Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот HardWork » 20 апр 2020 15:30

Добре ще е да се изчистим от повечето чужденци. Най - добре ще е да останат само Бусато, Мазику, Евандро, Енрике, Белтраме, Кери и Соу.
Резервни вратари Петър Петров и Шаламанов.
Останалите спокойно могат да бъдат заместени достойно от българи. Митков, Тони Йорданов и Смоленски на мястото на Отабор, Джеси ,Тиаго, Давидов и Юрич. За средата на терена ще трябват поне 3ма нови, там оставаме само с Малинов. Резервни вратари Петър Петров и Шаламанов. Лясков на мястото на Жеферсон, нов централен евентуално като алтернатива на Антов, Чорбата, Занев и Гълъбов.
От добрите млади български играчи трудно ще вземем някого. Ботев Пд и Черно Море ще искат милиони за играчи като Мартин Мирчев, Виктор Попов, Филип Филипов, Станислав Шопов и тн.
Евентуално бихме могли да вземем Иван Тилев от Септември, и ако бат Венци пусне Филип Кръстев.
Общо взето трудно ще намерим хора за средата и добър десен бек за алтернатива на Турицов. Има няколко българчета в Германия (Груев младши във Вердер и Личев в Хамбургер), там бихме могли да се пробваме за наем, но дали е възможно не се знае.
Останалите места пълним с момчета от старшата. Имаме много юношески национали, спокойно можем да ги вземем за бройка.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 20 апр 2020 16:21

damyanov1963 написа:
peliforewer написа:Днес на 70 години става един от най-големите български футболисти - Георги Денев.

С фланелката на ЦСКА легендарният играч записа над 250 мача и стана петкратен шампион на България. Той е идолът на червените запалянковци през 70-те години, като е известен уникалният случай, когато пред колата му на Орлов мост се хвърля бъдещият международник в армейския клуб Илия Илиев. "Кралю, не отивай при онези", моли се Илийката на Денев, след като е чул, че любимецът е пред трансфер в Левски-Спартак.Кучето е част от славния отбор на ЦСКА, детронирал европейското страшилище Аякс през 1973 г. През същия сезон звездата бележи гол в мрежата на Сеп Майер за победата на ЦСКА над устремилия се към КЕШ Байерн. Денев е единственият български футболист, искан от световния колос Реал (Мадрид).

Ето какво разказа Героги Денев пред Sportal.bg.

"Вярно е, че имах предложение от Реал (Мадрид). Техният треньор ми каза, че ще се грижи като син за мен, но в онези години беше невъзможно да отида в Мадрид. Искаха ме и от Байерн, но не отидох по същата причина. Най се гордея с титлите и купите, които спечелих с ЦСКА. Играх и на световно първенство.

През цялото време обаче усещах завист, злоба. Такъв народ сме, за жалост. При нас така е било винаги, не можем да избягаме от това нещо, на Балканите сме. Повечето българи са злобни.

Виждате какво се случва и с най-големия български футболист Христо Стоичков (бел. авт. - през 80-те години публиката на ЦСКА нарича Ицо с прякора на Денев - Кучето, като и до днес носителят на "Златната топка" е наричан така в своя роден Пловдив). Нямаме друг като Стоичков, но го обиждат, завиждат му и той рядко се прибира в България. Това е жалко!

Дали пазя фланелката на Бари Хулсхоф от Аякс? Пазя, пазя. Всички неща са при мен - купи, медали, фланелки. Бяхме страшен отбор! Бъдете здрави и се пазете", сподели Георги Денев.Изображение Изображение [offtopic]https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8_%D0%94%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%B2[/offtopic] Денев е един от най-големите български футболисти,имах шанса да го гледам и на живо.Като качества беше сравним може би със Стоичков но много по-техничен,заради него и колегите му от това поколение Армията на всеки мач от първенството беше фул,запази си достойнството и след като се отказа от футбола и не обича да е медийна звезда.Да е жив и здрав дълги години!

