Протест на феновете на ЦСКА в неделя

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

IOTUR4O

Re: Протест на феновете на ЦСКА в неделя

Мнениеот IOTUR4O » 08 мар 2012 16:37

cska_90 написа:Хахаха вие сте пълни олигофрени!Честно!
Само да ви попитам-колко от вас бяха на мача в Бургас и колко ще бъдат в неделя??

и половината като ти отговорят, че са били на мача в Бургас, и че ще бъдат на мача в неделя това кво ще промени нещата ?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 мар 2012 16:41

Аз пък ти гарантирам, че не повече от 1-2ма са били в Бургас( и толкова се съмнявам да има), и не повече от 4-5 ще дойдат в неделя!

Кво променя ли -нищо-просто всяка втора дума е ПОДКРЕПА, а се изрича от хора, които си гледат мача в тях-да ти **** и подкрепата! :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
kiko3
Контакти:

Re: Протест на феновете в неделя

Мнениеот kiko3 » 08 мар 2012 16:54

stannn написа:Интересно ми е с какво се помага на ЦСКА??? Стойчо моли за подкрепа, а те протести ще ми правят. Протестите пред офисите на ТИТАН, а на стадиона пълна подкрепа ЗА ЦСКА. На стадиона играе отбора на ЦСКА, а не ТИТАН. Щом е решил някой да протестира, опъва транспаранта на мястото на тоя който пише Армейци, Офанзива и така нататък и пее цял мач за ЦСКА, а на почивката и след мача против собствениците. Ако това не е достатъчно протеста се прехвърля пред офисите на ТИТАН и там вече се пее ВЪН БОКЛУЦИТЕ. НА СТАДИОНА ПОДКРЕПА ЗА ОТБОРА И ТРЕНьОРА. Не мисля, че Стойчо заслужава подобно отношение от група хора.

+1948
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Re: Протест на феновете в неделя

Мнениеот baerba1995 » 08 мар 2012 17:03

kiko3 написа:
stannn написа:Интересно ми е с какво се помага на ЦСКА??? Стойчо моли за подкрепа, а те протести ще ми правят. Протестите пред офисите на ТИТАН, а на стадиона пълна подкрепа ЗА ЦСКА. На стадиона играе отбора на ЦСКА, а не ТИТАН. Щом е решил някой да протестира, опъва транспаранта на мястото на тоя който пише Армейци, Офанзива и така нататък и пее цял мач за ЦСКА, а на почивката и след мача против собствениците. Ако това не е достатъчно протеста се прехвърля пред офисите на ТИТАН и там вече се пее ВЪН БОКЛУЦИТЕ. НА СТАДИОНА ПОДКРЕПА ЗА ОТБОРА И ТРЕНьОРА. Не мисля, че Стойчо заслужава подобно отношение от група хора.

+1948

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 мар 2012 17:06

Къв е смисълът на горните два коментара!!! :roll: :roll: :roll:
Изображение

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 08 мар 2012 17:10

cska_90 написа:Къв е смисълът на горните два коментара!!! :roll: :roll: :roll:

СМИСЪЛЪТ Е , че позицията е олигофренска....НЕ бях в Бургас...в неделя ще бъда на мача...време е да се обединим, но преди това е добре да осънаете, че с бира в ръка и 5-6 викане "ВЪН БОКЛУЦите" в Борисовата нищо няма да пормените....ЦСКА СЕ ПОДКРЕПЯ 90 минути! Стойчо вече ни привова...СТЯГАЙТЕ СЕ !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 мар 2012 17:12

Викайте, пейте, подкрепяйте - някой да ви е спрял!!
Ние ако искаме ще пеем, ако искаме ще протестираме, ако искаме ще си тръгнем в 5, 15 , 25, 45 мин!! Секи е свободен да прави каквото си иска!
Изображение

blacky
Контакти:

Мнениеот blacky » 08 мар 2012 17:15

cska_90 написа:Къв е смисълът на горните два коментара!!! :roll: :roll: :roll:

Заеби, бате.. Не се намери един човек тука, който да ми отговори на въпросите адекватно. Едно си баба знае, едно си бае! Не ги убеждавай, няма смисъл. Всеки сам за себе си може да вземе решение, големи хора сме. Молбата(!) ми е само да си мерите приказките когато говорите за мен и хората, които седят до мен на стадиона. А когато не ви харесва нещо в протеста ни, знаете къде можете да ни намерите. Докато си хленчите тук си оставате просто едни форумни мишки без топки!

СМИСЪЛЪТ Е , че позицията е олигофренска....НЕ бях в Бургас...в неделя ще бъда на мача...време е да се обединим, но преди това е добре да осънаете, че с бира в ръка и 5-6 викане "ВЪН БОКЛУЦите" в Борисовата нищо няма да пормените....ЦСКА СЕ ПОДКРЕПЯ 90 минути! Стойчо вече ни привова...СТЯГАЙТЕ СЕ !

Някъв пич 95' набор, който няма и 1/4 от мачовете ми, ми обяснява да се стягам...

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 08 мар 2012 17:15

cska_90 написа:Викайте, пейте, подкрепяйте - някой да ви е спрял!!
Ние ако искаме ще пеем, ако искаме ще протестираме, ако искаме ще си тръгнем в 5, 15 , 25, 45 мин!! Секи е свободен да прави каквото си иска!

прав си, но разберете ,че сме силни, когато сме обединени....миналата година се джафкахте с Дуче-та...СЕКТОР Г не е нито на Дуче,нито на ОФАНЗИВа...вземето го осъзнайте....

blacky
Контакти:

Мнениеот blacky » 08 мар 2012 17:17

baerba1995 написа:
cska_90 написа:Викайте, пейте, подкрепяйте - някой да ви е спрял!!

прав си, но разберете ,че сме силни, когато сме обединени....миналата година се джафкахте с Дуче-та...СЕКТОР Г не е нито на Дуче,нито на ОФАНЗИВа...вземето го осъзнайте....

Ама , кой твърди обратното, бе?! Вземи го осъзнай! Никой не те кара да правиш нищо! Има го написано черно на бяло, цитирано на миналата страница!!! "ОФАНЗИВА ще протестира"! Ако искаш идваш, ако не - не! И никой нищо не ти казва! Пък кой с кого се е джафкал ще разправяш като знаеш, а не като четеш по жълтите сайтове!!!

Само искам да си погледнеш на аватара в долния десен ъгъл какво пише!

Върни се в “ЦСКА”