Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Gotzev.88
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Gotzev.88 » 30 апр 2020 19:23

За жалост Царско село май няма пресконференции, само интервю след мача съм гледал при тях. Но все пак съм доволен. Ще е забавно и няма да е на наш гръб :) Харесвам Любо само когато не е на ръководен пост в ЦСКА. :roll:

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 30 апр 2020 22:09

CSKA 78, мисля че тук е правилната подсекция на този форум за темата, която зачекна. Аз съм винаги ЗА да си коментираме любимия отбор, таман малко да разнообразиш :)
Та да продължим, интересно ми е твоето мнение дали считаш, че в ЦСКА спортно-техническото ръководство, откак дойде Гриша Ганчев, се справя добре?
Ти как мислиш, трябва ли да гледаме това, че ЦСКА има 0 титли, 0 купи и 0 пробиви в евротурнирите, и че през клуба минават по над 20 нови ментета всяка година, или трябва да се интересуваме от други неща?
И как мислиш, ОК ли е за клуб като ЦСКА да продава всеки свой играч, който таман малко се е отличил от общото ниво на посредственост, на първия който даде поне милионче? Включително втородивизионни китайски отборчета.

[offtopic]Не мисля, че е редно да коментирам хора, които не са тук, затова те призовавам да коментираме ЦСКА. Както вероятно знаеш, на администратора и част от модераторите във форум, който визираш безпричинно като "официален", каквото имам съм им го казал публично пред всички.[/offtopic]
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 30 апр 2020 23:38

ГГ влезе в А група заради титли и Европа, защото ЦСКА не може са играе по селата и следващота година. Постигнал е нула.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 02 май 2020 12:46

Преди 56 години :)

Изображение

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 02 май 2020 12:54

Явно на 2 май е...ме таковата на всички :)

Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 май 2020 13:26

gihuelo написа:Преди 56 години :)

Изображение

Приятелско мачле. <3
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 03 май 2020 15:50

Легендарна снимка ! Чичо Митко с Гунди :)
Тук питането ми е , колко е отскока на Чичо Митко и колко футболисти в момента в България ,могат да рипнат толкова ? :)

Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 04 май 2020 21:15

2008г. ЦСКА е станал шампион на България със 16 точки пред втория,разполага с обигран състав струващ милиони долара,коефициента му почти го вкарва в групите на ШЛ,а самото му участие в предварителните елиминации на ШЛ му гарантира около 3млн.долара.На 30 май вечерта петък срещу събота в Дарик се включва Батков и изревава че ЦСКА дължал колосалната сума от 700хил.лв към НАП и не трябва да получи лиценз за Европа.Какво последва,от БФС отказаха на Томов да приемат споразумението с НАП подписано в понеделник,заявиха че лицензите не се давали от БФС,а от УЕФА и естествено излъгаха,всички футболисти на ЦСКА станаха свободни агенти и клубът загуби милиони долари.Ето това беше гавра с феърплея,с футбола,с феновете,с единият от двата големи клуба в България.Сега говорим за милиони левове задължения,за 3 години неплатени 1ст към НАП без да е отнет лиценза,от януари 2020 е последното плащане на част от заплатите на футболистите,другите задължения въобще няма да ги споменавам и въпреки това този отбор ,неговите ръководители и фенове са окупирали медиите и реват да им намерят спонсори,да им отпуснат заеми,да им разсрочат задълженията.НАГЛОСТ, ЦСКА ЗА 700 ХИЛЯДИ ЛЕВА НИ ЗАКРИХА 2008 И ОТТОГАВА НЕ МОЖЕМ ДА СИ СТЪПИМ НА КРАКАТА,А ХРАНТУТНИЦИТЕ НА ВСЯКА ВЛАСТ ОЧАКВАТ СЛЕДВАЩИЯ БАЩИЦА.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 май 2020 21:17

Достатъчно е да прочетеш $3 млн и ти става ясно всичко.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “ЦСКА”