Петър Диков не разрешава да се инвестира на "Армията"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Петър Диков не разрешава да се инвестира на "Армията"

Мнениеот vaskonti » 13 юни 2012 08:51

Кашчей написа:Бобо, помолих те да не говориш за наема, защото... хайде да не го усукваме.. няма фирма, която да издържи на такъв наем, ако го плаща.Аве пич, тук иде реч за 68 декара само в центъра на София, което по 1 лев на декар да е прави 68 000 само наем.Отделно е Панчарево.Ама ти наистина ли мислиш, че всички в България рупат сладка царевица с кочаните, през юни?!?А за сградите на БА дали не трябва да е отделно.. или се вписва?Ааа.. ми това става сладък наем тогава-на месец около 70 000 лева за 68 дка площ, в която случайно влиза стадион, административни сгради, паркинг, рестораааант.. това го забравихме, ама не съвсем.Как Диков не ви резна, когато правихте ресторанта, а ви реже, когато ще правите терен..цъцъцъцъ..мръсникът той!

Като си помисля.. дори Нейков не ви направи проблем за ресторанта, ама ви правеше за Панчарево :mrgreen: :mrgreen:

ПП-Наивници, вий в други полк минахте!(Вазов)

По 1 лев на декар не прави 68 000 лева, а само 68 лева:)
Размерът на наема няма нищо общо. Да не би наем трябва да се плаща само и единствено ако имотът е възможно на най-централно място, но ако е леко в страни, няма проблеми дори да се подари? Въпросът е принципен, защото тая държава има примерно 100 подобни имота, но само от ЦСКА взимаше наем! Защо? Защото стадиона е на Орлов мост ли? Айде моля ти се! Наеми следва да се искат не само в идеалния център, ами и малко "по-натам" от него! Всъщност, навсякъде! И казвайки "навсякъде" нямам пред вид само Панчарево, а наистина навсякъде!
Кашчей написа:
vaskonti написа:Ми реве, щото само на ЦСКА разбутаха базата за да направят зала, само ЦСКА плащаше наем, само за ЦСКА се прави концесия, а други си получават всичко като подарък или под формата на общинско или дори държавно участие!

Вече ти казах, че ЦСКА никога не са имали база.Още по-малко тя е била на "Червено знаме". Базите са държавни и държавата решава какво да прави.Вие просто сте наематели.Е, вече сте концесионери, но това не връща нещата обратно.
Нека не говорим за наем, ако обичаш!Ако имате поне малко срам, от ЦСКА никога повече няма да споменавате, че само вие сте "плащали" наем!

Да, ЦСКА не е имал собствена база, но и абсолютно нито един отбор в България не е имал такава! Всичко си е било на държавата. Само че същата тая държава резна само и единствено ЦСКА, а в същото време десетки държавни обекти си пустеят и буренясват, други обекти пък се подаряват ей така, на общо основание!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 юни 2012 17:46

Old_death написа:
Ти си доказал, че много неща не са ти ясни, но щом иде реч за ЦСКА всичко е изрядно, щом е в полза, и всичко е мафия и организиран комплот, ако не е в полза.
Стадионът е строен, когато градината е Борисова, ама нали ти си историк, ти ще кажеш по-добре.Всъщност, този стадион е строен на мястото на друг, което не го прави същият стадион.
Казах, че заглавието е провокативно и невярно, но май е трудно да се забележи това!

Вие никога, ама никога, никога, никога, не сте имали бази.Бази имаше МНО, със спортното си направление.След като от МО ви отрязаха и прехвърлиха базите на държавата, вие за какво претендирате, че не ми става ясно?Ако си някъде под наем и хазяинът реши да продаде имота, това означава ли, че те е лишил от жилище?

