Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Стадиона дали вече е на половина готов ...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
peliforewer написа:Gotzev.88 написа:Не разбирам кризата точно в БГ футбола. Абсолютен лаик съм, та затова питам. В България особено малките отбори си се издържат на едно 90-95 % от собственика. Ако продадат някое младо момче за 100на хиляди веднъж на две години- пак хубаво... При големите: Лудогорец- от Домуса и от участие в ЕКТ; при Левски от "спонсори", които са си направо собственици; при нас е нещо като фифти-фифти: Ганчев- продажба на футболисти. Тоест играем, не играем, пИчелим, нИ пИчелим, тренираме, не тренираме, играем в Европа или не... бащицата си плаща заплатите. И това си е така по принцип. Не виждам кое се е променило?
За нас ще е трудно да продаваме това лято и затова разбирам това с Албентоса. ОК, но при другите отбори? При тях какво точно се е променило, та да говорим за някаква чистка и масово гонене на чужденци, полуаматьорски нива и т.н..... Или иначе казано- немските отбори, да кажем, губят от загубата на пари от билети/карти/артикули (при нас никой не разчита на тия мижави стотинки), губят от многомилионни ТВ права (тези в БГ я платят годишната заплата на Нашименто, я не), губят и парите от масивните си спонсори, губят от участието в ЕКТ (тези, които все още са там), губят може би и бъдещи спонсори, губят и от бъдещи трансфери. В този ред на мисли- ние в БГ какво общо имаме с всички тези неща, та да изпофалираме всички?! Ако може като на 5-годишен да ми го обяснитеБлагодаря!
[offtopic]Проблемът за мен е че във футбола се вкарваха пари спечелени от бизнесите на собствениците,а сега някои от тези бизнеси/хотелиерство,заведения,туризъм,търговия,бензиностанции и др./са застрашени и това ще рефлектира не само на футбола но въобще на спорта.Днес чета че от Лудогорец искали да участват в разпределението 60-40 което Държавата обеща на фирмите защото били коректни данъкоплатци.Няма да коментирам доколко си коректен щом собственикът ти е осъден да плати 52млн.лв. ,а той отказва и води дела срещу тази Държава от която иска сега пари,но си спомних какъв беше отзвукът когато от ФК ЦСКА попитаха футболния съюз и Държавата дали ще има някакви компенсации за футболните клубове заради кризата с коронавируса и какво ще направят да помогнат на някои клубове да не ФАЛИРАТ.На тези дето бързо забравят ще припомня,всички псевдофенове запалиха форумите с обидни коментари за Гриша Ганчев и ЦСКА,а БФС веднага излезе с декларация срещу питането на ЦСКА.Сега Лудогорец си работи индивидуално да вземе едни милиони от Държавата и сигурно ще ги вземе защото в тази страна на Пеевски и Домусчиев не се отказва,а "възмутените" фенове са се скрили и чакат удобният случай да захапят ЦСКА.[/offtopic]
[offtopic]Стига си лъгал, домуса иска само за администрацията си парите и ще ги дари на Разград при това са към 200 хиляди. Как не те е срам да лъжеш така гнусно![/offtopic]
Sstefanov написа:[offtopic]Стига си лъгал, домуса иска само за администрацията си парите и ще ги дари на Разград при това са към 200 хиляди. Как не те е срам да лъжеш така гнусно![/offtopic]
[offtopic]И пак е нагло.Откъде на къде ще има претенции? познавам много фирмаджии, които наистина имат нужда от 60/40 но по една или друга причина не могат да кандидатстват. Дава милиони на румънци и мангали, от там да взима и да раздава на администрацията. И да не го прави показно, като даваш, никой да не знае, а той търси рекламата, да бъде велик, което е смешно и гнусно.[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
-
peliforewer
- Контакти:
Sstefanov написа:peliforewer написа:Gotzev.88 написа:Не разбирам кризата точно в БГ футбола. Абсолютен лаик съм, та затова питам. В България особено малките отбори си се издържат на едно 90-95 % от собственика. Ако продадат някое младо момче за 100на хиляди веднъж на две години- пак хубаво... При големите: Лудогорец- от Домуса и от участие в ЕКТ; при Левски от "спонсори", които са си направо собственици; при нас е нещо като фифти-фифти: Ганчев- продажба на футболисти. Тоест играем, не играем, пИчелим, нИ пИчелим, тренираме, не тренираме, играем в Европа или не... бащицата си плаща заплатите. И това си е така по принцип. Не виждам кое се е променило?
