Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Re: Първи дни в клуба, първи грешни стъпки...

Мнениеот Yoda_ » 30 юни 2015 10:31

BRF написа:Защо да е грешка?Каква е тая тема?Преценили са,че не им трябва Вальо Илиев,да е жив и здрав!Пожелаваме му успех!Кой трябва да му каже,че не го иска?Може и Янев да не го иска!Ганчев трябва ли да се обяснява на всеки футболист ,пък било то и Вальо Илиев!Като стане въпрос за заплати-са професионалисти,пък Клуба трябва да ги държи на работа защото са легенди!?
п.п Винаги много съм се кефил на раздаването на Вальо,на пламът в очите му!

Ей това е, дето не го разбирате... ГГ идва с манталитета на гранде-шеф на някакъв селски отбор с 5 фена и там думата му е закон.
Ерго, не е свикнал да се обяснява на никого за постъпките и решенията си, дори и на велики фенове като тези на чорбата... Да не говорим как ще стане некви Дучета-Мучета да карат хората да вдигат плакати срещу него. А времето на плакатите неминуемо ще дайде, дали след 3-4 месеца, дали след година, но ще дойде...

И тогава най-малко учудващото нещо ще бъде, ГГ да каже : Абе, я си .... майката, и хоп - бастър копче на "проекта"... :lol:
И тогава, пак Божковци, пак Титани, пак Спасители, и накрая - весдесъщия Лупи на бял кон !
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: viroglav

Мнениеот Странджата » 30 юни 2015 10:33

Не сме се родили нито аз левскар, нито ти цесекар, а сме се родили нормални и са ни възпитали като хора. После сме си избрали това, което ни е харесало - навярно ти обичаш едни неща, аз други, но виждам, че и за тебе човекът е преди всичко, а неговите предпочитания и страсти са си негови до тогава, докато няма претенции да ги налага на другите.
Благодаря ти за думите, но навярно и ти страдаш, че тука заради първосигналните такива като нас - които не са малко, могат само да четат и да потискат яростта си, че приматите пречат на хората да общуват и да се опознават. Не са много случаите, когато намираш с кого да споделиш нещо, а тука можем да споделим много , защото сме поклоници на една и съща игра, т.е имаме много общи неща. Уви, тука единствено общото, което царства, е грубиянството и омразата.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юни 2015 10:51

Yoda_ написа:
BRF написа:Защо да е грешка?Каква е тая тема?Преценили са,че не им трябва Вальо Илиев,да е жив и здрав!Пожелаваме му успех!Кой трябва да му каже,че не го иска?Може и Янев да не го иска!Ганчев трябва ли да се обяснява на всеки футболист ,пък било то и Вальо Илиев!Като стане въпрос за заплати-са професионалисти,пък Клуба трябва да ги държи на работа защото са легенди!?
п.п Винаги много съм се кефил на раздаването на Вальо,на пламът в очите му!

Ей това е, дето не го разбирате... ГГ идва с манталитета на гранде-шеф на някакъв селски отбор с 5 фена и там думата му е закон.
Ерго, не е свикнал да се обяснява на никого за постъпките и решенията си, дори и на велики фенове като тези на чорбата... Да не говорим как ще стане некви Дучета-Мучета да карат хората да вдигат плакати срещу него. А времето на плакатите неминуемо ще дайде, дали след 3-4 месеца, дали след година, но ще дойде...

И тогава най-малко учудващото нещо ще бъде, ГГ да каже : Абе, я си .... майката, и хоп - бастър копче на "проекта"... :lol:
И тогава, пак Божковци, пак Титани, пак Спасители, и накрая - весдесъщия Лупи на бял кон !

Нещо не ме разбра!Нямам намерение да взимам страна в такъв "спор".Не се знае какво точно е станало!В крайна сметка Вальо трябва като мъж да преглътне нещата такива,каквито са!Няма смисъл да намесва Бранеков!Янев пък не знам защо се оправдава с Ганчев,все пак той е треньор!Как да е!Безкрайно много уважавам(да не кажа обичам)Вальо Илиев и знам какво е дало тяхното семейство на ЦСКА!Не съм аз човека,който решава кой да играе в ЦСКА и от тази гледна точка написах:Защо да е грешка?

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 30 юни 2015 11:09

BRF написа: от тази гледна точка написах:Защо да е грешка?

Заради начина, по който го направиха. Ако не го разбираш, няма смисъл да спорим.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 юни 2015 11:19

Какъв е начина :?: Паметник ли да му вдигнат ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 30 юни 2015 11:21

boabbb написа:Какъв е начина :?: Паметник ли да му вдигнат ...

Не.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 юни 2015 11:29

dafquezz написа:

Не.

На жив човек,само на бай Тошо издигнаха.Тук съм прочел мнения на фенове,искащи това за лупи и стойчо.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 юни 2015 11:35

petko.h.markov написа:
dafquezz написа:

Не.

На жив човек,само на бай Тошо издигнаха.Тук съм прочел мнения на фенове,искащи това за лупи и стойчо.

Саше, айде без твоите мантри и тука, а :?: Статуите на стадионите са популярни в Европа ... Въпросът е, че Вальо не заслужава повече от обаждане по телефона ... :(

Изображение

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 юни 2015 11:45

boabbb написа:
petko.h.markov написа:
dafquezz написа:

Не.

Саше, айде без твоите мантри и тука, а :?: Статуите на стадионите са популярни в Европа ... Въпросът е, че Вальо не заслужава повече от обаждане по телефона ... :(

Изображение

Изображение

Тя глупостта е по хората и не обхваща само района на Кюстендил.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 30 юни 2015 11:51

boabbb написа:Въпросът е, че Вальо не заслужава повече от обаждане по телефона ... :(

Твое мнение. Според мен заслужава една малко повече от това.
От набедените за "групичка" и "интриганти" само Велизар Димитров остана неосрaн от великата ни фенска "признателност". Чакам в най-скоро време този пропуск да бъде коригиран.

Върни се в “ЦСКА”