Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА 0:0

Мнениеот Кашчей » 26 юли 2014 16:06

Teo написа:
Кашчей написа:Тео, не те знам какъв студент си, братче, ама не знаеш кога се пише В и кога У, като съюзи, което не ти пречи да биеш левскари в метрото, да препикаваш входовете на сектор Б на Националния и да жулиш по каса бира преди мача на Ариана.Това определено изисква много акъл!

Кашчей за тия неща се изисква талант братле :lol: 8-) аз винаги пиша под емоция и общо взето граматиката, пунктуацията и правописа не ги гледам ;)

Утре искам мощно да викаш за ЦСКА! :) Все пак си в нашите теми постоянно, ако искаш да те вербуваме само кажи.. :lol:

ПП да не се повтарям отново ---> ФК Левски отново донесе срам за България! :idea:

Тео, аз посмъртно няма да викам за отбор от София, ти ме караш за ЦСКА да викам. Виж, в ЕКТ може и съм го правил, ама ако утре се сбиете така, че да ви изхвърлят и двата отбора ще е голям кеф, вярвай ми :twisted: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 юли 2014 16:11

Кашчей написа:
Teo написа:
Кашчей написа:Тео, не те знам какъв студент си, братче, ама не знаеш кога се пише В и кога У, като съюзи, което не ти пречи да биеш левскари в метрото, да препикаваш входовете на сектор Б на Националния и да жулиш по каса бира преди мача на Ариана.Това определено изисква много акъл!

Кашчей за тия неща се изисква талант братле :lol: 8-) аз винаги пиша под емоция и общо взето граматиката, пунктуацията и правописа не ги гледам.

Утре искам мощно да викаш за ЦСКА! :) Все пак си в нашите теми постоянно, ако искаш да те вербуваме само кажи.. :lol:

ПП да не се повтарям отново ---> ФК Левски отново донесе срам за България! :idea:

Тео, аз посмъртно няма да викам за отбор от София, ти ме караш за ЦСКА да викам. Виж, в ЕКТ може и съм го правил, ама ако утре се сбиете така, че да ви изхвърлят и двата отбора ще е голям кеф, вярвай ми :twisted: :mrgreen:

То милицията утре ще е повече от нас е няма как стане това :lol: очаквах да влезнем в групите, то к'во стана... :lol: това теле ли е, бивол ли е в подписа ти, като някаква ебавка ли да го приемам след изхвърлянето от ЛЕ? :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юли 2014 16:14

Teo написа:
Кашчей написа:Тео, аз посмъртно няма да викам за отбор от София, ти ме караш за ЦСКА да викам. Виж, в ЕКТ може и съм го правил, ама ако утре се сбиете така, че да ви изхвърлят и двата отбора ще е голям кеф, вярвай ми :twisted: :mrgreen:

То милицията утре ще е повече от нас е няма как стане това :lol: очаквах да влезнем в групите, то к'во стана... :lol: това теле ли е, бивол ли е в подписа ти, като някаква ебавка ли да го приемам? :lol:

Приемай го както искаш, а относно сбиването...Сегашните ви футболисти си нямат понятие какво са Левски и ЦСКА, та надали могат да направят качествено сбиване, както го правеха преди 25-30 години. Те и такъв мач не могат да направят де :evil: :(
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 26 юли 2014 18:15

CSKA 78 написа:Но все пак, вас ви успокоява мисълта,че ЦСКА е записал втори провал срещу неизвестен отбор,явно мъката ви е била много голяма!Да чакате за тези провали с десетилетия.
Пожелавам на "Левски" догодина да се класира за ЕКТ,за да може запише нова "славна" страница от европейските си подвизи!
Интересното е,че вие "сините" привърженици явно вече сте свикнали!И след поредното фиаско на "Левски",повечето от вас, дори не се трогват!
На това му казвам аз "идентичност"!

