Нека подкрепим Локомотив София срещу Лудогорец!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

SobieskiVanilla
Контакти:

Re: Нека подкрепим Локомотив София срещу Лудогорец!

Мнениеот SobieskiVanilla » 06 май 2012 21:15

Ами, като гледах, в Локо така си подават, все едно се мразят. В поне 7-8 ситуации оставяха хора от Лудогорец сами в наказателното поле. Съдията изгони един локомотивец в края на първото полувреме незаслужено, но и с него и без него пак щяха да паднат
По едно време публиката в А сектор /само той беше отворен, имаше и 30 разградчани в Б/ започна да псува Домусчиев, той пък започна да им отвръща... грозна история.
Коце Лаптопа беше на мача, и сигурно се чуди човека как Локо с тази игра ще се спасят, а Видима ще изпадне. Любо Пенев дойде малко след началото на второто полувреме, но след 20-ина минути си тръгна.
Друго нищо интересно, но пък не бях ходил в А сектор от мача с Шумен, когато всички останали сектори бяха затворени за ремонт :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 07 май 2012 10:20

Нямаше смисъл да ходите на този мач! Допринесохте единствено за излишно напрежение на трибуната. А и си загубихте времето. Не ви правеше чест да скандирате срещу Данчо Минев през целия мач! Подвикванията на расова основа към Кабаселе също. Малко бяхте, но си показахте и културата и възпитанието...
Уникална глупост беше в един сектор да бъдат фенове на ЦСКА, фенове на Локо София, ръководството на Лудогорец и може би шепа хора, дошли да гледат мача. Аз бях в Б сектор и определено не бяхме 30 човека, а около 100. Имаше един автобус от Разград, а доста хора бяхме от София. Общо публиката на стадиона не беше повече от 500 човека.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 07 май 2012 10:25

SobieskiVanilla написа:Ами, като гледах, в Локо така си подават, все едно се мразят. В поне 7-8 ситуации оставяха хора от Лудогорец сами в наказателното поле.

Те наистина не можеха да комбинират помежду си. Вместо това спъваха футболистите на Лудогорец. Но доста добре се пазеха. Аз не видях да остават футболисти на Лудогорец в наказателното си поле. Ако го бяха правили щяха да получат още няколко гола. За мен Локо се бориха, но толкова си можеха. Все пак удържаха този минимален резултат и то цяло полувреме с 10 човека. Голът падна като бяха в пълен състав. Още 7-8 положения имаха Лудогорец, които не успяха да реализират.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “ЦСКА”