Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот peliforewer » 14 юли 2020 16:18

Dust написа:Другите участници в търга са били БНТ и А1, първите с офертата от 200 000, а вторите с 3 000 000
БФС е трябвало да избере първата оферта според мен.
На другите размисли на глас не виждам смисъл да се отговаря.

Ами те БНТ не са ли едно с Нова,за да предложиш 300 хиляди лева наистина е много сериозно предложения, Кошлуков е искал много да спечели този търг.Можеше въобще да не ми отговаряш,нямаше да се обидя.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 юли 2020 16:22

krumeto написа:
peliforewer написа:
Dust написа:Преди всякаква декларация от който и да е клуб ми е интересно дали са проверили тази официална информация:
„Едната оферта бе за 200 хиляди лв., а другата - за 3 млн. на сезон. Най-добрата е на сегашния ни партньор - 6,5 млн. лв. на сезон без ДДС. Офертата, която се одобри, бе да се продължи сегашния договор. За целия период на споразумението сумата ще бъде 32,5 млн. лв. без ДДС", заяви Фурнаджиев.

и ако същата е вярна, коя оферта е трябвало да изберат от БФС.
За пет години се предлагат:

1 000 000 лв
15 000 000 лв
32 500 000 лв

С какво са ощетени клубовете и БФС от изтъкнатото в декларацията?

Морално ли е Изпълком който е подал оставка да подписва дългосрочни договори.Кога беше обявен търга за тв правата, защото не беше отразено никъде по медиите. Кои са били другите участници в търга,защото знаем как фирмите на Домусчиев и Пеевски участват в търгове,справка емблемата на ЦСКА. Чудя се защо бърза Домусчиев за този договор, а не изчака Конгреса, явно телевизиите му без 20_те милиона на Божков годишно закъсват и се търси вариант с платените канали да намаляват загубите.Представете си че се яви нов медиен играч и вземи правата за излъчване на първенството и Купата, какво му остава на Домусчиев, футбол от Англия и Формула 1 които не са проблем да се гледат по други телевизии и Интернет. На практика излиза че реално болшинството от тв зрителите плащат за да гледат български футбол.Има и още един момент, този който държи тв правата прави и програмата,дава пари на БФС и то не само по договора, а и под масата и в замяна получава благинки от моралните футболни хора за които собственикът на Марица Пд разкрива че са му предлагали за между 5 и 15 хиляди лева да влияят на резултати от футболни мачове.

Ха, чак пък да плаща! Има по-лесен начин - повозиш го час/два в багажника и всичко ШЕСТ!

И с юноши става,понякога и с полиграф..
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 юли 2020 16:25

peliforewer написа:
Dust написа:Другите участници в търга са били БНТ и А1, първите с офертата от 200 000, а вторите с 3 000 000

Ами те БНТ не са ли едно с Нова,за да предложиш 300 хиляди лева наистина е много сериозно предложения, Кошлуков е искал много да спечели този търг.Можеше въобще да не ми отговаряш,нямаше да се обидя.

БНТ и Нова били едно... мислех, че водя дискусия с разумен човек.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 юли 2020 17:02

Dust написа:БНТ и Нова били едно... мислех, че водя дискусия с разумен човек.

Баш са дупе и гащи, разменят си мисирки през ден. Отделно Кошлука е парашутист на ГРОБ.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 юли 2020 17:05

Dust написа:
peliforewer написа:

БНТ и Нова били едно... мислех, че водя дискусия с разумен човек.

Може да пуснем анкета за по-сигурно, Герб не позволиха на един чешки Келнер да купи Нова тв,а с радост я дадоха на Домусчиев, сега ако ми обясниш каква е разликата между двете телевизии,разбира се махаме рекламите които се дават приоритетно на Домусчиев.
W84me ( Блатер) ..

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 юли 2020 17:09

W84me написа:
Dust написа:БНТ и Нова били едно... мислех, че водя дискусия с разумен човек.

Баш са дупе и гащи, разменят си мисирки през ден. Отделно Кошлука е парашутист на ГРОБ.

Има моменти когато сме на едно мнение, нищо че ни мислят за неразумни :).
W84me ( Блатер) ..

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 юли 2020 18:07

Съвсем резонен е въпроса защо това ръководство на БФС бърза да подпише дългосрочен договор, при положение че след няколко месеца ще има конгрес и смяна на ръководството, а старият договор изтича след година?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 14 юли 2020 18:53

Ozzimozzi написа:Съвсем резонен е въпроса защо това ръководство на БФС бърза да подпише дългосрочен договор, при положение че след няколко месеца ще има конгрес и смяна на ръководството, а старият договор изтича след година?

Човек ше си каже че Домуса ще сади овошки и ще бере след 5 гОдин !
:lol:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 14 юли 2020 23:04

То като чета тук се вижда ме няма по лесно от това да критикуваш, но не видях никой да предложи какво точно искате да се промени. Някакви идеи, предложения...какво да е новото и как точно да стане???

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 14 юли 2020 23:05

На теб ли да предлагаме, бе, хахахах
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “ЦСКА”