ЦСКА си поиска официално титлата за 2006г.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: Във вторник ЦСКА ще си поиска официално титлата за 2006г.

Мнениеот Adramelech » 13 апр 2012 17:27

Teo написа:
Adramelech написа:
Teo написа:Разбира се, че е наша титлата, няма второ мнение, да ни я дават :?

Даваме ви я, ама вие се молете някой да ви подхване вас), защото като нищо може да стане така, че тая титла от 2006, да ви излезе през носа.

За какво да ни излезе през носа, като вашия гонзо е бил нередовен в шампионата :lol: , не се надявайте пак на лицензи, да играете там дето не ви е мястото като 2008 8-)

Не се надяваме на лицензи. Ето ти пример - Боби казва, че е трябвало още предната година да ви вземат лиценза, то тогава какво пречи на някои отбори да съдят БФС за пропуснати ползи (както един друг цесекар каза за случая от 2006)? Или пък Ботев да ви съдят за това, че преди доста време им взехте лиценза?

Може да си сигурен, че АКО от БФС решат да ви я дадат титлата, то при всички положения ще има ответен удар (така да се каже) от страна на Левски. И тогава и Градев няма да ви помогне... Тонев вече ви предупреди (и по-точно Стойчо), да внимавате какво говорите, защото знаел неща за ЦСКА, които дори Стойчо не знае. А като прибавим и Батков (който нали ви взе лиценза - пак според вас), то ... не се знае какви срамотии ще лъснат по ваш адрес ;)

За това казвам, че може да ви излезе през носа тая титла. А това, че сте спали 6 години и сега се сещате за това си е изцяло ваш проблем и не вярвам от БФС да ви я дадат титлата, колкото и да ви се иска.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 13 апр 2012 17:29

Teo написа:
Teo написа:
Eminem написа:Ако Левски трябва да върне титлата, то ЦСКА трябва да върне 30 титли и да бъдат пратени в регионалните групи!

Да сте си направили титли докато нас ни е нямало бе :lol: , какво правихте 34 години до 48-ма :?: Да не би БКП да са ви пречели пак :lol: :lol: :lol:

дете малко първият шампион на България е от 1925 година!!! Научи поне едно нещо и го запомни!!!

23 години 5 титли :lol: , после ЦСКА са ви виновни... аа забравих и БКП + Милко Балев :lol:[/quote]

пишеш се голям разбирач, ама кажи честно знаеше ли го това а? Или както си мисля, не си го знаел 100%!!! :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 апр 2012 17:30

Adramelech написа: Не се надяваме на лицензи. Ето ти пример - Боби казва, че е трябвало още предната година да ви вземат лиценза, то тогава какво пречи на някои отбори да съдят БФС за пропуснати ползи (както един друг цесекар каза за случая от 2006)? Или пък Ботев да ви съдят за това, че преди доста време им взехте лиценза?

Може да си сигурен, че АКО от БФС решат да ви я дадат титлата, то при всички положения ще има ответен удар (така да се каже) от страна на Левски. И тогава и Градев няма да ви помогне... Тонев вече ви предупреди (и по-точно Стойчо), да внимавате какво говорите, защото знаел неща за ЦСКА, които дори Стойчо не знае. А като прибавим и Батков (който нали ви взе лиценза - пак според вас), то ... не се знае какви срамотии ще лъснат по ваш адрес ;)

За това казвам, че може да ви излезе през носа тая титла. А това, че сте спали 6 години и сега се сещате за това си е изцяло ваш проблем и не вярвам от БФС да ви я дадат титлата, колкото и да ви се иска.

Какви ли неща знае, като от 23 годишен работи в Локо Сф, и той говори колко да каже нещо... колкото до ответния удар 100% ще има 8-)
Последна промяна от Teo на 13 апр 2012 17:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vili2010
Контакти:

Мнениеот vili2010 » 13 апр 2012 17:31

Защо фенове на отбор , който не е замесен в спора се опитват да прокарват някакви идеи, а не си погледнат отборчето /черноморец/,че виси с няколко милиона и може да не получат лицензче или им е хубаво да си врат оная работа навсякъде нищо , че им мирише.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 13 апр 2012 17:32

masona84 написа:
blue magic написа:
Аз_съм_Спас написа:

Те ще реват за изпусната титла,а вие ако изтървете мястото си в шестицата :mrgreen: Струва ми се ,че има съществена разлика и да иронизираш така противника първо виж собственият си отбор на колко точки е.МОРАЛНИТЕ ШАМПИОНИ са ни известни :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ако не влезем в шестицата вината ще си е само наша. И това е голямата разлика между нас и отборът, който иска неправомерно титла от преди 6 години. Когато Тройчо пое отбора и каза култовата реплика за "директивата", единствената причина за това беше, че ЦСКА беше закъсал, а ЛЕВСКИ имаше реален шанс да излезе начело. Нашият отбор обаче се срина и това показа колко несъстоятелни са думите на носителя на офицерския кортик.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 апр 2012 17:32

Avanti_Ragazzi написа: пишеш се голям разбирач, ама кажи честно знаеше ли го това а? Или както си мисля, не си го знаел 100%!!! :lol:

Не съм го знаел, но това не променя факта, че толкова години не сте направили нищо и когато нашият отбор се създава почваме да сме ви прах в очите и само се оправдавате с БКП и милко балев...
Последна промяна от Teo на 13 апр 2012 17:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 13 апр 2012 17:33

Teo написа:Какви ли неща знае, като от 23 годишен работи в Локо Сф, и той говори колко да каже нещо... колкото да ответния удар 100% ще има 8-)

Това, че е работил от 23 годишен в Локото какво общо има или трябва задължително да работиш в Левски, за да знаеш неща за ЦСКА?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 13 апр 2012 17:34

vili2010 написа:Защо фенове на отбор , който не е замесен в спора се опитват да прокарват някакви идеи, а не си погледнат отборчето /черноморец/,че виси с няколко милиона и може да не получат лицензче или им е хубаво да си врат оная работа навсякъде нищо , че им мирише.

Според вашите безумни искания трябва да се пренареди цялото класиране - т.е.засягат се всички отбори.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 апр 2012 17:37

Adramelech написа:
Teo написа:Какви ли неща знае, като от 23 годишен работи в Локо Сф, и той говори колко да каже нещо... колкото да ответния удар 100% ще има 8-)

Това, че е работил от 23 годишен в Локото какво общо има или трябва задължително да работиш в Левски, за да знаеш неща за ЦСКА?

Някой му ги е казал тия неща който визира, че знае и едва ли докато е работел в Локото е гледал с лупа какво се прави в ЦСКА

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 13 апр 2012 17:38

Аз преди 6 години не го осъзнавах, ама сега разбирам колко много им е бръкнала в здравето оная титла :lol: - постигната след невиждан до тогава обрат, срещу единия от двамата им най-успешни треньори в последните 23 години, и гарнирана с 1/4 финал в УЕФА и последващо влизане в групите на ШЛ -малиииий, ужаст :lol: ..какво ли им е било на душичките-не ща и да знам :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”