BRF написа:Прогнозата ми е 3:0
какво става с Платини знаеш ли

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
BRF написа:Прогнозата ми е 3:0
Teo написа:BRF написа:Прогнозата ми е 3:0
какво става с Платини знаеш ли
dreben23 написа:Гледам някъде вече го слагат във вероятния състав. Дали пък не са го картотекирали тихомълком, докато се вълнуваха всички от успехите на националния?Ако играе, би трябвало да отбележи и първия си хеттрик. Време е вече да ги почваме, всички си взеха кой каквото му беше нужно дотук...
Моите 11: Черни, Бандаловски, Попов, Крачунов, Нилсон, Пачурар, Тенгариня, Сержиньо, Присо, Платини/ Йовчев, Анисе
Толкова боеспособен отбор не сме имали от последните 6 мача!
Червени_шампиони написа:Оня боклук е сложил цени на билетите от 10 лева. На мястото на Нилсон по-добре да играе Мишо Венков, Карачанаков незнам как така си го махнал за сметка на тия инвалиди.
dreben23 написа:Моите 11: Черни, Бандаловски, Попов, Крачунов, Нилсон, Пачурар, Тенгариня, Сержиньо, Присо, Платини/ Йовчев, Анисе
Udoji90 написа:dreben23 написа:Моите 11: Черни, Бандаловски, Попов, Крачунов, Нилсон, Пачурар, Тенгариня, Сержиньо, Присо, Платини/ Йовчев, Анисе
Нилсон и Присо титуляри, а Карачанаков и Венков резерви?!Това не трябва да се случва!
Udoji90 написа:Платини и Скиорли няма да играят - сега го написаха в Гонг. В такъв случай очаквам Тасио да започне титуляр.
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni и 25 госта