За нас ще е трудно да продаваме това лято и затова разбирам това с Албентоса. ОК, но при другите отбори? При тях какво точно се е променило, та да говорим за някаква чистка и масово гонене на чужденци, полуаматьорски нива и т.н..... Или иначе казано- немските отбори, да кажем, губят от загубата на пари от билети/карти/артикули (при нас никой не разчита на тия мижави стотинки), губят от многомилионни ТВ права (тези в БГ я платят годишната заплата на Нашименто, я не), губят и парите от масивните си спонсори, губят от участието в ЕКТ (тези, които все още са там), губят може би и бъдещи спонсори, губят и от бъдещи трансфери. В този ред на мисли- ние в БГ какво общо имаме с всички тези неща, та да изпофалираме всички?! Ако може като на 5-годишен да ми го обяснитеБлагодаря!
[offtopic]Проблемът за мен е че във футбола се вкарваха пари спечелени от бизнесите на собствениците,а сега някои от тези бизнеси/хотелиерство,заведения,туризъм,търговия,бензиностанции и др./са застрашени и това ще рефлектира не само на футбола но въобще на спорта.Днес чета че от Лудогорец искали да участват в разпределението 60-40 което Държавата обеща на фирмите защото били коректни данъкоплатци.Няма да коментирам доколко си коректен щом собственикът ти е осъден да плати 52млн.лв. ,а той отказва и води дела срещу тази Държава от която иска сега пари,но си спомних какъв беше отзвукът когато от ФК ЦСКА попитаха футболния съюз и Държавата дали ще има някакви компенсации за футболните клубове заради кризата с коронавируса и какво ще направят да помогнат на някои клубове да не ФАЛИРАТ.На тези дето бързо забравят ще припомня,всички псевдофенове запалиха форумите с обидни коментари за Гриша Ганчев и ЦСКА,а БФС веднага излезе с декларация срещу питането на ЦСКА.Сега Лудогорец си работи индивидуално да вземе едни милиони от Държавата и сигурно ще ги вземе защото в тази страна на Пеевски и Домусчиев не се отказва,а "възмутените" фенове са се скрили и чакат удобният случай да захапят ЦСКА.[/offtopic]
[offtopic]Стига си лъгал, домуса иска само за администрацията си парите и ще ги дари на Разград при това са към 200 хиляди. Как не те е срам да лъжеш така гнусно![/offtopic]
[offtopic]На 18.03.2020г. от ФК ЦСКА пуснаха едно обръщение към БФС,в този текст се искаше подкрепа за всички български футболни клубове,а не само за ЦСКА,но веднага скочиха дежурните морални фенове и каквото можаха оплюха.Пускам ви текста от ЦСКА към БФС и реакцията на "дежурните" ....
....“Уважаеми Господа,
При настъпилите форсмажорни обстоятелства и въведеното извънредно положение в България за ограничаване на епидемията от COVID-19, която обхвана целия свят, солидарно и логично и футболното първенство в България бе спряно за неопределено време.
Ние като клуб изпълняваме стриктно всички разпоредби на държавните органи и институции, с надеждата, че нещата скоро ще се върнат в обичайния си ритъм.
В тази връзка ние, като търговско дружество, редовно плащащо данъците си и осигуряващо работа и прехрана на немалко персонал, сме притеснени от последиците, предизвикани от спирането на българския шампионат.
Клубът ни няма как да генерира приходи през този период от своята спортна и маркетингова дейност, което ще доведе до големи финансови загуби от неизпълнени рекламни и спонсорски договори, продажба на билети, както и от планувани трансфери на свои футболисти.
Същевременно ще продължаваме да бъдем изряден данъкоплатец към държавата и коректен работодател към служители и състезатели, което ще ни коства значителни финансови средства.
Призоваваме Ви да окажете съдействие както на нас, така и на другите български професионални клубове и съвместно с държавата и правителството да предприемете наложителни стъпки, координирайки и изработвайки механизъм за компенсиране на тези загуби.
Убедени сме, че БФС има начини, по които това може да стане. Например в Италия вече са регламентирани подобни мерки за подпомагане на местните футболни клубове.
Вярваме, че със съвместни усилия ще успеем постигнем запазване на футболното първенство от провал и предотвратим ненужни фалити на някои от клубовете.“
С уважение: Ръководството на ПФК ЦСКА София ЕАД
habibi1914
#14, 18 мар 2020 / 23:40
Остава да поискат от държавата обещаното поемане на 60% от заплатите.......#
... zigi_zagga123413, ГМО 19 мар 2020 / 09:39
Шизофреник, вие нямате право да се обаждате. Смешната ви декларация гони единственно само ваши интереси, първо. Второ вие кои сте бе, за да пишете декларации? С нещо сте по различни от останалите отбори ли? Ааа, да по-различни сте вие сте ЦИЦЕКС- ОТБОРА НА ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА. Отбора на партията, властта. Още от 1969 ясно е написано - Отбора на народа, победи отбора на ВЛАСТТА. И за това Левски минава на ведомство към куките. А за ДС не говори много, че Инджов още ви е собственик! Шизофреници прости.
