Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Re: Селекция на ЦСКА лято 2012

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 13 апр 2012 23:34

madbutcher написа:За Европа имаме нужда от нови играчи. Не много, като бройка, но качествени. Стойчо обича да взима класни чужденци, но не се знае дали Титан ще му осигурят нужния бюджет. Сигурен съм, че Мораес и Бандата ще заминат към Европа, затова ни трябват достойни заместници. В момента такива не виждам в резервите ни. Дечев не се развива, но става за резерва. Централен нападател обаче ни трябва задължително. От нашето първенство няма нито един приличен. Някой ще го търси в чужбина, но добрите нападатели струват скъпо. Доколкото разбрах Неи е свободен, но само Стойчо може да прецени дали ще му е нужен. Отделно формата му падна драстично след, като напусна ЦСКА. Смятам, че приказките за египтянина са несериозни. Изобщо очаква ни лято пълно с изненади. Вярвам, че ще са само за добро. Май месец шампион, юни-юли добра селекция и август атака на Европа!

Не съм съгласен за някой от нещата,които каза пъво Мирослав Манолов е вариант никой не го спомена,но той отново навлиза във формата си жалкото е,че ще трябва да плащаме за собствен кадър,но не е нищо ново мисля,че ще можем да си го позволим.През последните 5-6 месеца Неи е без отбор последно игра в Китай 40 мача 11 гола,но пък той ако не се лъжа вече е на 31 така,че май не е сред вариантите.Стойчо си знае работата надявам се да стегнеме добър отбор за другата година,който да играе някакъв футбол. ;)

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 15 апр 2012 17:34

Стойчо си знае кои да махне или да преотстъпи или да забие като 7-ма резерва, но аз искам да видя с екипа на ЦСКА
1. Анисе
2. Лаборде
3.Тунчев/В. Илиев
4.Фо Поре
5. Хр.Янев
6. М. Александров
7. класен чужденец, които да играе пред Мораеш

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 15 апр 2012 18:01

Аз искам неизвестни играчи, които да са на нивото на Мораес и Зику, според мен Тунчев, Илиев и Янев не са ни нужни. Особено Ицо, и без това вече имаме изпълнители на статични положения..

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 17 апр 2012 16:45

отборът има гръбнак, но за България. За ШЛ ще почакаме още поне 1 сезон!

В момента имаме 1 десен бек от евро-класа (Бандата), 1 нападател (Мораес), и вратар (Мболи) и едно ляво крило (Карачанаков).

Всички останали показват потенциал, но за ШЛ не могат да пробият:

-Сърцето на Янчев е голямо, но вече не може да издържа цял мач дори в България.
- Галчев е много борбен, но бавен в изнасянето на топката и без особена линейна техника;
- Присо е бърз но до там.
- Апата, Крачунов и Грънчов, са защитници с добър потенциал - спокойни, с добро пласиране, добра игра с глава, но имат много да се развиват и да изграждат синхрон. Трудно биха спрели топовните нападения в ШЛ; Коста Стоянов е много борбен и с добро пласиране, но във въздуха е безпомощен!
-Адемар - играч с нелоши качества в защита, пласира се добре, покрива съотборниците в центъра, но съвременния бек трябва да може да играе и напред, а там той е бавен и не може да центрира изобщо.
- Трифонов е играч с много потенциал, но той има да работи доста върху физиката и мотивацията си.
- младите Костов и Якимов могат да играят на високо ниво, но им трябва повече самочувствие и физика;

Ако на Стойчо Младенов му предоставят наистина 3 мил. лв. за лятна селекция, той би трябвало да купи задължително добър ляв бек, два халфа и то такива, които могат да изнасят бързо топката, както и опитен централен нападател...това са играчите които са нужни като минимум, и то само ако не се продават играчи от изброените четирима, около които да се изгради един силен отбор за групите на Лига Европа! както казах за ШЛ ще трябва поне още 1 сезон, през които така сглобения отбор да се сработва, обиграва и ако трябва надгражда!

Мисля, че след като най-накрая изчистиха дълговете към държавата, ТИТАН вече е време да спрат безмислените продажби на най-добрите играчи и да започнат да градят истинския ЦСКА!

dido_6i6eto
Контакти:

Мнениеот dido_6i6eto » 17 апр 2012 18:15

Стойчо си знае работата. Според мен ще разкара ненужните и скъпоплатените. Ще привлече не повече от 2-3ма. И много ми се иска ама не вярвам да обърне сериозно внимание на ония момченца дето ги взехме от Катар. Има трима (защитник,дясно крило и нападател) които си заслужават МНОГО голямо внимание.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 18 апр 2012 14:29

Стойчо както го познавам едва ли ще купи някой от българин или футболист от България. Ще заложи отново на чужденци, дано поне са качествени. Иначе Мораес 99% ще си тръгне, Бандата е на 90%, а с Мболи нещата също изобщо не са сигурни. Тъй че незнам....ще ни е нужен и голяма доза късмет ако успеем без тях да влезем в групи на Шампионска лига, друг е въпроса как ще се представим там ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 апр 2012 14:40

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Стойчо както го познавам едва ли ще купи някой от българин или футболист от България. Ще заложи отново на чужденци, дано поне са качествени. Иначе Мораес 99% ще си тръгне, Бандата е на 90%, а с Мболи нещата също изобщо не са сигурни. Тъй че незнам....ще ни е нужен и голяма доза късмет ако успеем без тях да влезем в групи на Шампионска лига, друг е въпроса как ще се представим там ;)

Нито Мораеш, нито Бандаловски ще си тръгнат, ако станем шампиони. Не и докато не отпаднем от ШЛ. Квалификациите започват още през юли. Края на трансферния период е 31.08.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 апр 2012 18:32

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Стойчо както го познавам едва ли ще купи някой от българин или футболист от България. Ще заложи отново на чужденци, дано поне са качествени. Иначе Мораес 99% ще си тръгне, Бандата е на 90%, а с Мболи нещата също изобщо не са сигурни. Тъй че незнам....ще ни е нужен и голяма доза късмет ако успеем без тях да влезем в групи на Шампионска лига, друг е въпроса как ще се представим там ;)

не си прав за Стойчо. първата година в ЦСКА взе бадема, велизар и данчо тодоров или казано друго яче, взе всичко читаво , което можеше да вземе ;) сега ситуацията е друга, няма нищо, което да си заслужава, като изключим по двама-трима от ловеч и разград, които трудно бихме ги взели. демек няма материал, готов материал :roll:
другото е, че основно се спекулира именно с българи от чужбина, както и с джуджето за нови при нас. иначе и аз мисля, че мораес си заминава през лятото, но бандата и мболи са на кантар :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 апр 2012 20:48

ЦСКА да се поинтересуват какво е положението с Е.Гранден !!!
Доколкото знам Блекпуул го преотстъпиха на Ница но има 8 мача само през сезона .

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 апр 2012 21:57

Pichichi написа:ЦСКА да се поинтересуват какво е положението с Е.Гранден !!!
Доколкото знам Блекпуул го преотстъпиха на Ница но има 8 мача само през сезона .

Какво пък му харесвате на тоя Гранден? Има що годе добра техника и толкоз. Веднага след отпадане от евротурнирите ще спре да играе. Такива не ни трябват.
Има доста добри играчи на пазари, дори като свободни агенти. Херо го показва неведнъж през този сезон. Шаешу днес сам измъкна точката на Герена. Отличен футболист за без пари!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”