По онова време гледах и вашите мачове, най-вече заради двама футболисти - Денев и Божил Колев. Би ли сравнил някои от днешните ви играчи с тях?

Същият въпрос мога да ти задам и аз,кои са новите Искренов и Сираков,можем да споменем и много други от по-старото поколение и от двата лагера.Печелиш червена точка за Божил Колев,рядко интелигентен и работлив футболист,незнайно защо останал малко в сянка и по-рядко споменаван от феновете.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 апр 2020 16:35

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:Днес на 70 години става един от най-големите български футболисти - Георги Денев.

С фланелката на ЦСКА легендарният играч записа над 250 мача и стана петкратен шампион на България. Той е идолът на червените запалянковци през 70-те години, като е известен уникалният случай, когато пред колата му на Орлов мост се хвърля бъдещият международник в армейския клуб Илия Илиев. "Кралю, не отивай при онези", моли се Илийката на Денев, след като е чул, че любимецът е пред трансфер в Левски-Спартак.Кучето е част от славния отбор на ЦСКА, детронирал европейското страшилище Аякс през 1973 г. През същия сезон звездата бележи гол в мрежата на Сеп Майер за победата на ЦСКА над устремилия се към КЕШ Байерн. Денев е единственият български футболист, искан от световния колос Реал (Мадрид).

Ето какво разказа Героги Денев пред Sportal.bg.

"Вярно е, че имах предложение от Реал (Мадрид). Техният треньор ми каза, че ще се грижи като син за мен, но в онези години беше невъзможно да отида в Мадрид. Искаха ме и от Байерн, но не отидох по същата причина. Най се гордея с титлите и купите, които спечелих с ЦСКА. Играх и на световно първенство.

През цялото време обаче усещах завист, злоба. Такъв народ сме, за жалост. При нас така е било винаги, не можем да избягаме от това нещо, на Балканите сме. Повечето българи са злобни.

Виждате какво се случва и с най-големия български футболист Христо Стоичков (бел. авт. - през 80-те години публиката на ЦСКА нарича Ицо с прякора на Денев - Кучето, като и до днес носителят на "Златната топка" е наричан така в своя роден Пловдив). Нямаме друг като Стоичков, но го обиждат, завиждат му и той рядко се прибира в България. Това е жалко!

Дали пазя фланелката на Бари Хулсхоф от Аякс? Пазя, пазя. Всички неща са при мен - купи, медали, фланелки. Бяхме страшен отбор! Бъдете здрави и се пазете", сподели Георги Денев.Изображение Изображение [offtopic]https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8_%D0%94%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%B2[/offtopic] Денев е един от най-големите български футболисти,имах шанса да го гледам и на живо.Като качества беше сравним може би със Стоичков но много по-техничен,заради него и колегите му от това поколение Армията на всеки мач от първенството беше фул,запази си достойнството и след като се отказа от футбола и не обича да е медийна звезда.Да е жив и здрав дълги години!

По онова време гледах и вашите мачове, най-вече заради двама футболисти - Денев и Божил Колев. Би ли сравнил някои от днешните ви играчи с тях?

Същият въпрос мога да ти задам и аз,кои са новите Искренов и Сираков,можем да споменем и много други от по-старото поколение и от двата лагера.Печелиш червена точка за Божил Колев,рядко интелигентен и работлив футболист,незнайно защо останал малко в сянка и по-рядко споменаван от феновете.

Ама то същото се отнася и за нас.
А Божил Колев го помня, като перфектен ЦЗ, който вкарваше много яки голове с глава. Заради такива, като тях от онова поколение играехме мачовете помежду си пред 60-70 хил.
души. След 70-те години нататък вече публиката значително започна да намалява.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 20 апр 2020 20:01

"Майкъла с шокиращо разкритие: От ЦСКА казаха за Джеки, че на предатели не помагат
Novsport

Бившият футболист, селекционер и директор в ЦСКА Георги Илиев говори пред"Спортал", за да внесе разяснение относно ситуацията с легендарния капитан на "армейците" Георги Димитров.

