Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Ботев са с по-големи шансове.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Ех, дееба. С Ботев ще е трудно. Какво им пречеше да нагласят полуфиналите за две култови дербита - хем публика, хем тв права. Ако някой в БФС-то си е правил сметката за ЦСКА-Левски на финал, грешно е смятал. И двата софийски "гранда" сме толкова убити, че няма как и двата едновременно да стигнат до финала
.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
CaptainBertorelli
- Контакти:
bubka написа:Ех, дееба. С Ботев ще е трудно. Какво им пречеше да нагласят полуфиналите за две култови дербита - хем публика, хем тв права. Ако някой в БФС-то си е правил сметката за ЦСКА-Левски на финал, грешно е смятал. И двата софийски "гранда" сме толкова убити, че няма как и двата едновременно да стигнат до финала.
Едва ли ще е паднала забраната за публика. Тук сега започваме, а не виждам как ще завършим по-добре от италианците.
Хайл Мусолини
Един финал с Левски би бил мачът на годината без значение, че откъм футбол вероятно ще е много зле.
delqnski47 написа:sin4ec написа:delqnski47 написа:Ние нашия дълг към държавата си го изплатихме.По точно ГГ го направи.Спази си обещанието .Ако някой може да докаже обратното да заповяда.Платежното с осемте милиона го видяхме.Който може да обори,добре дошъл.
Вие нищо и на никого не сте изплатили. ГГ купи някакви активи за 8 милиона. И проповядва пред всички, че сте Литекс. И нямате нищо общо с ЦСКА. Факт неоспорим.
Тва за Литекс вече го писах горе,кво да се повтаряме.Иначе не знам ся трябва да се впечатля от тва за Литекс ли какво точно трябва да направя .
Ами я ни разясни какво друго, освен твърдение че сте Литекс е официалната позиция и че сте Литекс?
Ама не с общи приказки, а така конкретно: възможно ли е и как твърдението "Ние сме Литекс" да означава например "Ние не сме Литекс".
На единия ви собственик КБ му е любимият турнир.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Крушата трябва да концентира всички сили за мача с Ботев. Първенството така или иначе е ясно, там сме или на второ или на трето място. Ботев ще са ни доста тегави, нищо чудно пак да ни елиминират в някаква адска драма ..
djd написа:Един финал с Левски би бил мачът на годината без значение, че откъм футбол вероятно ще е много зле.
Съгласен, че ще е много зле чисто футболно. Няма как да е другояче.
Би се понапълнил стадиона и ще има атмосфера, ама мач на годината чак...нещо не ми звучи. Утешителна награда за неудачниците, смачкани за пореден път от Разград.
Освен това аз лично не бих се изненадал на повторение от миналата година-а именно пловдивско дерби на финала.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа:djd написа:Един финал с Левски би бил мачът на годината без значение, че откъм футбол вероятно ще е много зле.
Съгласен, че ще е много зле чисто футболно. Няма как да е другояче.
Би се понапълнил стадиона и ще има атмосфера, ама мач на годината чак...нещо не ми звучи. Утешителна награда за неудачниците, смачкани за пореден път от Разград.
Освен това аз лично не бих се изненадал на повторение от миналата година-а именно пловдивско дерби на финала.
Ти май беше посетил миналогодишния финал?