Дучето каза: ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Дучето каза: ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Мнениеот защо » 16 юли 2012 22:58

След Дучето няма да тръгнат много хора, така че няма какво да го коментираме. Все едно какъв е, човек първо работи за името си, после името му работи за него.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 16 юли 2012 23:00

flo написа:Заемете удобна позиция, включетe лаптопитИ шоуто започва с марка Цска. Изображение
Изображение

Шолото е започнало от няколко години вече.. :lol:

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 16 юли 2012 23:01

И всички философи, които обясняват как щели да се съберат едни 100 милиона лева, а после да дойде един умен чичко да ги управлява, поне името на чичкото да кажат, не ни дръжте съвсем в неведение...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 16 юли 2012 23:08

Аз продължавам да недоумявам какъв е целият проблем? В момента имате най-добрата селекция от както станахте шампиони при Лупи, Стойчо пак е начело... Не разбирам?!? Погледнете си състава! Пак единствената конкуренция ще е Лудогорец! Колкото и да ми е неприятно, определено сте по-добре от Левски(разбира се ако продадете Мораес нещата се променят доста... той е половин отбор)! При нас всеки ден се обяснява как всичко е ок и как мустакът дал половин милион евро за нападател и тн, но в крайна сметка съставът на ЦСКА е с класи над този на Левски в момента(основно Джей Ар)! Ето и М'Боли се връща... Наистина не разбирам къде е драмата, че искате да махате ТИТАН?
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 17 юли 2012 00:43

Основното, което отсях от изказването на Дучето е ,че Лупи му обещал да го направи богат, а Борисов му обещал да е милионер, а той нито е милионер, нито е богат. И сега протестира. Всичко останало е плява. Как цска водил с 2 точки, как паднал балона и други лакърдии са ала-бала. Става дума за пари, а не за цска и за фенска любов

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 17 юли 2012 00:48

Подкрепям Дучето на 100%! Вън боклуците от ЦСКА :!:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 17 юли 2012 05:46

За съжаление колкото и да се пънем няма кой да дава пари,а издръжката е сериозна.Така,че когато има избор е едно,когато няма-примиряваме се за да съществуваме.Когато не можеш да имаш това,което обичаш обичай това,което имаш.

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 17 юли 2012 05:46

За съжаление колкото и да се пънем няма кой да дава пари,а издръжката е сериозна.Така,че когато има избор е едно,когато няма-примиряваме се за да съществуваме.Когато не можеш да имаш това,което обичаш обичай това,което имаш.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 юли 2012 06:26

защо написа:И всички философи, които обясняват как щели да се съберат едни 100 милиона лева, а после да дойде един умен чичко да ги управлява, поне името на чичкото да кажат, не ни дръжте съвсем в неведение...

И как да ти кажа кой ще е президента на ЦСКА?Та нали ако си купил акции ще гласуваш и ти.От къде да знам дали повечето хора ще са гласували като теб или мен.Който събере най-много гласове,той ще управлява клуба!Ако питаш мен кой бих искал да видя начело на ЦСКА,то това би трябвало да е човек който може да борави със 100 милиона лева и да е добър мениджър.Примерно
Стоян Александров или Левон Хампарцумян.Но който и да е начело,то той ще бъде избран от нас,от феновете!
П.П
Нападките тук срещу Дучето са същите каквито са и срещу Офанзива.Защо се плюе по тях всеки може самда си отговори. cska/viewtopic.php?f=2&t=105471&st=0&sk=t&sd=a&start=130
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Мнениеот football_fb » 17 юли 2012 10:10

Дучето не го познавам ... не съм ЦСКА-р и не съм си имал вземане-даване с феновете. Но съм фен на футбола и по моите наблюдения (чисто като страничен наблюдател) мисля, че падението на ЦСКА тепърва започва и ако тези двамата неразбиращи от нищо милионери не се махнат от клуба след някоя успех за ЦСКА ще бъде ако са в средата на таблицата! Но дано се случи чудо!
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Върни се в “ЦСКА”