madbutcher написа:За Европа имаме нужда от нови играчи. Не много, като бройка, но качествени. Стойчо обича да взима класни чужденци, но не се знае дали Титан ще му осигурят нужния бюджет. Сигурен съм, че Мораес и Бандата ще заминат към Европа, затова ни трябват достойни заместници. В момента такива не виждам в резервите ни. Дечев не се развива, но става за резерва. Централен нападател обаче ни трябва задължително. От нашето първенство няма нито един приличен. Някой ще го търси в чужбина, но добрите нападатели струват скъпо. Доколкото разбрах Неи е свободен, но само Стойчо може да прецени дали ще му е нужен. Отделно формата му падна драстично след, като напусна ЦСКА. Смятам, че приказките за египтянина са несериозни. Изобщо очаква ни лято пълно с изненади. Вярвам, че ще са само за добро. Май месец шампион, юни-юли добра селекция и август атака на Европа!
Не съм съгласен за някой от нещата,които каза пъво Мирослав Манолов е вариант никой не го спомена,но той отново навлиза във формата си жалкото е,че ще трябва да плащаме за собствен кадър,но не е нищо ново мисля,че ще можем да си го позволим.През последните 5-6 месеца Неи е без отбор последно игра в Китай 40 мача 11 гола,но пък той ако не се лъжа вече е на 31 така,че май не е сред вариантите.Стойчо си знае работата надявам се да стегнеме добър отбор за другата година,който да играе някакъв футбол.