Та колко провали викаш има ЦСКАто в Европа - само 2 :lol:
Простено ти е. Стойчо яко ви е промил мозъците, като каза след, Галатасарай, че това било пътя :lol: , от там нататък "достойните" ви отпадания от анонимни отборчета, като Торпедо и Тулуза са най-големите ви успехи, не стига това, ами ви се виждат и като големи отбори. Като си спомня само как се радвахте, като отстранихте Хайдук Кула с гол в последната секунда на чужд терен... :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 юли 2014 18:21

damyanov1963 написа:Та колко провали викаш има ЦСКАто в Европа - само 2 :lol:
Простено ти е. Стойчо яко ви е промил мозъците, като каза след, Галатасарай, че това било пътя :lol: , от там нататък "достойните" ви отпадания от анонимни отборчета, като Торпедо и Тулуза са най-големите ви успехи, не стига това, ами ви се виждат и като големи отбори. Като си спомня само как се радвахте, като отстранихте Хайдук Кула с гол в последната секунда на чужд терен... :)

Тук важната дума е- отстранихме!Какво казваш,Тулуза и Торпедо са слаби отбори ?За теб сигурно са по-слаби от "Тампере" и Беверен?! :lol: :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
ky-kyy

Мнениеот ky-kyy » 26 юли 2014 18:40

Баси забавата....спорят кой, от кой анонимник е паднал :mrgreen: Абе "грандовете", вземете така, за разнообразие, да биете някой...Ама не във форумите-там сте мноооого силни, ами на терена. Па ако ще и от Сан Марино отборче да е....
అదే షిట్ వివిధ గ్రామాలకు నుండి ఒక левски కంటే ఇతర цска.

Потребителски аватар
ky-kyy

Мнениеот ky-kyy » 26 юли 2014 20:22

CSKA 78 написа:]

От твоите високопарни слова(имам предвид представата ти за "грандовете"), съдя че си привърженик на Лц.Добре,грандовете нека победят някой отбор от Сан Марино!А, Лц да вземе да бие като гост някой отбор от Люксембург,че голям срам!

ПП Хубав ник имаш много ти отива!

Не са високопарни, а леко иронични. Колкото си запознат с граматиката, толкова и с врачуването :lol: Ама ще ти обясня, като на бавноразвиващ/"като бавноразвиваш" е определение, което съм вмъкнал, за да разбереш, какво искам да кажа. Не е обида, а констатация :idea: / Не съм привърженик на Лудогорец, нито на други участници, ако може така да се изразя, за излагащите се по европейските терени. Та да не те обърквам повече и да не те карам да ровиш в тълковния речник, за да разбереш написаното. Ще ти подскажа, че есенцията от поста ми, е комичния спор, на привържениците на отпадналите от турнирите отбори, опиращ се на това - кой, кога и от кой анонимник е отстранен.

Май пак ще ти е трудно....Хайде, да не те мъча, а да го кажа на понятен за теб език - Излагате се, като спорите кой е по-голям евроидиот. Като за доводи използвате, кой е отстранен от по-анонимен отбор. Истината е една, че без подкрепа от БФС, съдии, партии и местни мафиотски структури, отборите на които сте привърженици са гола вода. Крайно време е да го разберете това :idea:

Потребителски аватар
ky-kyy

Мнениеот ky-kyy » 26 юли 2014 20:51

Радва ме, че друг аргумент, освен ника ми, нямаш. Не искам да обидя никой. Както аз съм фен на моя отбор, така и всички вие сте фенове на своите и ви боли. Но начина на изразяване на тази болка, е меко казано простотия. Спирам да пиша по темата, който ме е разбрал-разбрал, който не иска да ме разбере....ми негов си проблем.
Лека вечер на всички.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юли 2014 20:54

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:За теб ще е добре да го четеш, защото той казва нещо, за разлика от твоите евтини включвания, в които няма мисъл!

А,в твоите има?!Кога? :lol: :mrgreen:

За твой ужас..в повечето. Не нападам опонент само защото е фен на друг отбор, за разлика от теб! Колегата с ник ку-куу много добре ти го е казал, но трябва да има някой, който да го проумее!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 юли 2014 20:58

Кашчей написа:За твой ужас..в повечето. Не нападам опонент само защото е фен на друг отбор, за разлика от теб! Колегата с ник ку-куу много добре ти го е казал, но трябва да има някой, който да го проумее!

Форумът го използвам,за да се забавлявам точно с такива персонажи,които се мислят за много умни! Такива които смятат,че написаното от тях заслужава да спечели най-малкото Нобелова награда за физика!Но чисто случайно техният шедьовър вижда живот,само във форума на "Гонг"! :o :lol: :mrgreen:

ПП Който приема форумът за нещо повече от разтоварване през свободното време,значи се е приел съвсем на сериозно!Надявам се,че не клониш към последните?! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “ЦСКА”