Нахалството на Киряков е безгранично

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Нахалството на Киряков е безгранично

Мнениеот bobonikolov » 01 окт 2012 20:25

blue avalanche написа:
RedeviL написа:Естествено че не ги одобрявам, но специално за Платини са дадени над един милион лева (не знам колко точно)..Това са пари, които нито един друг бълграски отбор няма да даде за вътрешен трансфер!

Левски плати 2,5 млн. лева за Чиликов. ;)
Без УЕФА!!! :oops:
Не се изказвай неподготвен.

Да!И също така елегантно забравиха да си платят за Георги Христов на Марица и тези на Мъри, който вече сигурно пали свещи в църквата и го удря на молитви докато е жив да си получи дължимото.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 01 окт 2012 20:48

blue avalanche написа:Ми да.де...Вътрешен трансфер!
А обърна ли внимание на "Без УЕФА"?Разбирай-без намесата на УЕФА.
Или и това вече е характерно за "момента"? :mrgreen:

С намеса, без намеса получиха си парите и сега точат лиги за още 500 000 лв, което не е никак малко!Сега като се замисля той вашия Силва, който го купихте от Евъртън, ви излезе за по-малко пари..Смятай! ;)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 01 окт 2012 20:56

Прав е Киряков.Сега ще ви дои като за световно.

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 01 окт 2012 20:59

RedeviL написа:
blue avalanche написа:Ми да.де...Вътрешен трансфер!
А обърна ли внимание на "Без УЕФА"?Разбирай-без намесата на УЕФА.
Или и това вече е характерно за "момента"? :mrgreen:

С намеса, без намеса получиха си парите и сега точат лиги за още 500 000 лв, което не е никак малко!Сега като се замисля той вашия Силва, който го купихте от Евъртън, ви излезе за по-малко пари..Смятай! ;)

Договорите се подписват, за да се изпълняват, или нещо бъркам?!В съставянето на договорите участват адвокатите и на двете страни, а не се съставят едностранно.След като вашите прехвалени адвокати са одобрили този договор и вашите шефове са го подписали, за какво изобщо се говори-той трябва да се спазва, а не да се търчи по съдилища, защото някоя клауза вече не ни е изгодна.Да са мислили, когато са го съставяли и подписвали!

rockman
Контакти:

Мнениеот rockman » 01 окт 2012 21:22

rockman написа:
rockman написа:
leski написа:Безгранична наглост или просто рекет ?

Рекета спрямо ЦСКА започва да придобива значителни размери.Най-пресен пример е ръководството на
ФК Черноморец с техните безумни претенции : ,,Ние им предложихме два варианта. Първият бе да ни изплатят оставащите 273 хиляди евро по договора за Платини, както и да ни преведат 300 хиляди евро заради преминаването на бразилеца в Динамо Букурещ. Вторият бе да ни заплатят само 273 хиляди евро и да ни върнат Анеси. "
1. М.Платини беше даден под наем за 10000 Е,а не продаден,.. тоест искането е абсолютно неадекватно.
2.Анеси заяви на няколко пъти че не желае да се връща в Черноморец/дори ги съди за неизплатени заплати/,но явно мнението му е без значение за др.Събев защото робите нямат право на мнение.
3. Време е БФС да вземе мерки спрямо действията на самозабравилите се Събев и Киряков и да сложи край на рекетьорските им напъни.
:idea:

Безгранична е твоята глупост. Ето ти договора за продажбата на Платини в ЦСКА. Прочети го внимателно, много внимателно чети клаузите за плащанията и датите и условията по трансфер в ТРЕТИ отбор. Суми дати проценти. И за последно. Щом ЦСКА са подписали договора , са се съгласили с условията в него.
Ами сега ще си платят. До последното евро и със всичките му лихви по забавени плащания.Честито на Черноморец.
Договора: http://www.sport1.bg/sport1/node/245185

Ето чети какво съм ти писал още тогава в малоумната ти тема. Честито на Черноморец

Ами смешко, четеш, но не осъзнаваш нищо от прочетеното. Няма лошо. Ще си плащате на Черноморци , като попове. Стой та гледай.
P.S. Вие нали нищо не дължахте. Защо изведнъж започнахте да плащате? Нещо СТРАХ ли се вижда в очичките . Нещо проблем с лиценза ли ще има?
Смешковци. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 01 окт 2012 21:29

Защо изобщо го цитирате тоя нещастник Киряков ? Не му давайте трибуна за изява и сам ще си залезе !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 окт 2012 22:00

bobonikolov написа:
blue avalanche написа:
RedeviL написа:....Да!И също така елегантно забравиха да си платят за Георги Христов на Марица и тези на Мъри, който вече сигурно пали свещи в църквата и го удря на молитви докато е жив да си получи дължимото.

