Какво си позволява Бойко Борисов?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Какво си позволява Бойко Борисов?

Мнениеот Teo » 26 мар 2012 00:18

tiamat написа:
Teo написа:В това дето си написал само Стойчо, Стойчо, Стойчо и нищо друго... ББ ви е ултрас, не го ли разбрах те това :?:

Е и какво като е ултрас? Първанов пък да речем ви е ултрас на вас и ви доведе Митал. Факта, че управлението на Митал не звърши добре, няма значение. То не се знае и ние с ВТБ дали ще прокопсаме. Петър Стоянов пък май беше уредил Ботев с Христолов (то и едно уреждане :)). Ама това си е нормално. Когато някой се издигне, е най-нормално да направи нещо за мястото откъдето е тръгнал, или за нещото, което обича, дето се вика, една чешма да построи. Днес ще сме ние, утре ще сте вие, вдругиден някой друг. Трябва да се спре с тази мнителност.

Когато ни даде базите, когато Армията стана лично наша, без да плащаме наеми, когато намери спонсор, когато каже за какво ни взе 4-ти километър и лиши юношите ни да тренират, и почне да се застъпва за нас, тогава ще го призная за мъж на место.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 26 мар 2012 00:25

Бат ви Бойко по цял ден седи в Министерският съвет с kласирането на А група и реди пъклени замисли....аре стига сте се излагали бе!! Цесекар съм,ама то не беше плач,не беше чудо.....всеки ден 1000 безумни теми

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 26 мар 2012 00:33

Teo написа:
tiamat написа:
Teo написа:В това дето си написал само Стойчо, Стойчо, Стойчо и нищо друго... ББ ви е ултрас, не го ли разбрах те това :?:

Е и какво като е ултрас? Първанов пък да речем ви е ултрас на вас и ви доведе Митал. Факта, че управлението на Митал не звърши добре, няма значение. То не се знае и ние с ВТБ дали ще прокопсаме. Петър Стоянов пък май беше уредил Ботев с Христолов (то и едно уреждане :)). Ама това си е нормално. Когато някой се издигне, е най-нормално да направи нещо за мястото откъдето е тръгнал, или за нещото, което обича, дето се вика, една чешма да построи. Днес ще сме ние, утре ще сте вие, вдругиден някой друг. Трябва да се спре с тази мнителност.

Когато ни даде базите, когато Армията стана лично наша, без да плащаме наеми, когато намери спонсор, когато каже за какво ни взе 4-ти километър и лиши юношите ни да тренират, и почне да се застъпва за нас, тогава ще го призная за мъж на место.

Аз никога не съм твърдял, че е мъж на място. Хич не ме интересеува даже. А за застъпването, какво ви дължи на вас, на нас, или пък на някой друг. Ти ако станеш премиер един ден, и уредиш ЦСКА със спонсор (без да се ощетява държавата, разбира се), не бих имал нищо против.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 26 мар 2012 00:35

soilwork написа:Бат ви Бойко по цял ден седи в Министерският съвет с kласирането на А група и реди пъклени замисли....аре стига сте се излагали бе!! Цесекар съм,ама то не беше плач,не беше чудо.....всеки ден 1000 безумни теми

+1
Е това исках да кажа.

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Мнениеот pe4kata » 26 мар 2012 01:56

soilwork написа:Бат ви Бойко по цял ден седи в Министерският съвет с kласирането на А група и реди пъклени замисли....аре стига сте се излагали бе!! Цесекар съм,ама то не беше плач,не беше чудо.....всеки ден 1000 безумни теми

Мисля че колегата с 2 изречения каза всичко...

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 26 мар 2012 02:04

Какво си позволява Бойко Борисов? - ами позволява си заедно със съименника си спонсор на цска да източват държавни пари и така да обогатяват цска ,докато Левски се мъчи сам да прави нещо за да зарадва не само своите привърженици ,но и всички привърженици на футбола у нас ,затова на следващите избори всички Левскари ще гласуваме против този човек и неговата крадлива организация !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

camarasa
Контакти:

Мнениеот camarasa » 26 мар 2012 07:37

Проблемът е един единствен, нарича се Тодор Батков. Този глупак наляво и надясно парадира с помощта на Премиера и Вицето. И е време да му се зададе въпрос истина ли е това или не. Ако лицето Батков е патологичен лъжец има две изхода - съд или психиатрия.Ако пък казва истината....

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 26 мар 2012 07:45

Пийте си хаповете, параноици :!:

DANS написа:В тоя форум има някои платени провокатори, плащат им да плюят по ТИТАН и ББ, първото е вредно за ЦСКА второто за държавата, това е спортен форум а блюдолизците използват популярността на форума за политически шмекерлъци! :evil:
На тия дребни душици само ще кажа че ББ въпреки че е фен на голямото Л, върна стадионите на Ботев ПД, Локо ПД и скоро на ЦСКА и на незнам още колко отбори и отборчета с това ще влезе в историята, не слушайте Сашето Диков и другите журналя на хранилка! фактите говорят!

Изображение
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
27102710
Контакти:

Мнениеот 27102710 » 26 мар 2012 08:06

всички сте паляци розови

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 26 мар 2012 09:35

Този човечец бавно но сигурно пи падна в очичките и мога да кажа, че аз съм един от многото, които гласуваха за него и един от многото, които няма да повторят!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Върни се в “ЦСКА”