Ще стане ли ЦСКА шампион?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gun175
Контакти:

Re: Ще стане ли ЦСКА шампион?

Мнениеот gun175 » 19 фев 2009 16:06

Тази година имате последната възможност да станете шампиони, защото от догодина няма да има отбор с името ЦСКА! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 19 фев 2009 17:34

Hristomil kostov написа:Вие така и не разбрахте в таиа Тъпа Българиа 4е ЦЦКА ниама да стане шампион.Просто отбора върви към закриване.Не Б група а ликвидациа.Този отбор ниама право да съштествува.

Я марш на училище бе, душко непоръбена! Като се научиш да пишеш граматически правилно, тогава ще ни занимаваш с мнението ти относно ЦСКА и дали има право да съществува...

http://bfunion.bg/downloads/Programa_PR ... 8-2009.pdf

Това е програмата за пролетта - отбелязани са и преките предавания!

28.02. - 14.00 часа а мястото е Благоевград - това ще си бъде живо домакинство за шампионите срещу Беласица.... :P
Ще го предават по БНТ, но ние ще сме на стадиона! :D
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 19 фев 2009 18:01

LordVOODOO написа:
sedem_!_dva написа: Аз съм пристрастен и пак ти ги казвам нещата такива, каквито са, а ти се правиш на разсеян или наистина не разбираш, което е по-жалкото.

ЛОЛ, ЧАКАЙ МАЛКО СПРИ СЕ! Значи си пристрастен, ама ми казваш нещата, такива каквито са?!?!?! Не казваш ми ги така, както ти е удобно на теб и на отбора ти! Пак гледах ситуацията от мача с Локо и няма никакъв контакт! Никакво избутване, а и много ми е Х как го виждаш това избутване, при положение, че в близост до камерата има още едно говедо, което пречи на ясната видимост! Чиста симулация на Рабех и трагичен опит да спре атаката на Локо симулирайки нарушение в атака... (и само не ми казвай,че вашите играчи никога не симулират, защото вашите кукони имат изпълнения, на които и Пипо Индзаги може да завиди! - пример втората дузпа от мача с Черно Море!)

А сега към мача на моряците - това не е никаква дузпа, ръката е прибрана до тялото - това е просто един случаен рикушет и нищо повече, но на съдиите толкова им стига, за да свирнат дузпа за евроидиотите и после да отидат да си вземат паричките от Сестричков!

Едно не мога да разбера: Толкова ли не разбирате, че всичките тези изпълнения не са във ваша полза? Ок ще се фукате с поредната незаслужена титла и после когато трябва да играете в ЕКТ пак някакви анонимници ще ви правят за смях (и не само вас, а цяла България)! И това е така, защото Сестричков е никакъв в Европа и там няма аванти за отборчето ви. Играчите ви са свикнали да им се помага и без съдийска помощ нищо не могат, а докато очакват съдията да им спечели мачовете с БАТЕ, Тампере и Жилина вие ставате за резил!!! Набийте си го веднъж завинаги в посинелите мозъци!

Абе ти виждаш ли се какво пишеш бе :!: :!: :!: Ти си трагичен момче щом ми казваш, че няма дузпа при игра с ръка във вратарското поле и щом не виждаш как играча на Локо ПД бута Рабех. Ти ненормален ли си, кой защитник ще симулира в наказателното поле на отбора си, такова нещо във футбола няма, то само по себе си е самоизключващо се, защото съдията ако не свири фаул става гол. Как защитник ще рискува 100% гол, за да прави симулация. Какво да коментирам повече с тебе след като говориш и мислиш с гъза си.
Ходи се прегледай някъде повече няма какво да се занимавам с теб.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 19 фев 2009 18:18

sedem_!_dva написа:Ти ненормален ли си, кой защитник ще симулира в наказателното поле на отбора си, такова нещо във футбола няма, то само по себе си е самоизключващо се, защото съдията ако не свири фаул става гол. Как защитник ще рискува 100% гол, за да прави симулация. Какво да коментирам повече с тебе след като говориш и мислиш с гъза си.

Е как кой? Вашите бастуни - само те могат да измислят нещо такова! (Както и само срещу вас, само в България може да се отмени автогол поради засада!) Ти иди на очен лекар говедце! Ако не можеш да си го позволиш, мога да те уредя безплатно в оптики "Леонардо"! Има огромна разлика м/у това да спреш умишлено топката с ръка и ръкати ти да е прибрана до тялото ти, а топката случайно да рикушира в нея!!!! Гледал ли си поне малко нормален, качествен футбол, а не тази родна парадия на този велик спорт, в който можеш да се нагледаш на всякакви аванти към селският ви о(т)бор??? Че то ако беше така, както ти казваш, всеки път, когато някой играч стигне до наказателното поле и няма продължение на атаката ще стреля в ръката на най-близкият защитник, за да печели дузпа!!!