Би ли споделил с нас, несведущите:
1. Какво и защо трябва да плаща "Левски" на "Марица", след като от "Марица" Георги Христов преминава в "Ботев" - Пловдив и разтрогва договора си с "Ботев" по вина на клуба - потвърдено от окончателно решение на Апелативната комисия при БФС!? :roll:
2. Каква сума дължи "Левски" на Мъри по договора, сключен с него?! Доколкото аз съм чул (дали това е вярно е друг въпрос), става въпрос за сума, обещана на Мъри лично от Тодор Батков като бонус за класирането на "Левски" в групите на ШЛ. 8-)
Дай точна и конкретна информация по двата случая, или замълчи завинаги за тях, както се казва при брачните церемонии в някои страни, неподготвен и некомпетентен красноармеецо.... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 01 окт 2012 22:19

Пловдивският “Марица”, откъдето тръгна кариерата на един куп звезди начело с Христо Стоичков, се отказа вчера от участие в Югоизточната “В” група. След есенния полусезон тимът е на 15-ото място в класирането с 5 победи, 6 равни и 8 загуби.

Решението е взел лично президентът Рангел Берберов, който се обосновава с липса на каквато и да е подкрепа от страна на общината в Пловдив и БФС.

Берберов все пак уточни, че ще продължи да издържа детско-юношеската школа на клуба, която е една от най-добрите в България.

“Левски” и ЦСКА ни дължат пари за Георги Христов и Николай Манчев, но от БФС си траят. Общината щедро налива пари в “Локо” и “Ботев”, а нас никой не ни брои за живи”, заяви за “24 часа” изпълнителният директор на “Марица” Георги Фиданов.

Пловдивчани стават третият отбор, който спира участие във “В” групите. Това вече направиха “Спортист” (Генерал Тошево” и “Кубрат”.

А ето и за Мъри:
[offtopic]Станимир Стоилов заяви, че е имал желание да води "Левски" още при гостуването в Ловеч. Мъри обаче обясни, че на срещата му с Иво Тонев преди дни не му е била отправена сериозна покана. Бившият наставник на "сините", Литекс и националния отбор каза още, че има да получава пари от клуба от "Герена" и продължава да си ги чака.

"Левски" остава основен фаворит за титлата. В мача с Лудогорец ще вземат преимущество, сигурен съм. За мен тези разговори със „сините“ не бяха покана, а диалог. Очи в очи разговори е имало и с Илиан Илиев и Херо. Това, че са преговаряли с други хора е повече от нормално. Пари не сме обсъждали. Финансовите условия не са били предмет на разговора. Повтарям – официална покана за треньор към мен нямаше", обяви Стоилов.

"Не зная защо на разговорите не дойде Батков, не ме интересува. Да, Сираков винаги ме е подкрепял и ми е казвал: „Ти трябва да си в "Левски", това е най-доброто за клуба“. Никога не е поставял себе си пред мен. В такъв голям гранд трябва екип, а не само един треньор. Сам човек не може да върши толкова много работа. Ясно е, че за един тим в страната най-важен е треньорът. В България се подценяват спортно-техническите щабове, а не би трябвало", продължи Мъри, който гостува на Крум Савов в "Канал 3".

"Отидох на срещата преди няколко дни като знаех, че няма да получа конкретно предложение. Иво се държа добре, останалите също. Претенциите са ми в спортно-технически план. Имаме и финансови взаимоотношения с ФК "Левски", които смятам, че ще бъдат решени без проблем", каза Стоилов, добавяйки, че си чака парите, които си е заработил преди години на "Герена".