Ти си доказал,че си обикновен хейтър със замъглено от омразата си съзнание.Докато ядеше банани и предъвкваше гордостта си във форума беше спокойно.За съжаление пак започна да пишеш.колкото и да шикалкавиш и да прилагаш устни еквилибристики,на това място е имало стадион много преди някой да започне да сади фиданки,господин дървен философе.
На 27 януари 1925 г. софийска община отпуска „за вечни времена“ място в местността „Пустиняна“ в Борисовата градина на отбора на АС-23 като компенсация за отнемането на игрищата, на които играят Атлетик, Слава и ОСК преди обединението им
Това е за да обогатиш малко общата си култура.Никъде не видях да разсъждаваш по въпроса за противоречието между условието за инвестиции,заложено в договора за концесия и отказа на Диков да разреши такива,но иначе плюеш по ЦСКА.Устната ти еквилибристика за собствеността на базата е поредния ти малоумен пример.След 45 годишното комунистическо наследство никой клуб не бе собственик на базите си,но после някои се обзаведоха с такава собственост и не са платили и един лев за наем,докато ние плащахме всеки месец по 80000 лева.Поне можеш да сметнеш колко пари са това,дадени за срока от който МО даде базата на държавата.

Много чуждици си научил ти :mrgreen:
В това болднатото ми боде очите фактът, че местността е била в Борисовата градина, а ти се кълнеше в преден пост, че стадионът не е строен в Борисовата градина, но това, за да помниш какво пишеш,

Казах, че заглавието на темата е провокативно и невярно, защото арх. Диков не издава забрана за всякакъв вид строителни или ремонтни дейности.Това, че има изискване от закон за определени процедури и той го спазва надали означава, че ви е забранено да направите нещо.
Доколкото си спомням, кортовете отдавна не действат и още преди 2 години се говореше, че ще строите на тяхно място тренировъчен терен.Защо не бяха предприети някакви действия от ваша страна още тогава, за да го няма сега този пореден вопъл, че ви тероризират?

Относно наемът, прословутият ви наем, ще те помоля и теб да не го споменаваш излишно.Това е от рода на градските легенди.Но понеже си доказал, че паметта ти ти изневерява доста, ще ти напомня едно изказване на министър Нейков, с което от 01.08.2010 вие трябваше да плащате двоен наем, защото срокът бе изтекъл.Значи дотогава ви беше трудно да плащате една сума, а след това стана лесно да плащате двойна?И кога всъщност са тези 80 000, за които говориш-преди август 2010-та или след него?Само разлайваха кучетата с тия си изказвания разните министри и шефове, да не говорим за придворните на Н.В. ЦСКА журналисти!

Убеден съм, че все още няма проект за това тренировъчно игрище, но от ТИТАН не пропуснаха възможността да прехвърлят отговорността на друг, а те да са чисти.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 юни 2012 20:03

от Кашчей на 13 Юни 2012 17:46

Old_death написа:
Ти си доказал, че много неща не са ти ясни, но щом иде реч за ЦСКА всичко е изрядно, щом е в полза, и всичко е мафия и организиран комплот, ако не е в полза.
Стадионът е строен, когато градината е Борисова, ама нали ти си историк, ти ще кажеш по-добре.Всъщност, този стадион е строен на мястото на друг, което не го прави същият стадион.
Казах, че заглавието е провокативно и невярно, но май е трудно да се забележи това!

Вие никога, ама никога, никога, никога, не сте имали бази.Бази имаше МНО, със спортното си направление.След като от МО ви отрязаха и прехвърлиха базите на държавата, вие за какво претендирате, че не ми става ясно?Ако си някъде под наем и хазяинът реши да продаде имота, това означава ли, че те е лишил от жилище?

Ти си доказал,че си обикновен хейтър със замъглено от омразата си съзнание.Докато ядеше банани и предъвкваше гордостта си във форума беше спокойно.За съжаление пак започна да пишеш.колкото и да шикалкавиш и да прилагаш устни еквилибристики,на това място е имало стадион много преди някой да започне да сади фиданки,господин дървен философе.
На 27 януари 1925 г. софийска община отпуска „за вечни времена“ място в местността „Пустиняна“ в Борисовата градина на отбора на АС-23 като компенсация за отнемането на игрищата, на които играят Атлетик, Слава и ОСК преди обединението им
Това е за да обогатиш малко общата си култура.Никъде не видях да разсъждаваш по въпроса за противоречието между условието за инвестиции,заложено в договора за концесия и отказа на Диков да разреши такива,но иначе плюеш по ЦСКА.Устната ти еквилибристика за собствеността на базата е поредния ти малоумен пример.След 45 годишното комунистическо наследство никой клуб не бе собственик на базите си,но после някои се обзаведоха с такава собственост и не са платили и един лев за наем,докато ние плащахме всеки месец по 80000 лева.Поне можеш да сметнеш колко пари са това,дадени за срока от който МО даде базата на държавата.