#6, 18 мар 2020 / 23:42
Това някаква шега ли е? Тези са доста нагли пичове....Край на цитатите,къде сте сега "дежурните" защо не скочите срещу Лудогорец или сте свикнали да им правите шпалири.Домусчиев е взел от тази Държава толкова много че едва ли съм излъгал за милионите.[/offtopic]
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
шивача написа:Sstefanov написа:[offtopic]Стига си лъгал, домуса иска само за администрацията си парите и ще ги дари на Разград при това са към 200 хиляди. Как не те е срам да лъжеш така гнусно![/offtopic]
[offtopic]И пак е нагло.Откъде на къде ще има претенции? познавам много фирмаджии, които наистина имат нужда от 60/40 но по една или друга причина не могат да кандидатстват. Дава милиони на румънци и мангали, от там да взима и да раздава на администрацията. И да не го прави показно, като даваш, никой да не знае, а той търси рекламата, да бъде велик, което е смешно и гнусно.[/offtopic]
[offtopic]Абсолютно прав, но пелито реално написа лъжа. Домуса си изиграва картите правилно. Вашите също са кандидаствали.[/offtopic]
-
peliforewer
- Контакти:
Днес на 70 години става един от най-големите български футболисти - Георги Денев.
С фланелката на ЦСКА легендарният играч записа над 250 мача и стана петкратен шампион на България. Той е идолът на червените запалянковци през 70-те години, като е известен уникалният случай, когато пред колата му на Орлов мост се хвърля бъдещият международник в армейския клуб Илия Илиев. "Кралю, не отивай при онези", моли се Илийката на Денев, след като е чул, че любимецът е пред трансфер в Левски-Спартак.Кучето е част от славния отбор на ЦСКА, детронирал европейското страшилище Аякс през 1973 г. През същия сезон звездата бележи гол в мрежата на Сеп Майер за победата на ЦСКА над устремилия се към КЕШ Байерн. Денев е единственият български футболист, искан от световния колос Реал (Мадрид).
Ето какво разказа Героги Денев пред Sportal.bg.
"Вярно е, че имах предложение от Реал (Мадрид). Техният треньор ми каза, че ще се грижи като син за мен, но в онези години беше невъзможно да отида в Мадрид. Искаха ме и от Байерн, но не отидох по същата причина. Най се гордея с титлите и купите, които спечелих с ЦСКА. Играх и на световно първенство.
През цялото време обаче усещах завист, злоба. Такъв народ сме, за жалост. При нас така е било винаги, не можем да избягаме от това нещо, на Балканите сме. Повечето българи са злобни.
Виждате какво се случва и с най-големия български футболист Христо Стоичков (бел. авт. - през 80-те години публиката на ЦСКА нарича Ицо с прякора на Денев - Кучето, като и до днес носителят на "Златната топка" е наричан така в своя роден Пловдив). Нямаме друг като Стоичков, но го обиждат, завиждат му и той рядко се прибира в България. Това е жалко!
Дали пазя фланелката на Бари Хулсхоф от Аякс? Пазя, пазя. Всички неща са при мен - купи, медали, фланелки. Бяхме страшен отбор! Бъдете здрави и се пазете", сподели Георги Денев.
[offtopic]https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8_%D0%94%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%B2[/offtopic] Денев е един от най-големите български футболисти,имах шанса да го гледам и на живо.Като качества беше сравним може би със Стоичков но много по-техничен,заради него и колегите му от това поколение Армията на всеки мач от първенството беше фул,запази си достойнството и след като се отказа от футбола и не обича да е медийна звезда.Да е жив и здрав дълги години!
С фланелката на ЦСКА легендарният играч записа над 250 мача и стана петкратен шампион на България. Той е идолът на червените запалянковци през 70-те години, като е известен уникалният случай, когато пред колата му на Орлов мост се хвърля бъдещият международник в армейския клуб Илия Илиев. "Кралю, не отивай при онези", моли се Илийката на Денев, след като е чул, че любимецът е пред трансфер в Левски-Спартак.Кучето е част от славния отбор на ЦСКА, детронирал европейското страшилище Аякс през 1973 г. През същия сезон звездата бележи гол в мрежата на Сеп Майер за победата на ЦСКА над устремилия се към КЕШ Байерн. Денев е единственият български футболист, искан от световния колос Реал (Мадрид).
"Вярно е, че имах предложение от Реал (Мадрид). Техният треньор ми каза, че ще се грижи като син за мен, но в онези години беше невъзможно да отида в Мадрид. Искаха ме и от Байерн, но не отидох по същата причина. Най се гордея с титлите и купите, които спечелих с ЦСКА. Играх и на световно първенство.