"Николай Костов нямаше достатъчно време да работи. С Гонзо сме приятели и нямаме проблеми, но иначе селекцията е трагична и скъпа, школата – унищожена, а постиженията – никакви. Как да имам доверие на хора, които сменят треньора след една загуба? Никой не може да ме убеди, че Костов искаше сам да се махне. Не можеш да махнеш треньора преди двата ти най-важни мача за полусезона, като изключим този с ЦСКА. И аз исках да съм на скамейката в Ловеч, но никой не ме покани. Това са фактите", категоричен беше Мъри, който за последно води кипърския Анортозис.

Стоилов коментира Лудогорец, ЦСКА, както и престоя си в Литекс и националния отбор.

"Стойчо е допингът на ЦСКА. Иначе чисто спортно-технически и „Б“ отборът им не си спомням да е бил на толкова ниско ниво. Слабо, много слабо. Момчетата в отбора в момента играят на максимума от възможностите си. Добре организирани са и оттам печелят. Тепърва ще им се връщат Тошко и Трифонов – тоест ще вървят нагоре. Присо е голяма загуба за ЦСКА. Ами Анисе, ако се върне? Тогава ЦСКА наистина ще е фактор. Равенство между "Левски" и Лудогорец прави ЦСКА шампион. Горе-долу така излиза. Това е вариантът за "армейците" да са първи", заяви спецът.

"На Лудогорец напрежението им дойде малко в повече напрежението, иначе превъзхождат повечето тимове в страната. Там има неща в игрови план за изчистване – от две контри им правят два гола. Не е нормално. Иначе наистина показаха на цяла футболна България как се работи правилно и вярно, за да се постигнат резултати.
Няма нищо лошо да си добре подготвен медикаментозно. Щом стимулантът е разрешен, значи не е допинг. Може пък да са открили някакво ново вещество", коментира Стоилов, добавяйки, че е приятел с Ивайло Петев.

"В националния беше трудно и може би беше провал. Но самата ситуация бе сложна. Задачата за Любо е много подобна като моята преди, защото почти не разполага с материал, с който да работи. Станислав Манолев ние в Ловеч го направихме футболист и не смятам, че престоят ми в града беше провал. Напротив – наложихме стил на игра, който и до днес носи позитиви. Ние за първи път показахме Георги Миланов, Сашо Цветков и други млади футболисти. Стоичков може да спечели Купата. За титлата мисля, че няма как да стане", завърши Станимир Стоилов.[/offtopic]
Няма значение дали сумата е обещана устно или се дължи по договор.Факт,е че Мъри е свършил работата за която е трябвало да му се плати,но плащане няма.Хайде стига толкова спам по темата.Аз лично също мисля,че претенциите на Киряков са пресилени.
Това е към Капитан Стотелмайер

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 01 окт 2012 22:49

bobonikolov написа:
Пловдивският “Марица”, откъдето тръгна кариерата на един куп звезди начело с Христо Стоичков, се отказа вчера от участие в Югоизточната “В” група. След есенния полусезон тимът е на 15-ото място в класирането с 5 победи, 6 равни и 8 загуби.

Решението е взел лично президентът Рангел Берберов, който се обосновава с липса на каквато и да е подкрепа от страна на общината в Пловдив и БФС.

Берберов все пак уточни, че ще продължи да издържа детско-юношеската школа на клуба, която е една от най-добрите в България.

“Левски” и ЦСКА ни дължат пари за Георги Христов и Николай Манчев, но от БФС си траят. Общината щедро налива пари в “Локо” и “Ботев”, а нас никой не ни брои за живи”, заяви за “24 часа” изпълнителният директор на “Марица” Георги Фиданов.

Пловдивчани стават третият отбор, който спира участие във “В” групите. Това вече направиха “Спортист” (Генерал Тошево” и “Кубрат”.

А ето и за Мъри:
[offtopic]Станимир Стоилов заяви, че е имал желание да води "Левски" още при гостуването в Ловеч. Мъри обаче обясни, че на срещата му с Иво Тонев преди дни не му е била отправена сериозна покана. Бившият наставник на "сините", Литекс и националния отбор каза още, че има да получава пари от клуба от "Герена" и продължава да си ги чака.

"Левски" остава основен фаворит за титлата. В мача с Лудогорец ще вземат преимущество, сигурен съм. За мен тези разговори със „сините“ не бяха покана, а диалог. Очи в очи разговори е имало и с Илиан Илиев и Херо. Това, че са преговаряли с други хора е повече от нормално. Пари не сме обсъждали. Финансовите условия не са били предмет на разговора. Повтарям – официална покана за треньор към мен нямаше", обяви Стоилов.

