живота ... едните скандират К.Р за Левски други К.Р за ЦСКА и това е едно и също всеки път,аз като отида на стадиона скандирам ЦСКА ЦСКА ЦСКА ... е отпаднахме за купата,сега да очакваме да ги освиркват в Бл-д ли на мача с Беласица?

Дано се решат проблемите и клуба мине в ръцете на Титан и се окажат сериозни хора,че дотука само дивиденти трупаха от името на ЦСКА ... Свети Христо е прав,шут в гъза на Томов и да се почне от начало и ще кажа нещо , което всеки фен на ЦСКА трябва да знае...

НЕМОЖЕ ДА ИСКАМЕ ОТБОРА ДА Е ШАМПИОН ВСЯКА ГОДИНА С НЕДОДЯЛАНА СЕЛЕКЦИЯ ОТ 20 ЧУЖДЕНЦИ ...ОТБОР СЕ ПРАВИ С ВРЕМЕ.
ПО ДОБРЕ ДА ОТПИШЕМ СЕГАШНИЯ СЕЗОН И ДА ПОЧНЕМ ДА ГРАДИМ ЗА СЛЕДВАЩИЯ...ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ ПИСНА МИ !

Незнам още колко ще издържа,но нивото на българския футбол не отговаря на моите изисквания за футбол ...мамка му дори не отговаря на интелектуалното ми ниво...та той е пълен с ниски страсти,псувни и расистки намеци от фенове,идиотско и лицемерно поведение от страна на ръководители:Батков,Боримиров,Ганчев и Лечков
Лъжи лъжи и пак лъжи:Лупи!

До кога ??? че аз дори тук в форума срещам 3-4 свястни момчета от 2-та лагера другото е пълнеж! пълнеж! и само пълнеж! ниски страсти обиди и расистко отношение да не говорим за излишния национализъм,който се е обърнал от обич към страната си във омраза на малцинствата живеещи живота си в България...2 неща,които крайно не се свързани оф...и да си изливам душата тук няма смисъл...просто ако продължава така с тая омраза по стадионите ... абе мамка му днеска на стадиона в кюстендил агитката на Левски 50% от нея са от региона и какво да чуя...викат СЕЛЯНИ на агитката на Вихрен(Сандански) WTF :?: :?: :?: :shock: :?: :?: :?:
на път съм да се откажа от цялата помия и да си гледам Английски и Испански футбол и да ме обвиняват разните "Националисти",че съм чуждопоклонник :roll:

Поблема не е, че паднахме! Нямаше хъс за победа, трагична игра, нямаше себераздаване! А лумпените са си част от пейзажа!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 04 мар 2009 20:47

Ами виж,неможе да има дразги между ръководството и футболистите и постоянни забаванния на плащанията и да искаме резултати и игра...Валенсия играе ли добре ? тъпо е бе човек...футболистите не са виновни това искам да ти кажа,неможе,когато човек е несигурен за работата си да я върши,както трябва!

дано уж новите собственици от Титан разберат и всичко привърши в скоро време,че изпуснахме сезона и телешките кратуни пак ще се радват до следващото Бате...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 04 мар 2009 20:51

PFC Litex написа:Имам чувство, че феновете на Левски са по радостни, че ЦСКА са отпаднали, отколкото факта, че Левски са победили :)

Всичките левскари изписвате вежди на Пирин, но хипотетично на 1/2 финала се паднете с тях и отпаднете ще почнете да ги псувате.

Радвайте се на победите на любимият отбор и не обръщай внимание на противниците.

Аз не се радвам, даже съм тъжен и ако прегледаш мненията ми ще видиш, защото за мен винаги е сладко, когато гледам мачовете Левски-ЦСКА и няма нищо по-хубаво за всички левскари от това да се срещнем и да ги бием на 1/2 финал или на финала ;) Така че изобщо не се кефя на загубата на ЦСКА, а съжалявам :(
Последна промяна от sedem_!_dva на 04 мар 2009 20:52, променено общо 1 път.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 мар 2009 20:52

Тука се чуват някакви мнения за играта на Левски.Според вас,как трябва да играе един отбор след като до 30мин води с 2:0?Да се напрягат,да стане 4-5 и да се изпоконтузят всичките...Пуснете си Диема и вижте как западните отбори като вкарат 2 гола и спират да се напрягат.Далеч съм от мисълта,да сравнявам Левски с някой европейски гранд,просто давам пример.Тази вечер,не Левски отпадна насред София,а Цска така,че сами си правете сметка кой е играл по-добре.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 04 мар 2009 21:11

al_ex1 написа:Жалки,жалки - такова бездушие,такава некадърност е страшно обидна за всички нас,които обичаме името и емблемата ЦСКА! Нещо става с този отбор и докато не се отсече до основи няма да се оправят нещата!По добре в Б група,отколкото това жалко съществувание!Там поне ще играят хора със сърца,ане алчни гюведжари! :oops: :oops: :oops:

Така е ,като не искаш да играеш не играй,феновете ни са виновни за нищо.Кажи няма пари не играем ,а не след мача да се оправдаваш и да плачеш като девица за ....... :mrgreen: Наистина гадно и долно :evil: :evil: :evil: :evil:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 04 мар 2009 21:40

ЕЕЕ... Здравейте бе Левскap4ета!!! к'во става? Празнувате ли??? Преди да продължа искам да честитя победата на ПИРИН и да им пожелая успех. Гледам ,че 76% от потребителите са левскари и изкат да ми кажет ,че не са радостни от загубата на ЦСКА :o :o :o Благодаря ви за съчуVствието, И: пак ще се видим :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
За момчетата, дето са били на стадиона и са псували.... не мога да ги съдя. Те са ултраси и те милеят най-много за отбора. :idea:
Нормално е Пената да се ядосва- и той е ултраз (в сърцето си). Гадно ми е ,че отпаднахме,но съм оптимист,че утре ще се изяснят много неща и пак ще сме шампиони ;)
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Върни се в “ЦСКА”