Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Екшънът започва тепърва и футболла е последното нещо, което ги интересува.Да пожелаем успех на всички във войната помежду им!
Абе и Джуджи не вярвам да спи спокойно напоследък,.... особено след новината, че държавата влиза на пазара на горива.
Да не му цапнат петролките, както му цапнаха ВЕЦовете
.... особено, като знаем, как придоби Петрол
Да не му цапнат петролките, както му цапнаха ВЕЦовете
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
delqnski47 написа:pomiqrat написа:Тоя е толкова противно и мазно същество... Прилича ми на обратна резба. Нищо чудно да е влюбен в Божков и от несподелена любов тази цялата злоба и борчове. Дребна рибка, която Божков е хранил. Заради това трябва навреме да убиваш добитъка.
Мене Гьоно ми е най-гнусен и противен.
Само на снимка съм го виждал.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
CaptainBertorelli написа:djd написа:Ако натиснат Петрол, съответно Гришата, с тази Държавна петролна компания, ситуацията ще придобие коренно различен вид. Така че да не се кълнем какво бихме или не бихме направили.
За мен червената общност пострада много от фалита и образуването на двата клуба. Освен феновете на сегашните 2 клуба има много, които не вземат страна. Ако бяхме достатъчно сплотени и отстоявахме твърдо принципите си, може би нямаше да се стигне и до фалит. Затова ако има шанс за обединение на цялата червена общност, не трябва да се пропуска. Не се знае какви времена ще дойдат.
На същото мнение съм. В 48 може да са 200 човека, но заради разделението много хора стоят отстрани. Всички губим от тази ситуация.
Гришата отдавна мина по този път и един вид "легализира" бизнеса си.....затова и не го закачат. Вярно, доста загуби но при Тиквата е така. Мълчиш, послушен си и папкаш
Red_Neck написа:Абе и Джуджи не вярвам да спи спокойно напоследък,.... особено след новината, че държавата влиза на пазара на горива.
Да не му цапнат петролките, както му цапнаха ВЕЦовете![]()
Възможно е, като се има впредвид че КРИБ първи подкрепиха тея държавни бензиностанции. А и се правят магистрали на които липсват такива, трябва и това да се запълни, да има къде да се изпикаеш по пътя.
-
peliforewer
- Контакти:
шивача написа:като го четох цеката останах с впечатлението, че и той е бил "посещаван" от черепа в понеделниците
Цеката те опроверга в петък са били мъжките партита
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Ей, пичове, Томов - мошеник, ликвидатор, престъпник, ама май всички пари по негово време бяха с доказан произход. Колкото и малко да бяха, пак успяваше да изкара пяна от устата на Борат и Гела. Смятайте колко издържа на атаките на мафията, преди да ни фалират. Чак не ми се мисли, какво щяхме да представляваме като отбор с едни 20 млн. годишно!
peliforewer написа:шивача написа:като го четох цеката останах с впечатлението, че и той е бил "посещаван" от черепа в понеделниците
Цеката те опроверга в петък са били мъжките партита.
Аз имах предвид, че му е бил една от 70-те любовници по на 5000е заплата
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- delqnski47
- Контакти:
Бате Васко,ела си пак на ''Армията'' и заедно с Гришони да прайм ЦСКА Юнайтед

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Авиаторите нали бяха много морални,честни,достойни....как аджеба се съгласиха да влязат служебно в Лигата на Жуже