През цялото време обаче усещах завист, злоба. Такъв народ сме, за жалост. При нас така е било винаги, не можем да избягаме от това нещо, на Балканите сме. Повечето българи са злобни.
Виждате какво се случва и с най-големия български футболист Христо Стоичков (бел. авт. - през 80-те години публиката на ЦСКА нарича Ицо с прякора на Денев - Кучето, като и до днес носителят на "Златната топка" е наричан така в своя роден Пловдив). Нямаме друг като Стоичков, но го обиждат, завиждат му и той рядко се прибира в България. Това е жалко!
Дали пазя фланелката на Бари Хулсхоф от Аякс? Пазя, пазя. Всички неща са при мен - купи, медали, фланелки. Бяхме страшен отбор! Бъдете здрави и се пазете", сподели Георги Денев.
[offtopic]https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8_%D0%94%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%B2[/offtopic] Денев е един от най-големите български футболисти,имах шанса да го гледам и на живо.Като качества беше сравним може би със Стоичков но много по-техничен,заради него и колегите му от това поколение Армията на всеки мач от първенството беше фул,запази си достойнството и след като се отказа от футбола и не обича да е медийна звезда.Да е жив и здрав дълги години!W84me ( Блатер) ..
-
peliforewer
- Контакти:
W84me ( Блатер) ..
Воистина Возкресе!
Само ЦСКА!
Само ЦСКА!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
https://www.mundodeportivo.com/futbol/e ... rados.html
„Миналата седмица, в четвъртък, собственикът на клуба ми се обади и ми каза, че ситуацията е много лоша и компаниите им имат много загуби. 90% от клуба се управлява от него с парите на компанните му и той не може да излезе на сметка от многото чуждестранни футболисти. Всъщност той ми каза, че ще махне 12 или 13 от чужденците в отбора, защото не може да го издържа. Аз бях един от първите, който каза, че съм готов да направя крачка встрани и ще се опитам да помогна на клуба“, коментира Албентоса в интервю за Mundo Deportivo.
„Играех редовно за ЦСКА и моите съотборници ме направиха капитан. Хората бяха супер доволни от мен, от моето представяне. Всъщност собственикът съжалява, че напускам, но футболът се намира в такъв момент. Все пак може да се срещнем отново“, добави той.
„Паузата по Коледа уби малко темпото, което бяхме натрупали. Имаме отбор, който може да се пребори за титлата или поне да бъде втори. Все още предстои да се изиграят два мача от редовния дял на шампионата и след това още 10 мача от плейофите. Също така ни предстояха полуфиналните мачове за Купата на България. Надявах се поне да спечелим купата“, продължи защитникът.
„Миналата седмица, в четвъртък, собственикът на клуба ми се обади и ми каза, че ситуацията е много лоша и компаниите им имат много загуби. 90% от клуба се управлява от него с парите на компанните му и той не може да излезе на сметка от многото чуждестранни футболисти. Всъщност той ми каза, че ще махне 12 или 13 от чужденците в отбора, защото не може да го издържа. Аз бях един от първите, който каза, че съм готов да направя крачка встрани и ще се опитам да помогна на клуба“, коментира Албентоса в интервю за Mundo Deportivo.
„Играех редовно за ЦСКА и моите съотборници ме направиха капитан. Хората бяха супер доволни от мен, от моето представяне. Всъщност собственикът съжалява, че напускам, но футболът се намира в такъв момент. Все пак може да се срещнем отново“, добави той.
„Паузата по Коледа уби малко темпото, което бяхме натрупали. Имаме отбор, който може да се пребори за титлата или поне да бъде втори. Все още предстои да се изиграят два мача от редовния дял на шампионата и след това още 10 мача от плейофите. Също така ни предстояха полуфиналните мачове за Купата на България. Надявах се поне да спечелим купата“, продължи защитникът.
- damyanov1963
peliforewer написа:Днес на 70 години става един от най-големите български футболисти - Георги Денев.
Дали пазя фланелката на Бари Хулсхоф от Аякс? Пазя, пазя. Всички неща са при мен - купи, медали, фланелки. Бяхме страшен отбор! Бъдете здрави и се пазете", сподели Георги Денев.![]()
[offtopic]https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8_%D0%94%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%B2[/offtopic] Денев е един от най-големите български футболисти,имах шанса да го гледам и на живо.Като качества беше сравним може би със Стоичков но много по-техничен,заради него и колегите му от това поколение Армията на всеки мач от първенството беше фул,запази си достойнството и след като се отказа от футбола и не обича да е медийна звезда.Да е жив и здрав дълги години!
По онова време гледах и вашите мачове, най-вече заради двама футболисти - Денев и Божил Колев. Би ли сравнил някои от днешните ви играчи с тях?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч