mistreated написа:mad forest написа:Абсолютно вярно! Но остави ни поне да се надяваме!За мен няма значение кой ще е шампион (разбира се, че искам това да е Лудогорец, но и да не е какво от това), само да е по честен начин!
Аз продължавам да твърдя, че докато не мине мачът ни с варненци вие си оставате фаворит номер 1 за титлата. Ако успеем да победим Черно море вече може да говорим за титла на ЦСКА. Сините се канят много за дербито, просто защото друго не им остана. Почти съм убеден обаче, че и този път ще ги ударим. Не виждам просто с какво са по-добри от нас, точно пък те.
напротив- всички обстоятелства подсказват, че мача с Левски по-скоро няма да го вземете. Първо: влизате в дербито в ролята на абсолютен фаворит-а в тези дербита, "абсолютният фаворит" често се дъни. Второ: ЦСКА не е побеждавал Левски в три поредни мача от 60-тте . И трето: "великия" Стойчо няма пролетна победа срещу Левски...всъщност той има цифром и словом две победи срещу нас- есента на 2002-ра, когато Сираков продаде мача, и есента на 2007-ма, когато бяхме "преяли" вече от успехи- титли, требли, 1/4 финали, шампионски лиги и т.н.