Много чуждици си научил ти
В това болднатото ми боде очите фактът, че местността е била в Борисовата градина, а ти се кълнеше в преден пост, че стадионът не е строен в Борисовата градина, но това, за да помниш какво пишеш,

Казах, че заглавието на темата е провокативно и невярно, защото арх. Диков не издава забрана за всякакъв вид строителни или ремонтни дейности.Това, че има изискване от закон за определени процедури и той го спазва надали означава, че ви е забранено да направите нещо.
Доколкото си спомням, кортовете отдавна не действат и още преди 2 години се говореше, че ще строите на тяхно място тренировъчен терен.Защо не бяха предприети някакви действия от ваша страна още тогава, за да го няма сега този пореден вопъл, че ви тероризират?

Относно наемът, прословутият ви наем, ще те помоля и теб да не го споменаваш излишно.Това е от рода на градските легенди.Но понеже си доказал, че паметта ти ти изневерява доста, ще ти напомня едно изказване на министър Нейков, с което от 01.08.2010 вие трябваше да плащате двоен наем, защото срокът бе изтекъл.Значи дотогава ви беше трудно да плащате една сума, а след това стана лесно да плащате двойна?И кога всъщност са тези 80 000, за които говориш-преди август 2010-та или след него?Само разлайваха кучетата с тия си изказвания разните министри и шефове, да не говорим за придворните на Н.В. ЦСКА журналисти!

Убеден съм, че все още няма проект за това тренировъчно игрище, но от ТИТАН не пропуснаха възможността да прехвърлят отговорността на друг, а те да са чисти.

Браво,форумния клоун пак се развихри по остър и по мъдър от всякога.Явно пак не си чел,защото иначе щеше да обърнеш внимание как се е наричала местността,в която е бил стадиона.Скъса се да плюеш,но не обели и дума за явното противоречие между действията на Диков и условията за инвестиции в базата с които на ЦСКА бе дадена концесия за ползването и.Не се опитвай да ми приписваш къса памет.Злопаметен съм като индийски слон,особено към такива злобни индивиди като тебе.Много добре помня някои факти и от личния ти живот,които са особено показателни.Помня и къде беше и с какво се занимаваше в ден,в който всеки нормален човек се занимава с други работи.За сравнение ще ти кажа,че когато почина баща ми,близо месец не бях на себе си и въобще не ми е минавало през ума да си избивам комплексите в някой форум.Няколко пъти съм ти задавал един въпрос,но така и не получих отговор.В казармата ли ти скъсаха химена,та толкова мразиш армейския отбор?Толкова си се олял,че на твое място всеки нормален човек щеше да си посипе косите с пепел.Намерил се кой да ме съди и да раздава акъл и морал на ляво и на дясно.Защо толкова услужливо пропускаш факта,че Българска армия се ползва със статута на спортен обект и няма нищо общо със законите и правилата,уреждащи парковите площадки и градини.Защо не видях и коментар на забраната за ремонт и строеж на спортен обект в площта на друг такъв!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 15 юни 2012 16:08

Аз смятам, че при един добър и съвременен проект стадион Българска Армия може да стане прекрасен спортен коплекс в сърцето на парка. Сами разбирате, че по-добре да има стадион отколкото нещо друго. Вярно мястото струва милиони, но е доста нелепо след даването на концесията да се забраняват ремонтите. Звучи доста нелогично! Не съм обеден обаче, че Титан имат желанието да направят нещо. Изобщо, какви са им възможностите и как мислят да процедират занпред? Според мен те се бориха за концесията за да могат да предложат нещо сигурно на евентуален купувач на отбора. Дали е така времето ще покаже!

Върни се в “ЦСКА”