III кръг ЦСКА София - Локомотив Пловдив 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: III кръг ЦСКА София - Локомотив Пловдив

Мнениеот шивача » 21 авг 2012 18:26

Tommi написа:
Teo написа:
Кольо Милев е кмет на Сливен, Лечков за какво се бърка там дето не му е работата с неговите искания за пари...

Лечков е взел стадиона на концесия.

и градът, и градът :?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 21 авг 2012 18:51

Много ще се накефя ако мушнете черно белите ...
ПРОГНОЗА: 2:0 :!: :!:
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 авг 2012 20:56

Teo написа:титан знаят че са пътници и ги боли **** кой ще плаща наеми :lol:

А не усещате ли, че така става много лошо? Нещо няма ли да направите?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 авг 2012 21:00

Синьо сърце написа:
Teo написа:
Синьо сърце написа:Абе, вий платихте ли на националния наемите? Що не ви искат в Търново? Що плешунгера иска първо парата, после си дава стадиона? Нали уж харизма, нови спонсори, туй-онуй? Няма ли кой да плати наем за Сливен?

титан знаят че са пътници и ги боли **** кой ще плаща наеми :lol:

А не усещате ли, че така става много лошо? Нещо няма ли да направите?

Какво трябва да направим ние? Да платим стадиона ли?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 авг 2012 21:10

Не знам, братче, те тия ще ви заровят тотално, явно са си опекли хартиите за пред съда и ги боли... Ми те по тая логика утре ще паднат служебно, не знам. С години ще излизат неплатени борчове, а вземат ли новите акциите-вземат и тях! Не искам да давам акъл, но май един нов Чавдар ще излезе и евтин, и здравословен! Едно време с Чавдар сте тръгнали, що пък не? Голям праз-две години, то пък един футбол тука в А група, да се ненагледаш... Аз ако бях, така ще направя и хич не ми пука, вижте Ботев! Да плащаш милиони за акции,дваж милиони за дългове и не се знае още какво, не е работа! С тез милиони егати базата, егати терените и система ще се изгради, истина ти казвам!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 авг 2012 21:18

Ами виж сега, те ако умишлено и целенасочено решат да ни заровят, никой не може да ги спре, колкото и да се ежиме иначе. Ако утре ни треснат служебна загуба, това вече ще е върхът. Титаните ще излязат с поредната декларация, че не те са виновни, а Лечков или кмета на Търново и готово, топката е прехвърлена, кервана си върви, кучетата никви ги няма...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 авг 2012 21:33

vaskonti написа:Ами виж сега, те ако умишлено и целенасочено решат да ни заровят, никой не може да ги спре, колкото и да се ежиме иначе. Ако утре ни треснат служебна загуба, това вече ще е върхът. Титаните ще излязат с поредната декларация, че не те са виновни, а Лечков или кмета на Търново и готово, топката е прехвърлена, кервана си върви, кучетата никви ги няма...

Като е така-Чавдар 2, нов ЦСКА и хитрата сврака-с трите крака! Имам обаче чувството, че са предусетили подобен ход и са приготвили капанче и там, и не виждам къде може да бъде, освен базата и концесията... Те я държат и ЦСКА-2 няма да могат да я вземат, тука Кашчей трябва да разтълкува казусите, аз не ги разбирам. Явно е сложно, Титан няма да се дадат без бой, а време няма...А и нещо тоя Емил с га и Дучето, че и Стоичков отгоре не звучат убедително, но това като страничен наблюдател го казвам, не ангажирам никого с мнение. Честно казано не знам-оправяйте се! ;)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 21 авг 2012 21:56

Синьо сърце написа:
vaskonti написа:Ами виж сега, те ако умишлено и целенасочено решат да ни заровят, никой не може да ги спре, колкото и да се ежиме иначе. Ако утре ни треснат служебна загуба, това вече ще е върхът. Титаните ще излязат с поредната декларация, че не те са виновни, а Лечков или кмета на Търново и готово, топката е прехвърлена, кервана си върви, кучетата никви ги няма...

Като е така-Чавдар 2, нов ЦСКА и хитрата сврака-с трите крака! Имам обаче чувството, че са предусетили подобен ход и са приготвили капанче и там, и не виждам къде може да бъде, освен базата и концесията... Те я държат и ЦСКА-2 няма да могат да я вземат, тука Кашчей трябва да разтълкува казусите, аз не ги разбирам. Явно е сложно, Титан няма да се дадат без бой, а време няма...А и нещо тоя Емил с га и Дучето, че и Стоичков отгоре не звучат убедително, но това като страничен наблюдател го казвам, не ангажирам никого с мнение. Честно казано не знам-оправяйте се! ;)

:lol: :lol: :lol:
ти почваш да си вярваш :shock:
няма да има чавдар2, колкото и да ви се иска :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 22 авг 2012 01:18

Този път го няма КоКо Динев да ви подарява мачове. Очаквам този мач да се играе 1:1 прогноза.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Върни се в “ЦСКА”