Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

goshev
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот goshev » 17 май 2020 02:05

Екшънът започва тепърва и футболла е последното нещо, което ги интересува.Да пожелаем успех на всички във войната помежду им!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 май 2020 08:23

Абе и Джуджи не вярвам да спи спокойно напоследък,.... особено след новината, че държавата влиза на пазара на горива.
Да не му цапнат петролките, както му цапнаха ВЕЦовете :)
.... особено, като знаем, как придоби Петрол :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 17 май 2020 10:55

delqnski47 написа:
pomiqrat написа:Тоя е толкова противно и мазно същество... Прилича ми на обратна резба. Нищо чудно да е влюбен в Божков и от несподелена любов тази цялата злоба и борчове. Дребна рибка, която Божков е хранил. Заради това трябва навреме да убиваш добитъка.

Мене Гьоно ми е най-гнусен и противен. :lol:

Само на снимка съм го виждал.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 17 май 2020 13:43

CaptainBertorelli написа:
djd написа:Ако натиснат Петрол, съответно Гришата, с тази Държавна петролна компания, ситуацията ще придобие коренно различен вид. Така че да не се кълнем какво бихме или не бихме направили.
За мен червената общност пострада много от фалита и образуването на двата клуба. Освен феновете на сегашните 2 клуба има много, които не вземат страна. Ако бяхме достатъчно сплотени и отстоявахме твърдо принципите си, може би нямаше да се стигне и до фалит. Затова ако има шанс за обединение на цялата червена общност, не трябва да се пропуска. Не се знае какви времена ще дойдат.

На същото мнение съм. В 48 може да са 200 човека, но заради разделението много хора стоят отстрани. Всички губим от тази ситуация.

Гришата отдавна мина по този път и един вид "легализира" бизнеса си.....затова и не го закачат. Вярно, доста загуби но при Тиквата е така. Мълчиш, послушен си и папкаш

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 17 май 2020 19:08

Red_Neck написа:Абе и Джуджи не вярвам да спи спокойно напоследък,.... особено след новината, че държавата влиза на пазара на горива.
Да не му цапнат петролките, както му цапнаха ВЕЦовете :)
.... особено, като знаем, как придоби Петрол :)

Възможно е, като се има впредвид че КРИБ първи подкрепиха тея държавни бензиностанции. А и се правят магистрали на които липсват такива, трябва и това да се запълни, да има къде да се изпикаеш по пътя.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 май 2020 20:44

шивача написа:като го четох цеката останах с впечатлението, че и той е бил "посещаван" от черепа в понеделниците :mrgreen:

Цеката те опроверга в петък са били мъжките партита :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 18 май 2020 11:12

Ей, пичове, Томов - мошеник, ликвидатор, престъпник, ама май всички пари по негово време бяха с доказан произход. Колкото и малко да бяха, пак успяваше да изкара пяна от устата на Борат и Гела. Смятайте колко издържа на атаките на мафията, преди да ни фалират. Чак не ми се мисли, какво щяхме да представляваме като отбор с едни 20 млн. годишно!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 май 2020 13:42

peliforewer написа:
шивача написа:като го четох цеката останах с впечатлението, че и той е бил "посещаван" от черепа в понеделниците :mrgreen:

Цеката те опроверга в петък са били мъжките партита :) .

Аз имах предвид, че му е бил една от 70-те любовници по на 5000е заплата :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 май 2020 14:34

Бате Васко,ела си пак на ''Армията'' и заедно с Гришони да прайм ЦСКА Юнайтед :!: :idea:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 18 май 2020 16:06

Авиаторите нали бяха много морални,честни,достойни....как аджеба се съгласиха да влязат служебно в Лигата на Жуже :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”