Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот trokadero_ » 15 мар 2020 12:19

delqnski47 написа:
trokadero_ написа:[offtopic]Лично не съм очаквал да се случат такива неща , приятели....
Когато това се случи , чак тогава усещаме какво е без нормалните неща - кафета , ресторанти , без ФУТБОЛ.....
Направо сега без мачове е нещо много странно ....
Дано отминат бързо нещата и бог да пази България![/offtopic]

Търпение ,дисциплина и всичко ще е точно .

Точно!

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 15 мар 2020 12:28

[offtopic]
Ако Сокол (Марково) се преименува на Барселона, промени цветът, емблемата... Ще стане ли Барселона ?

За мен да ако играе на Ноу Камп, пред 100-тина хиляди души, дербита в ШЛ и с Реал у дома, стане символ на движението в Каталуня, играчите от Ла Масия се вливат в него и всички останали неща характерни за Барселона. Какъв ти е проблема?

Теоретично същото може да стане и официално. Де факто същата ситуация само дето не мога да разбера защо ти правиш разлика спрямо използваните приоми. Тоест Барселона освобождава всички настоящи футболисти и в трансферния прозорец купува всички на Сокол Марково. Уволнява президентите си и назначава начело малкия човек от Марково и неговите хора. Може да ги наречеш оранжеви или пренесли техния Сокол на Камп Ноу. Същата работа.
Но същото може да стане и неофициално. Примерно Барселона има дългове от 500 милиона. Що да не направя някой лев от същото нещо, но с друг ход? Тогава обявяваме Барселона за фалирала, а Сокол припознава Барса. Испански власти, УЕФА адиос, какво търсите от нас? Ние сме приемник на Сокол и на никого нищо не дължим. Официалната ни позиция е тази от подписа ти. Тя не е това което си мислиш, че не сме Барса, а всъщност е "няма да даваме никакви пари и това е съвсем официално, а не с мутренски подходи, няма да плащамме и официално не сме длъжници, стига сте ни търсили". Пък Реал нека си говори, че сме припоци от Марково. Същите сме си. Само дето нямаме дългове. На нас ни е удобно така. Ако и вас ви радва да е така и да си пеете псалми за разни селца ОК. Няма проблем. Дори имам питане. Може ли и още 500 милиона (в случая на ЦСКА 30 милиона) да изтеглим, да направим една здрава селекция на която и Лудогорец ще ни завиди и после да фалираме и да ни припознае друг селски отбор? Като компенсация ви даваме правото да ни наричате припоци, някакви цветовици (жълти, зелени) и излъгани от дребното човече от новия селски отбор? Би трябвало да се кефите на тази възможност. Ние също- Още повече ако ни давате възможност през 2-3 години да я правим. Кой ти ги дава 30 милиона? Като има тъпанари да викат припознавачи, че сме фалирали, че сме другоцветни всичо е наред. И те се кефят на ревовете си и ние на безплатния обяд.

Ох как ми се иска да ми станеш съдия изпълнител. Издирван съм заради два големи кредита. Готов съм да се нарека Етропол Литексов и да ми викат в квартала Оранжевия само и само да спреш да ме търсиш. Така като гледам ти ще си ми само от помощ. Аз дефакто съм си този който съм, но ти ще кажеш че съм припознавач и реално съм оранжев селянин от Етрополе. Де да ставаше така. На Гришата му беше лесно с левскарчетата и други наивници като теб ама на мен не ми е. Името лесно мога да си сменя ама държавата не признава, че вече не съм онзи със старото име защото много добре знае, че де факто съм.

Нямам нищо против и всеки от вас от форума да ми даде по хиляда лева и след всеки заем да си сменям името, а после сами да се отказвате да си търсите пари с довода "не се прави на припознавач и да връщаш парите на онзи". Ми няма, няма да ги връщам. Делянски давай 1000 лв! От утре ставам Принуден и нямам нищо общос Непринуден, търси си ги отнего ама както казват левскарите той отдавна умря. Заеби тогава. Давай парите и изчезвай. Пий там една студена вода и викай, че съм припознавач.[/offtopic]
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 15 мар 2020 12:38

trokadero_ написа:
delqnski47 написа:
trokadero_ написа:[offtopic]Лично не съм очаквал да се случат такива неща , приятели....
Когато това се случи , чак тогава усещаме какво е без нормалните неща - кафета , ресторанти , без ФУТБОЛ.....
Направо сега без мачове е нещо много странно ....
Дано отминат бързо нещата и бог да пази България![/offtopic]

Търпение ,дисциплина и всичко ще е точно .

Точно!

[offtopic]Имам опит като анализатор. Фактите друго показват.
Очертава се лошо развитие чисто математически от цифрите показващи досегашното развитие. Не ми се иска да е така, но математиката е желязна наука.[/offtopic]
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 15 мар 2020 13:49

Клубната управа на ЦСКА-София ще заседава в началото на седмицата. На сбирката ще присъства и треньорът на "червените" Милош Крушчич. Въпросите, които ще бъдат обсъдени, засягат основно подготовката, която ще води отборът, докато първенството не бъде подновено. Ще се коментират варианти за провеждането на лагер и какви допълнителни предпазни мерки трябва да се вземат, съобщава "Тема спорт".

В ЦСКА-София няма болни, а всички играчи са по домовете си заедно със своите семейства. Нито един състезател не е напускал пределите на страната през почивните дни. Дейността в школата на клуба е спряна до второ нареждане. Там от началото на годината работи бившият албански национал Алтин Хаджи.
"Ще помагам за развитието на школата", заяви той няколко дни, след като назначението му бе обявено.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 15 мар 2020 14:16

Непринуден написа:[offtopic]За мен да ако играе на Ноу Камп, пред 100-тина хиляди души, дербита в ШЛ и с Реал у дома, стане символ на движението в Каталуня, играчите от Ла Масия се вливат в него и всички останали неща характерни за Барселона. Какъв ти е проблема?[/offtopic]

[offtopic]Тоест по твойте разсъждения Александър Попов е най-големият глупак, предател, фашист, народен враг !!!
И тук възникват 2 въпроса. Ако Гришата утре фалира ЦСКА-София(София) и преименува Царско Село на ЦСКА-нещо си там, премести го на Армията с Бойкова благословия за теб това ще е автентичният ЦСКА от юридическа, честн, морална, достойна гледна точка ? И ако отговора на този въпрос е ''ДА''. То следва следващият. Ами 2016г. юли месец когато разцеплението беше на две ''за Ганчевата схема'' или ''против нея.'' Ти от кой отбор щеше да си ако същата година властта беше дала Армията на ЦСКА 1948 ? При условие, че там където е стадиона там са и легендите, а там където са легендите и стадиона там е по-голямата част от публиката.... независимо дали на този стадион играе автентичният отбор.
А иначе в това интервю Стойне Манолов много точно обеснява ситуацията https://blitz.bg/sport/bg-futbol/stoyne ... 80542.html нарочно давам неговото мнение понеже той е от вашите и едвали ще го наречете платен/продаден/фашист и тн.[/offtopic]
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 мар 2020 15:00

Живи ли сме бре.Я се пребройте :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 мар 2020 15:16

delqnski47 написа:Живи ли сме бре.Я се пребройте :mrgreen:

Вече няма да раздаваш банове,а ги пращай под карантина :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 15 мар 2020 15:19

delqnski47 написа:Живи ли сме бре.Я се пребройте :mrgreen:

Опи :mrgreen:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Истината за ЦСКА

Мнениеот Drunken_Master » 15 мар 2020 17:31

[offtopic]Непринуден, тезата със стадиона издиша много, при положение, че държавата може да си сметне за правоприемник абсолютно всеки отбор щом даде повече пари. Същото се отнася и за БФС. Същото се отнася и за базите между другото. Това и преди се е случвало, ако се върнем няколко години назад. Когато ВИС направиха така, че Левски (Кюстендил) да се превърне в Локомотив (Пловдив) през 2001-ва, та дори станаха и шампиони през 2004-та, когато Камбуров нижеше гол след гол. Ама какво общо има този отбор с железничарите ?! Абсолютно нищо... Какво общо имаше Олимпик (Тетевен) с Берое, когато се обединиха през 1999-та, само и само старозагорци да играят в елита, понеже дълго време се лутаха по долните дивизии. Отборът тогава се прекръсти на Олимпик - Берое. Преди това пък бяха в Галата. Нафтата ? Обединения с Поморие, дори с кръвният си враг - Черноморец, само и само да играят в Б група.
Иначе си прав за "освободените" ни играчи в краят на юни 2015-та, но това бяха глупостите на Манджуков и Инджов. Уж щяха да оздравяват автентичното дружество, после пък обявиха, че нищо няма да плащат и т.н. В последствие се оказа, че четири месеца след като започнаха да "оздравяват" автентичният ЦСКА, де факто клубът е бил в процедура по несъстоятелност.
Вместо да се започне от А окръжна група, както беше най-редно, хората около Гриша Ганчев решиха, че е по-добре БФС да промени целият формат на първенството, да се регистрират нови клубове и т.н. Уж било "юридически трик", но за мен си е пребоядисване и подмяна на един клуб с друг, само и само да се влезе в А група максимално бързо...[/offtopic]
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 мар 2020 18:36

Слагайте ги онеа глупости горе в офтопик,щот ще ги трия :idea: Не ми се четат глупости,но същевременно искам да си спестя работа от триене и банове.Тъй че...плийз :arrow:
Който иска ,да си пише там на себе си в офтопик.Спестете ми работа.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”