5000 хиляди "армейци" надъхаха ЦСКА преди Лига Европа
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 5000 хиляди "армейци" надъхаха ЦСКА преди Лига Европа
Какво ми ги въртите зимата,ходим на тренировките,развиваме култура. Аз ви казвам, че ръковдството ви не ви бръсне за сливи и не благоволи да направи една контрола от уважение към феновете.Вие ще ми разправяте , че сте нямали традиции, ами нямате и като нямате не се бутайте при отборите които имат. Да не споменавам,че до скоро ЦСКА организираше преди началото на сезона един минитурнир "Плей стейшьн" с два чужди отбора.Абе какво да ви обяснявам отбор от краен квартал си бяхте такъв ще си и останете.После били "Левски -европейски" колкото и пари да ви изсипват ще си останете същите.
- blue avalanche
- Контакти:
onegavon написа:Какво ми ги въртите зимата,ходим на тренировките,развиваме култура. Аз ви казвам, че ръковдството ви не ви бръсне за сливи и не благоволи да направи една контрола от уважение към феновете.Вие ще ми разправяте , че сте нямали традиции, ами нямате и като нямате не се бутайте при отборите които имат. Да не споменавам,че до скоро ЦСКА организираше преди началото на сезона един минитурнир "Плей стейшьн" с два чужди отбора.Абе какво да ви обяснявам отбор от краен квартал си бяхте такъв ще си и останете.После били "Левски -европейски" колкото и пари да ви изсипват ще си останете същите.
Всъщност,сега се сетих и за едно друго "представяне".
ЦСКА-Олимпиакос 2-5.
Върхът!Представянето на представянетата!Уважение към феновете!Най-голямото!

Става въпрос за представяне на новите футболисти.Да видят публиката и тя съответно да им пожелае успех.Присъстваха и по- малките набори да се вдъхновят от по- големите.Имаше отново фенове с увреждания на пистата, които получиха внимание и т.н. Ама къде си виждал ти тези работи из мочурите на Тунджа.Самата контрола не е толкова важна важно е съпричастието , което се получава между различните елементи на един голям клуб- неговата публика и отбора.Тази тема е вече за архив, всякакви спорове по нея са безсмислени. Не можеш да спориш за нещо ,което няма как да направиш сравнение. Те нямат традицията да правят представяния, какво да се сравняваме с тях?
Последна промяна от onegavon на 16 юли 2012 10:15, променено общо 1 път.
blue avalanche написа:Beck's написа:Няма лошо да се представят срещу сараево, дано се представят като хората, а ти да ми говориш за "Апостола,дето вкарал гол на отбора от Подуене", а отбора да ти е излизал с тениски " Аз мразя ЦСКА" е това му се вика НЕ МЕРСИ ............. Седи си на задника и спри да се заяждаш, защото се излагаш, навсякъде се опитваш да обърнеш темите в заяждане , как пък веднъж не помогна темата да заприлич на нещо нормално?
Армейците незнам дали помнят, представянето на Лео Лима и Соуса, тогава бяха пълни А и В и на стадиона имаше над 12 000, но нещо немога да намеря архивите или просто няма такива .....
Имената Лима и Соуса са табу на "Армията"!Всички архиви са иззети и унищожени!
Това ли измисли кратуна? АРЕ НЕ МЕРСИ, ходи да си хейтваш в го.... форум.
Вие ли ще ми говорите за това колко ви уважават вашите собственици? 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема