ЦСКА - Ботев Враца 2-0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ЦСКА - Ботев Враца 07 Май 20.00ч

Мнениеот vaskonti » 05 май 2012 21:14

mistreated написа:
Teo написа:Следващите мачове ще са много тежки, дано покажем силен дух като на мача с Левски, и да ги победим, не празнувайте още...

Няма как да си позволим да празнуваме отсега. Гледам Черноморец с Литекс и изобщо не се учудвам, че още за първият си фаул Цонков получи жълт картон. Това автоматично го вади от двубоя с Лудогорец. Предполагам, че ако има и други "висящи" с картони от бургазлии, ще ги получат до края на мача. Съдията изобщо не го интересува как ще завърши този двубой, важното е да се улеснява по всякакъв начин Лудогорец.
Грозно е, но това е положението.

Не е баш така, спести чист червен картон на Стоян Колев.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 май 2012 21:17

vaskonti написа:
mistreated написа:
Teo написа:Следващите мачове ще са много тежки, дано покажем силен дух като на мача с Левски, и да ги победим, не празнувайте още...

Няма как да си позволим да празнуваме отсега. Гледам Черноморец с Литекс и изобщо не се учудвам, че още за първият си фаул Цонков получи жълт картон. Това автоматично го вади от двубоя с Лудогорец. Предполагам, че ако има и други "висящи" с картони от бургазлии, ще ги получат до края на мача. Съдията изобщо не го интересува как ще завърши този двубой, важното е да се улеснява по всякакъв начин Лудогорец.

Разбира се, че улесняват Лудогорец, нали гледахме мача в Перник, как им го дадоха, а на нас сега ще скачат на кръв.....

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 май 2012 21:18

Teo написа:
vaskonti написа:
mistreated написа:Няма как да си позволим да празнуваме отсега. Гледам Черноморец с Литекс и изобщо не се учудвам, че още за първият си фаул Цонков получи жълт картон. Това автоматично го вади от двубоя с Лудогорец. Предполагам, че ако има и други "висящи" с картони от бургазлии, ще ги получат до края на мача. Съдията изобщо не го интересува как ще завърши този двубой, важното е да се улеснява по всякакъв начин Лудогорец.

Разбира се, че улесняват Лудогорец, нали гледахме мача в Перник, как им го дадоха, а на нас сега ще скачат на кръв.....

Не знам, аз просто казах един очевиден факт. Чиста дузпа за Литекс + червен картон за Колев не бяха свирени.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 06 май 2012 09:33

Тео написа:...Разбира се, че улесняват Лудогорец, нали гледахме мача в Перник, как им го дадоха, а на нас сега ще скачат на кръв.....

Като сме почнали с конспирациите: Мисля, че тази история в Перник бе сътворена от Пернишките собственици на ЦСКА и Вангелов май така се казваше президента на Миньор)! Идеята е да се създава впечатление, че Лудогорец играе нечестно, а ЦСКА без много шум да си взема мачовете! Струва ми се, че ще видим най-грозното полягане на Миньор с титулярите в мача с вас! Вашият рубикон е мача с Литекс и ако там не вземете максимума сами знаете какво ще ви се случи в Разград! Айде със здраве! Здраво сте във филма, но ...!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 06 май 2012 12:35

mad forest написа:Като сме почнали с конспирациите: Мисля, че тази история в Перник бе сътворена от Пернишките собственици на ЦСКА и Вангелов май така се казваше президента на Миньор)! Идеята е да се създава впечатление, че Лудогорец играе нечестно, а ЦСКА без много шум да си взема мачовете! Струва ми се, че ще видим най-грозното полягане на Миньор с титулярите в мача с вас! Вашият рубикон е мача с Литекс и ако там не вземете максимума сами знаете какво ще ви се случи в Разград! Айде със здраве! Здраво сте във филма, но ...!

Брех колко сме страшни!Знаели сме били кво ни очаква в Разград.. :mrgreen: Миньор щели да ни полегнат..не знам какво да кажа! :shock: Фен на Лудогорец да твърди това ми става супер смешно при положение, че от два мача с тях имате голова разлика 11-1 и колкото и да ми натъртваш, че видиш ли собствениците на ЦСКА били от Перник и се уговорили със съгражданина си Вангелов да полегне на Лудогорец, фактите говорят съвсем друго! ;) А относно това кой как си взима мачовете се вижда ясно от прословутата ви голова разлика постигната главно срещу отборите на Светкавица(5-0), Видима-Раковски(5-0), Локо СФ(4-0) и бизнес-партньорите ви от Миньор(4-1 и 7-0). :mrgreen:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 май 2012 12:56

mad forest написа:Като сме почнали с конспирациите: Мисля, че тази история в Перник бе сътворена от Пернишките собственици на ЦСКА и Вангелов май така се казваше президента на Миньор)! Идеята е да се създава впечатление, че Лудогорец играе нечестно, а ЦСКА без много шум да си взема мачовете! Струва ми се, че ще видим най-грозното полягане на Миньор с титулярите в мача с вас! Вашият рубикон е мача с Литекс и ако там не вземете максимума сами знаете какво ще ви се случи в Разград! Айде със здраве! Здраво сте във филма, но ...!

А бе много сте страшни вие, нищо че сте победили само Левски от първата шестица досега. То да биеш в истински мачове не е като да вкарваш по 7 на юношите на Миньор.
Една проста сметка какво показва. В мачовете между първите 6:

ЦСКА 8 срещи - 16 точки
Лудогорец 8 мача - 10 точки
Черноморец 9 мача - 13 точки
Левски 9 мача - 10 точки
Литекс 8 мача - 9 точки
Локо Пд 8 мача - 10 точки

Прави ли ти нещо впечатление?
Мислете първо как ще вземете мачовете с Локо Сф и Черноморец, нас не ни гледайте.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 06 май 2012 13:32

RedeviL написа:

Брех колко сме страшни!Знаели сме били кво ни очаква в Разград.. :mrgreen: Миньор щели да ни полегнат..не знам какво да кажа! :shock: Фен на Лудогорец да твърди това ми става супер смешно при положение, че от два мача с тях имате голова разлика 11-1 и колкото и да ми натъртваш, че видиш ли собствениците на ЦСКА били от Перник и се уговорили със съгражданина си Вангелов да полегне на Лудогорец, фактите говорят съвсем друго! ;) А относно това кой как си взима мачовете се вижда ясно от прословутата ви голова разлика постигната главно срещу отборите на Светкавица(5-0), Видима-Раковски(5-0), Локо СФ(4-0) и бизнес-партньорите ви от Миньор(4-1 и 7-0). :mrgreen:

Аз просто направих примерен коментар готов, за някой от сайтовете! Така се пише в момента, без никакви доводи, факти или нещо, което доказва твърдението! Единствените, които вярват на тези врели некипели са крайните ултраси, за които е ясно какво имат в главите! Изключвайки мача с Миньор и разгромния резултат, за който ние нямаме никаква вина (най-малкото нямаше да играем с титулярите) в кой мач точно се съмняваш от изброените? Това че вие биете 1 на мъка (което както се вижда от класирането ви не е лошо) същите отбори ние нямаме никаква вина! Не плаша никого с нищо! Във ваш интерес е да дойдете в Разград вече шампиони, иначе се очаква голям резил!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 май 2012 13:42

mad forest написа:
RedeviL написа:

Аз просто направих примерен коментар готов, за някой от сайтовете! Така се пише в момента, без никакви доводи, факти или нещо, което доказва твърдението! Единствените, които вярват на тези врели некипели са крайните ултраси, за които е ясно какво имат в главите! Изключвайки мача с Миньор и разгромния резултат, за който ние нямаме никаква вина (най-малкото нямаше да играем с титулярите) в кой мач точно се съмняваш от изброените? Това че вие биете 1 на мъка (което както се вижда от класирането ви не е лошо) същите отбори ние нямаме никаква вина! Не плаша никого с нищо! Във ваш интерес е да дойдете в Разград вече шампиони, иначе се очаква голям резил!

Като играете супер феърплей, защо не излязохте и вие с юноши, а почнахте мача с всичко най-добро :?:

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 06 май 2012 14:08

Teo написа:Като играете супер феърплей, защо не излязохте и вие с юноши, а почнахте мача с всичко най-добро :?:

Точно това, че излязохме с всичко най-добра доказва феърплея...!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 06 май 2012 15:05

И какво ще ни се случи в Разград? :lol: Най-много Домусчиев да ви нареди да ни направите шпалир, както Интер на Милан след като червено-черните спечелиха междуконтитенталната купа преди няколко години...
Проумейте го най-накрая, ЦСКА ще бъде и на теория и на практика ШАМПИОН след мача срещу Перник!!! ;)

Абе приятелю, ти защо зорлем се правиш на щраус и то от най-гламавите...?!! Какво си седнал тука да ни обясняваш какво щяло да ни се случи на нас? Аз да ти разяснявам ли какво става, ако не победите Черноморец следващия кръг или ако се блъснете челно в тоя закъсал Локомотив днес? Как по-точно си представяш хората на Херо, които се борят за евроквота да дойдат в Разград и да играят ганкиното... :?: :!:
Айде всеки да си гледа в канчето.... :evil:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”