onegavon написа:Не ми отговори на въпросът какво ще се случи във В група? Какви са преимуществата да играем по селата, ей това ми обясни? След като в момента има някакъв вариант? А кой колко е ходил по мачове не е мястото тук да се хвалим само ще ти кажа , че първия ми международен мач е на 17.09.1980г още си пазя програмката с цена о.20 ст.Провери с кого сме играли !
Преимуществото е, че сектора ще се обедини, няма да има дучета и смучета вече. Отборът ни няма да има дългове към никого. Отборът ще има ясна престава за бъдещето му. Сега какво в ЦСКА е нормално, покажи ми 1 нещо, заради което си струва да подкрепиш Титан, отбор или каквото и да било. Стадиона - почнаха уж ремонт, като съм на 80% сигурен, че ше си го заебат така до другата година, и пак ще се ходи по мъките на националния. Отбор - най-слабия ЦСКА от както аз гледам мачове, тоест от 98-ма година. Мислех си, че най-слабия ЦСКА беше когато правехме равни с Калиакра, уви не е така. Това, че ще играем 2 години по селата, ще се отрази повече в положителна насока отколкото в отрицателна. Както стана с Ботев? Играха по селата 2 години, виж какво правят сега. Пълен стадион, добър отбор, и най важното - ОБЕДИНЕНИ СА! А ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА! АЗ НЕМОГА САМ ДА НАКАРАМ ТИТАН ДА СЕ РАЗКАРАТ, НО ВСИЧКИ ЗАЕДНО МОЖЕМ! Ама какво да се прави, като 90% от феновете ни ходят на стадиона (някой даже не са и ходили) само когато отбора побеждава. Защо 1 път за 15 години не видях стадиона пълен на мач от първенството? Пълен с наши фенове, не говорим за дербита, защото 1/4 от стадиона си го пълнят те. (нашия стадион). Даже и през 2003-та, когато имахме 13 поредни победи пак ходехме по 2000 човека на мач. И при награждаването пак не са напълни стадиона тогава. През 2005, почти пълен стадион, сектор Б обаче пак беше празен. През 2008, пак 1/4 левскари!
П.П. Бил си на мача ЦСКА - Нотингам. Баща ми също е бил, бил е и на още по-големи мачове.