ЦСКА зададе въпроси и очаква отговори
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА зададе въпроси и очаква отговори
Аз смятам, че Локо Пловдив трябва да се извини на ЦСКА, заради слабата организация на мача. Не може феновете през целия мач да хвърлят бутилки и неразвити ленти по играчите ни. Какво правят неоторизирани персони в тунела на стадиона. И най-вече, при гола на Присо аз не видях той да дразни публиката. Отделно в чисто футболен аспект не той предизвика свадата, а Даксон. Като се съберът фактите излиза, че Присо не е издържал на провокацийте по негов адрес през целия мач. Не одобрявам постъпката му да налита да се бие с полицаите, но досега никой не е излезнал да каже имало ли е удари или не. БФС трябва много да внимава за наказанието, защото ако сгрешът ще си вкарат още един автогол. Позволят ли си да накажат играча ни с повече от 1-2 мача, ЦСКА трябва да сезира комисията по расизма. УЕФА са много докачливи на тази тема и като нищо ще накажат БФС.
- Гагарин Обича Локо
- Контакти:
redpride написа:Аз смятам, че Локо Пловдив трябва да се извини на ЦСКА, заради слабата организация на мача. Не може феновете през целия мач да хвърлят бутилки и неразвити ленти по играчите ни. Какво правят неоторизирани персони в тунела на стадиона. И най-вече, при гола на Присо аз не видях той да дразни публиката. Отделно в чисто футболен аспект не той предизвика свадата, а Даксон. Като се съберът фактите излиза, че Присо не е издържал на провокацийте по негов адрес през целия мач. Не одобрявам постъпката му да налита да се бие с полицаите, но досега никой не е излезнал да каже имало ли е удари или не. БФС трябва много да внимава за наказанието, защото ако сгрешът ще си вкарат още един автогол. Позволят ли си да накажат играча ни с повече от 1-2 мача, ЦСКА трябва да сезира комисията по расизма. УЕФА са много докачливи на тази тема и като нищо ще накажат БФС.
Така.
1во Присо показва неприлчини жестове на публиката, но ако продължавате да се кучите, ще изкарам и запис. Другите жестове са пред централната трибуна.
2ро Даксон беше провокиран от Присо, а не Присо от Даксон. За справка има видео материал.
3то Присо е от скоро в България, но явно са му казали, за тенденцията да ни "дразните" след гол в нашата врата, нещо което сте си позволявали и в предишни мачове и на Лаута и на Армията и на Нац. стадион Васил Левски. За справка видео материала е на лице. Пресни спомени, за последния мач помежду ни на нац. стадион в който "героя" беше Маркиньос.
4то Обиди на расистка основа за пръв път в мача идват от агитката на ЦСКА, справка видео материала. Обидите са по адрес на Карвальо, който лежи в близост до публиката на ЦСКА.
5то.УЕФА наистина са докачливи и може би най - накрая ще им писне, от постоянните декларации - оплаквания от България засягащи ПФК "ЦСКА" София.

- bobonikolov
Гагарин Обича Локо написа:redpride написа:Аз смятам, че Локо Пловдив трябва да се извини на ЦСКА, заради слабата организация на мача. Не може феновете през целия мач да хвърлят бутилки и неразвити ленти по играчите ни. Какво правят неоторизирани персони в тунела на стадиона. И най-вече, при гола на Присо аз не видях той да дразни публиката. Отделно в чисто футболен аспект не той предизвика свадата, а Даксон. Като се съберът фактите излиза, че Присо не е издържал на провокацийте по негов адрес през целия мач. Не одобрявам постъпката му да налита да се бие с полицаите, но досега никой не е излезнал да каже имало ли е удари или не. БФС трябва много да внимава за наказанието, защото ако сгрешът ще си вкарат още един автогол. Позволят ли си да накажат играча ни с повече от 1-2 мача, ЦСКА трябва да сезира комисията по расизма. УЕФА са много докачливи на тази тема и като нищо ще накажат БФС.