Ето ти един безплатен съвет: научи правилника на играта, научи кога се дава дузпа и кога не (дори при игра с ръка в наказателното поле, може да не се даде дузпа!) и едва тогава повръщай говежди лaйна по форумите!

Ама какво да ти обяснвам на теб - ти си толкова смешен и жалък! Още помня как обясняваше, че в дербито (ЦСКА - Левски) не е имало дузпа за ЦСКА!!! И после си тръгнал да се правиш на компетентен! Ти си един кьорав балъчец!!! И за да не почнеш да ми спориш пак и за дербито.. ето на гледай клипче, както ти обичаш да правиш: http://vbox7.com/play:3dd23cba
Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 19 фев 2009 18:24

LordVOODOO написа:Е как кой? Вашите бастуни - само те могат да измислят нещо такова! (Както и само срещу вас, само в България може да се отмени автогол поради засада!) Ти иди на очен лекар говедце! Ако не можеш да си го позволиш, мога да те уредя безплатно в оптики "Леонардо"! Има огромна разлика м/у това да спреш умишлено топката с ръка и ръкати ти да е прибрана до тялото ти, а топката случайно да рикушира в нея!!!! Гледал ли си поне малко нормален, качествен футбол, а не тази родна парадия на този велик спорт, в който можеш да се нагледаш на всякакви аванти към селският ви о(т)бор??? Че то ако беше така, както ти казваш, всеки път, когато някой играч стигне до наказателното поле и няма продължение на атаката ще стреля в ръката на най-близкият защитник, за да печели дузпа!!!

Ето ти един безплатен съвет: научи правилника на играта, научи кога се дава дузпа и кога не (дори при игра с ръка в наказателното поле, може да не се даде дузпа!) и едва тогава повръщай говежди лaйна по форумите!

Ама какво да ти обяснвам на теб - ти си толкова смешен и жалък! Още помня как обясняваше, че в дербито (ЦСКА - Левски) не е имало дузпа за ЦСКА!!! И после си тръгнал да се правиш на компетентен! Ти си един кьорав балъчец!!! И за да не почнеш да ми спориш пак и за дербито.. ето на гледай клипче, както ти обичаш да правиш: http://vbox7.com/play:3dd23cba

Бегай бе чорбар пропаднал. Не ми се занимава повече с теб. Седи си у Варна, идваме 6-я кръг е б е ме ви насред селото ви, както го направихме с отворените пеУничани и повече се не обаждате по форуми, па след това си пискайте говедца и сини БФС-та.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 19 фев 2009 18:30

Само по-полека с тона. Принципно темата е "Ще стане ли ЦСКА шампион?" , а не имало ли дузпа за Левски или не, ако искате си отворете нова тема и се дърлете там колкото си искате, а ако го сторите на Л.С . ще бъде най- добре.

plamenl0208
Контакти:

Мнениеот plamenl0208 » 20 фев 2009 10:06

мисля че в момента цска върви добре само лупи да се махне

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 20 фев 2009 10:16

http://cska.gol.bg/article.php?id=50130

Айде пак слух за продажба ли, преотстъпване ли и аз не знам... :roll:

Таман се зарадвах че в защита сме оки и сега Кирчо ако отиде в Леверкузен, пак ще трябва да чакаме сработване между Иван Иванов и Кристиян Узунов примерно или някой друг...

Не става така - цяла подготовка готвиш централната двойка защитници и после някой "умен" мениджър и ръководството я разбиват... :evil:

Много съм ядосан, така шампион не се става - не пипайте състава на Пената! :twisted:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 20 фев 2009 17:47

Yasso написа:http://cska.gol.bg/article.php?id=50130

Айде пак слух за продажба ли, преотстъпване ли и аз не знам... :roll:

Таман се зарадвах че в защита сме оки и сега Кирчо ако отиде в Леверкузен, пак ще трябва да чакаме сработване между Иван Иванов и Кристиян Узунов примерно или някой друг...

Не става така - цяла подготовка готвиш централната двойка защитници и после някой "умен" мениджър и ръководството я разбиват... :evil:

Много съм ядосан, така шампион не се става - не пипайте състава на Пената! :twisted:

Няма лошо ако Котев отиде на запад защото е добър футболист.Ако е за разни страни като Израел,Кипър и т.н но Германия е добър избор.А и ако Узунов се справя добре няма лошо да бъде наложен като титуляр(не съм го гледал и не знам как играе)А и каквото да става тази година титлата е на Армията, просто не виждам кой ще ни бие!!!!!!

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 20 фев 2009 22:53

Естествено,че няма как цска да стане шампион! Или може,ако изиграят 30 мача само сьс Славия! Само Левски оле!

Върни се в “ЦСКА”