Какво е известно, Джеки се възстановява от тежка операция във Франция, като преди няколко дни славният бранител сподели пред нашата медия, че му остават три процедури от лечението. Днес шефът на ЦСКА-София Пламен Марков, който също е част от златния отбор на "червените" от началото на 80-те години, инициира дарителска кампания в помощ на Джеки. "Има нужда от допълнителни средства, за да завърши пълния цикъл от своете лечение", обяви Марков. Майкъла обаче е на друго мнение:

"Говорят се всякакви глупости! Остават три процедури, всичко е оправено. Операцията я пое собственикът на "Софиямед" Мишо Тиков. Става дума за голяма сума. Самата операция на Джеки, която е много тежка, я направи д-р Сашо Цветанов, който е много сериозно момче и голям цесекар.

Парите дойдоха от БФС чрез Емил Костадинов и от Здравната каса, където помогна Дечо Дечев. Емо Костадинов беше единственият от футболните хора, които потърсих, който взе нещата присърце и реагира.

Говорих с трима от ръководството на ЦСКА и ми казаха: "Ние на предатели пари не даваме и не помагаме". Това им беше отговорът! БФС пое всичко, което трябва.

Помогна много и нашият съотборник Никола Велков от Велико Търново, който заведе Джеки с личния си автомобил във Франция. Това са хората, които помогнахме на Джеки. Друг не реагира, друг не даде стотинка!

Говорих с Животното, Кюстендилеца, казаха, че ще помогнат с каквото могат. Ръководството на клуба обаче отказа. Разгоравял съм и със здравния министър Кирил Ананиев и с премиера, казали са ми, че ако имаме нужда от някаква допълнителна помощ, са готови да окажат съдействие", заяви Майкъла"

Novsport
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 20 апр 2020 20:34

krumeto написа:"Майкъла с шокиращо разкритие: От ЦСКА казаха за Джеки, че на предатели не помагат
Novsport

Бившият футболист, селекционер и директор в ЦСКА Георги Илиев говори пред"Спортал", за да внесе разяснение относно ситуацията с легендарния капитан на "армейците" Георги Димитров.

Какво е известно, Джеки се възстановява от тежка операция във Франция, като преди няколко дни славният бранител сподели пред нашата медия, че му остават три процедури от лечението. Днес шефът на ЦСКА-София Пламен Марков, който също е част от златния отбор на "червените" от началото на 80-те години, инициира дарителска кампания в помощ на Джеки. "Има нужда от допълнителни средства, за да завърши пълния цикъл от своете лечение", обяви Марков. Майкъла обаче е на друго мнение:

"Говорят се всякакви глупости! Остават три процедури, всичко е оправено. Операцията я пое собственикът на "Софиямед" Мишо Тиков. Става дума за голяма сума. Самата операция на Джеки, която е много тежка, я направи д-р Сашо Цветанов, който е много сериозно момче и голям цесекар.

Парите дойдоха от БФС чрез Емил Костадинов и от Здравната каса, където помогна Дечо Дечев. Емо Костадинов беше единственият от футболните хора, които потърсих, който взе нещата присърце и реагира.

Говорих с трима от ръководството на ЦСКА и ми казаха: "Ние на предатели пари не даваме и не помагаме". Това им беше отговорът! БФС пое всичко, което трябва.

Помогна много и нашият съотборник Никола Велков от Велико Търново, който заведе Джеки с личния си автомобил във Франция. Това са хората, които помогнахме на Джеки. Друг не реагира, друг не даде стотинка!