"Не зная защо на разговорите не дойде Батков, не ме интересува. Да, Сираков винаги ме е подкрепял и ми е казвал: „Ти трябва да си в "Левски", това е най-доброто за клуба“. Никога не е поставял себе си пред мен. В такъв голям гранд трябва екип, а не само един треньор. Сам човек не може да върши толкова много работа. Ясно е, че за един тим в страната най-важен е треньорът. В България се подценяват спортно-техническите щабове, а не би трябвало", продължи Мъри, който гостува на Крум Савов в "Канал 3".

"Отидох на срещата преди няколко дни като знаех, че няма да получа конкретно предложение. Иво се държа добре, останалите също. Претенциите са ми в спортно-технически план. Имаме и финансови взаимоотношения с ФК "Левски", които смятам, че ще бъдат решени без проблем", каза Стоилов, добавяйки, че си чака парите, които си е заработил преди години на "Герена".

"Николай Костов нямаше достатъчно време да работи. С Гонзо сме приятели и нямаме проблеми, но иначе селекцията е трагична и скъпа, школата – унищожена, а постиженията – никакви. Как да имам доверие на хора, които сменят треньора след една загуба? Никой не може да ме убеди, че Костов искаше сам да се махне. Не можеш да махнеш треньора преди двата ти най-важни мача за полусезона, като изключим този с ЦСКА. И аз исках да съм на скамейката в Ловеч, но никой не ме покани. Това са фактите", категоричен беше Мъри, който за последно води кипърския Анортозис.

Стоилов коментира Лудогорец, ЦСКА, както и престоя си в Литекс и националния отбор.

"Стойчо е допингът на ЦСКА. Иначе чисто спортно-технически и „Б“ отборът им не си спомням да е бил на толкова ниско ниво. Слабо, много слабо. Момчетата в отбора в момента играят на максимума от възможностите си. Добре организирани са и оттам печелят. Тепърва ще им се връщат Тошко и Трифонов – тоест ще вървят нагоре. Присо е голяма загуба за ЦСКА. Ами Анисе, ако се върне? Тогава ЦСКА наистина ще е фактор. Равенство между "Левски" и Лудогорец прави ЦСКА шампион. Горе-долу така излиза. Това е вариантът за "армейците" да са първи", заяви спецът.

"На Лудогорец напрежението им дойде малко в повече напрежението, иначе превъзхождат повечето тимове в страната. Там има неща в игрови план за изчистване – от две контри им правят два гола. Не е нормално. Иначе наистина показаха на цяла футболна България как се работи правилно и вярно, за да се постигнат резултати.
Няма нищо лошо да си добре подготвен медикаментозно. Щом стимулантът е разрешен, значи не е допинг. Може пък да са открили някакво ново вещество", коментира Стоилов, добавяйки, че е приятел с Ивайло Петев.

"В националния беше трудно и може би беше провал. Но самата ситуация бе сложна. Задачата за Любо е много подобна като моята преди, защото почти не разполага с материал, с който да работи. Станислав Манолев ние в Ловеч го направихме футболист и не смятам, че престоят ми в града беше провал. Напротив – наложихме стил на игра, който и до днес носи позитиви. Ние за първи път показахме Георги Миланов, Сашо Цветков и други млади футболисти. Стоичков може да спечели Купата. За титлата мисля, че няма как да стане", завърши Станимир Стоилов.[/offtopic]
Няма значение дали сумата е обещана устно или се дължи по договор.Факт,е че Мъри е свършил работата за която е трябвало да му се плати,но плащане няма.Хайде стига толкова спам по темата.Аз лично също мисля,че претенциите на Киряков са пресилени.
Това е към Капитан Стотелмайер

Бобо, не се излагай, пич!Устното обещание не е договор.Би ли ни казал в кой съд ще издържи като аргумент фразата "Той ми обеща...", особено, когато става въпрос за пари.Аз мога ли да заведа дело срещу теб, като кажа, че си ми обещал нещо, но не си го изпълнил?
Друг е въпросът дали е морално от страна на Батков да го направи.

Върни се в “ЦСКА”