Така.
1во Присо показва неприлчини жестове на публиката, но ако продължавате да се кучите, ще изкарам и запис. Другите жестове са пред централната трибуна.
2ро Даксон беше провокиран от Присо, а не Присо от Даксон. За справка има видео материал.
3то Присо е от скоро в България, но явно са му казали, за тенденцията да ни "дразните" след гол в нашата врата, нещо което сте си позволявали и в предишни мачове и на Лаута и на Армията и на Нац. стадион Васил Левски. За справка видео материала е на лице. Пресни спомени, за последния мач помежду ни на нац. стадион в който "героя" беше Маркиньос.
4то Обиди на расистка основа за пръв път в мача идват от агитката на ЦСКА, справка видео материала. Обидите са по адрес на Карвальо, който лежи в близост до публиката на ЦСКА.
5то.УЕФА наистина са докачливи и може би най - накрая ще им писне, от постоянните декларации - оплаквания от България засягащи ПФК "ЦСКА" София.
1-во.Присо показва неприличните жестове,след като вече е бил наречен маймуна и напсуван от вашата публика.Това естествено,не е оправдание да тръгне да се саморазправя.За това подкрепям с две ръце възможността Присо да бъде наказан.И той ще бъде наказан.Въпросът е,че наказанието трябва да е от рода на 2-3 мача.Не повече.Като си толкова паметлив и обичаш да гледаш записи,то прегледай такива от мача ви с Левски където Костов заплашва Велев с физическа саморазправа и ми кажи защо този човек не бе вкаран в ареста?Заплахата по българският НК също е престъпление и за него се дават няколко годинки затвор.Друг случай,който ми излиза в спомените е средния пръст на Георги Петков към публиката на ЦСКА.Защо и тогава нямаше последствия?Например играчът да бъде наказан с 1-2 мача каквато възможност предвиждат правилниците на БФС?
2.Това,което си написал за Даксон е пълна глупост.Виж пак записите.Там ясно се вижда как след фала Даксон се изправя и казва нещо на Присо,който след като чува това се афектира и се приближава към него.В този момент Даксон му зашива един шамар и пада артистично на земята-типичен келешлък.Присо също пада без да го е ударил.При изправянето си Присо получава още един шамар,като преди това Даксон отново му говори простотии.Смешни ставате като казвате,че едва ли не Даксон е светец.А истината е че е абсолютен простак и келеш.Това го е показал много пъти по българските терени.Късмет има само,че не беше Платини в този мач на мястото на Присо.Иначе Даксон ли е Класкон ли е такива шутове и крошета,щеше да изяде преди да дойде съдията,че щеше да му се дореве.
3.Това си си го изсмукал от пръстите,чудейки се какво да напишеш
4.Това,че няколко гамена от публиката на ЦСКА се държат кретенски не ви дава никакво право и вие да се държите по същия начин.Ако се имате за цивилизована публика нямаше и вие да викате Черни маймуни и т.н.
5.Да УЕФА много ги обича случаи като този.Лично аз бих се радвал най-накрая тая централа да се намеси в българския футбол и да сложи нещата в ред.Да се раздадат наказания навсекиму според заслугите.Но на вас това май не ви харесва.
Аз бях на стадиона в Пловдив и не видях всичките подробности, които изброяваш, чак по пътя навръщане разбрах, че е имало инциденти в тунела. Не знам, какво си видял, но Даксон направи нарушението и пръв посегна с глава. Да не говориме, че на излизане пак се пробва да удари Присо. Какво се е случило в тунела ще кажат полицаите. Има камери нека ги покажат. От тях зависи, какво наказание заслужава Присо. Не съм съгласен обаче, че покрай случката с ареста за наказание на Даксон не се говори! Не съм лумпен и който е виновен трябва да си понесе последствията.