Говорих с Животното, Кюстендилеца, казаха, че ще помогнат с каквото могат. Ръководството на клуба обаче отказа. Разгоравял съм и със здравния министър Кирил Ананиев и с премиера, казали са ми, че ако имаме нужда от някаква допълнителна помощ, са готови да окажат съдействие", заяви Майкъла"

Novsport

Даже не си способен и да провокираш ,като хората :)

Джеки : Разберете обаче, хора, аз нямам нужда от пари!

"Цялото ми лечение, от поставянето на диагнозата, през операцията и всичките химиотерапии, беше поето от Българския футболен съюз. Някои хора написаха, че са готови да ми помогнат. Моят голям приятел и бивш съотборник Пламен Марков - също. Няма нищо лошо в това. Разберете обаче, хора, аз нямам нужда от пари.

Парите в момента са последната ми грижа, а и както вече ви споменах БФС пое всички разходи. В момента имам нужда само и единствено от здраве и спокойствие. Моля ви, напишете го с главни букви - СПОКОЙСТВИЕ! Няма да вдигам на никого, а и молбата ми е никой да не ми звъни и да ме притеснява. Остават ми още три химиотерапии, и ако всичко е наред, след това ще се върна в България. Надявам се и пандемията с коронавируса да приключи колкото се може по-бързо", завърши Джеки пред БЛИЦ.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 21 апр 2020 12:44

Пламен Марков спря инициираната от самия него дарителска кампания в помощ на своя съотборник от звездния тим на ЦСКА от 80-те години на миналия век Георги Димитров – Джеки.

Пламен Марков стартира дарителска кампания в подкрепа на Георги Димитров-Джеки

Легендарният защитник, известен още като Българския Бакенбауер, бе диагностициран с рак на дебелото черво и продължава да е в клиниката HPL в Сент Етиен, където игра в местния именит отбор.

На 19 април в телефонен разговор Георги Димитров е дал съгласието си за стартирането на дарителската кампания. Ден по-късно в интервю той заяви, че няма нужда от тези средства. Поради тази причина дарителската кампания в HelpKarma бе спряна, а събраните за малък период от време повече от 2000 евро ще бъдат върнати на дарителите.

Ето какво написа Пламен Марков:

„Приятели, кампанията се спира! Вчера (19 април) в телефонен разговор, Георги Димитров ми даде своето изрично съгласие пред свидетели за стартирането на тази кампания. Избрах HelpKarma, защото това е най-прозрачното място за даряване и парите могат да се използват само и единствено за лечението на Георги, за нищо друго.

Днес (20 април), той в интервю каза, че няма нужда от средства. Тази информация е нещо изненадващо за мен. В тази връзка кампанията в HelpKarma се спира, а даренията ще бъдат възстановени на дарителите по най-бързия начин, каквито са правилата на HelpKarma.

Благодаря на всички вас за огромната подкрепа. С ваша помощ успяхме да съберем 2035 евро за по-малко от един ден.

Пожелавам на Георги бързо оздравяване!

Искрено ваш,

Пламен Марков“

Източник: dsport.bg

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 апр 2020 23:12

Как сте, банда? Шаваме ли?
Тоз вирус ни разката отвсякъде, не нам де ще му излезе краят...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 апр 2020 02:39

sin4ec написа:Как сте, банда? Шаваме ли?

Схвана ми се гъзо от седене
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 23 апр 2020 10:37

sin4ec написа:Как сте, банда? Шаваме ли?

Т'ва, дето Бат Бойко се би в гърдите, че ние сме били най-най от всички, накрая ще се окаже огромна заблуда. Видиш ли другите как били изпуснали момента и си натоварили болниците, а ние нямаме болни. Да ама сме бедни! Хората свършиха парите и щат не щат ще излязат, и тогава ще пламнем жестоко. Другите минаха през най-трудното, ние още не сме влезли. А тия, дето чакат мачовете, да не се надяват скоро нещо да се случи. До септември-октомври половината отбори ще фалират. Жалко!
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Върни се в “ЦСКА”