Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 07 апр 2020 21:15

https://dsport.bg/cska-trenira-vapreki- ... Fn7RDLMAGM

Тренираме въпреки забраната ,ако вярно де и не е партенка.
Друго нещо ме учуди ,след внимателен прочит стигнах до името на Деян Фияла ! Аз до сега бях пропуснал ,че има такъв в треньорското ръководство ! :)
Ако изгонят Крушата , може тоя да е следващия треньор :) Бил е в Напредак Крушевац и Металац , това е достатъчно да ни е старши треньор :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 апр 2020 22:03

Удоджи,тоя път недей да триеш .Благодаря предварително.Твя заслужава коментар .В мой стил.
Педеругите от Спортал ми приличат на шумкарите едно време де са се крили в храстите и са докладвали на Партията.Вижте само снимките .От некой храст гелосаната мисирка направила две три снимки на точно ПЕТ човека,джиткащи на квадратче,за да си изкара двата лева надник, типично по комунистически с щипка изпечен доноснически привкус .В храстите ,да не я хване някъде някоя от мутрите на Ганчев да не я на*бе.Чудя се как не се е разсмърдяло на л**на около терена да вземат да я хванат и никой да не я намери повече .
Иначе ме кефи отразяването на Локо ПД и нашето отразяване,както и тва на Левски.Едните нарушавали карантината,другите били първия отбор,който почнал да тренира,а третите били във фитнеса,което също е забранено,но там били организирани по.... ПЕТ човека.
Не останаха свободни медии в България и тва е.Всичко масово проституира.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 апр 2020 22:25

delqnski47 написа:Удоджи,тоя път недей да триеш .Благодаря предварително.Твя заслужава коментар .В мой стил.
Педеругите от Спортал ми приличат на шумкарите едно време де са се крили в храстите и са докладвали на Партията.Вижте само снимките .От некой храст гелосаната мисирка направила две три снимки на точно ПЕТ човека,джиткащи на квадратче,за да си изкара двата лева надник, типично по комунистически с щипка изпечен доноснически привкус .В храстите ,да не я хване някъде някоя от мутрите на Ганчев да не я на*бе.Чудя се как не се е разсмърдяло на л**на около терена да вземат да я хванат и никой да не я намери повече .
Иначе ме кефи отразяването на Локо ПД и нашето отразяване,както и тва на Левски.Едните нарушавали карантината,другите били първия отбор,който почнал да тренира,а третите били във фитнеса,което също е забранено,но там били организирани по.... ПЕТ човека.

Dsport, старши
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 апр 2020 22:31

pomiqrat написа:
delqnski47 написа:Удоджи,тоя път недей да триеш .Благодаря предварително.Твя заслужава коментар .В мой стил.

Dsport, старши

Зели са го от С****л.Мани ги дспорт.
Принципно се паля не щот С*****л писали нещо.Боли ме мене кой кво пише.Паля се ,щот не понасям журналистиката като професия.Независимо дали става въпрос за ГА,за С*****л и т.н.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 07 апр 2020 23:42

delqnski47 написа:
pomiqrat написа:

Dsport, старши

Зели са го от С*****л.Мани ги дспорт.
Принципно се паля не щот С*****л писали нещо.Боли ме мене кой кво пише.Паля се ,щот не понасям журналистиката като професия.Независимо дали става въпрос за ГА,за С*****л и т.н.

Организирана работа. От дрон е заснета тренировката !
Не са милиционерите ,защото те миналата година затриха един :)

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 апр 2020 10:55

Защо са ни тайни служби след като имаме в България много предатели и доносници.За пореден път се показа че мозАците повече се интересуват от ЦСКА отколкото от собствения си клуб. Да стигнат до там да молят Борисов да глобява ЦСКА.Да поясня,аз съм на работа с 30-40 колеги в едно помещение, тест на никой от нас не е правен и това не е проблем за никоя институция, медия или бдителен гражданин, но когато работата опре до футболисти на ЦСКА вече става проблем от национално значение,не ви ли омръзнаха тези милиционерски номера.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 08 апр 2020 11:19

Ич да не ви пука :mrgreen: Нашите са печат на слънчице, хващат витамин Д, а поуенци тренират вкъщи, до кенефа. :mrgreen:
Делянски, мен ме кефи как жалкото спирталче отразява новините за нас. Когато е нещо негативно, е водеща новина, ако е позитивно е доле, десно, у кишето :mrgreen: Сами си правете изводи, какво им причинява тая омраза :) Наслаждавам им се :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 08 апр 2020 11:22

Глоба от 10 милиона + изхвърляне на ЦСКА от А група веднага!!!

И какъв дрон ви гони, ако погледнете снимките ще видите, че са снимани с телефон от към оградата на пътя
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 апр 2020 11:44

Warped написа:Глоба от 10 милиона + изхвърляне на ЦСКА от А група веднага!!!

И какъв дрон ви гони, ако погледнете снимките ще видите, че са снимани с телефон от към оградата на пътя

[offtopic]А десетте милиона да се дадат на Левски да си платят заплатите, какво сме виновни че вашите футболисти са в неплатен отпуск и не им се работи. Купувай украинска синя водка и не се занимавай с ЦСКА.[/offtopic]
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 08 апр 2020 12:15

Според мен е фотошоп на стара снимка. Освен ако автора на снимката не свидетелства, че той я е направило и кога. След това си има GDPR и съд. :)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “ЦСКА”