[offtopic]
Ако Сокол (Марково) се преименува на Барселона, промени цветът, емблемата... Ще стане ли Барселона ?
За мен да ако играе на Ноу Камп, пред 100-тина хиляди души, дербита в ШЛ и с Реал у дома, стане символ на движението в Каталуня, играчите от Ла Масия се вливат в него и всички останали неща характерни за Барселона. Какъв ти е проблема?
Теоретично същото може да стане и официално. Де факто същата ситуация само дето не мога да разбера защо ти правиш разлика спрямо използваните приоми. Тоест Барселона освобождава всички настоящи футболисти и в трансферния прозорец купува всички на Сокол Марково. Уволнява президентите си и назначава начело малкия човек от Марково и неговите хора. Може да ги наречеш оранжеви или пренесли техния Сокол на Камп Ноу. Същата работа.
Но същото може да стане и неофициално. Примерно Барселона има дългове от 500 милиона. Що да не направя някой лев от същото нещо, но с друг ход? Тогава обявяваме Барселона за фалирала, а Сокол припознава Барса. Испански власти, УЕФА адиос, какво търсите от нас? Ние сме приемник на Сокол и на никого нищо не дължим. Официалната ни позиция е тази от подписа ти. Тя не е това което си мислиш, че не сме Барса, а всъщност е "няма да даваме никакви пари и това е съвсем официално, а не с мутренски подходи, няма да плащамме и официално не сме длъжници, стига сте ни търсили". Пък Реал нека си говори, че сме припоци от Марково. Същите сме си. Само дето нямаме дългове. На нас ни е удобно така. Ако и вас ви радва да е така и да си пеете псалми за разни селца ОК. Няма проблем. Дори имам питане. Може ли и още 500 милиона (в случая на ЦСКА 30 милиона) да изтеглим, да направим една здрава селекция на която и Лудогорец ще ни завиди и после да фалираме и да ни припознае друг селски отбор? Като компенсация ви даваме правото да ни наричате припоци, някакви цветовици (жълти, зелени) и излъгани от дребното човече от новия селски отбор? Би трябвало да се кефите на тази възможност. Ние също- Още повече ако ни давате възможност през 2-3 години да я правим. Кой ти ги дава 30 милиона? Като има тъпанари да викат припознавачи, че сме фалирали, че сме другоцветни всичо е наред. И те се кефят на ревовете си и ние на безплатния обяд.
Ох как ми се иска да ми станеш съдия изпълнител. Издирван съм заради два големи кредита. Готов съм да се нарека Етропол Литексов и да ми викат в квартала Оранжевия само и само да спреш да ме търсиш. Така като гледам ти ще си ми само от помощ. Аз дефакто съм си този който съм, но ти ще кажеш че съм припознавач и реално съм оранжев селянин от Етрополе. Де да ставаше така. На Гришата му беше лесно с левскарчетата и други наивници като теб ама на мен не ми е. Името лесно мога да си сменя ама държавата не признава, че вече не съм онзи със старото име защото много добре знае, че де факто съм.
Нямам нищо против и всеки от вас от форума да ми даде по хиляда лева и след всеки заем да си сменям името, а после сами да се отказвате да си търсите пари с довода "не се прави на припознавач и да връщаш парите на онзи". Ми няма, няма да ги връщам. Делянски давай 1000 лв! От утре ставам Принуден и нямам нищо общос Непринуден, търси си ги отнего ама както казват левскарите той отдавна умря. Заеби тогава. Давай парите и изчезвай. Пий там една студена вода и викай, че съм припознавач.[/offtopic]
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.