24 кръг Левски София - ЦСКА София FT 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: 24 кръг Левски София - ЦСКА София FT 2:1

Мнениеот W84me » 28 апр 2013 09:32

Много поздрави на нашите приятелки от Търново и Бургас, с които се запознахме около Севлиево! :mrgreen: Беше ми много приятно, пак ще се срещнем!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 28 апр 2013 10:00

Какво да кажа за мача? Понрави ми се как изглеждаше ЦСКА до изравнителния гол, последвалия пропуск на Делев за обрата и разбира се двете измислени засади от страничния, последните минути направихме голям подарък на Левски, както винаги им влизаме в положение - момчетата имат нужда от "славни победи", щото гонят голям спонсор и нов стадион, а пречупените кръстове трябва да бъдат забравени по най-бързия начин.
Впечатлен съм от майсторството на Марсиньо - невероятен футболист, а на обратния полюс съм изумен как може кокосови берачи като Присо, Анисе и Варела да са професионални футболисти.
Честито на сините - след този мач празненствата и подготовката около годишнината и очертаващата се задължителна титла през сезон 2013-2014 - подарък от БФС за празника, могат да започнат.
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 28 апр 2013 10:05

onegavon написа:Въпросът наистина е по-сериозен от едно участие в Европа.ЦСКА не може да си позволи лукса да не участва защото коефицента ни отива по дяволите.Освен това един участник в евротурнирите по- лесно ще си смени собствеността.Един сериозен собственик ще търси реализация в евротурнирите за това трябва да се борим за квотата докрай.

Приятел на нас клубът ни е отишъл по дяволите, ти ми говориш за някакъв коефицент! Един сериозен собственик, подчертавам СЕРИОЗЕН няма да го спре една година липса на евромачове(то големи мачове, 2 предварителни кръга макс в това състояние). Не разбирам защо всичките ни отборчета се пънат да играят в евротурнирите като са аболютни слабаци! Аз още един резил като със мура не искам за ЦСКА, говедата като искат да ходят да ги ПЕРЕ и ТУК и ТАМ поредното географско откритие! Аз искам силен ЦСКА в Европа или по-добре без нас в турнирите, един евроидиот ни стига!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 апр 2013 10:15

patron написа:
onegavon написа:Въпросът наистина е по-сериозен от едно участие в Европа.ЦСКА не може да си позволи лукса да не участва защото коефицента ни отива по дяволите.Освен това един участник в евротурнирите по- лесно ще си смени собствеността.Един сериозен собственик ще търси реализация в евротурнирите за това трябва да се борим за квотата докрай.

Приятел на нас клубът ни е отишъл по дяволите, ти ми говориш за някакъв коефицент! Един сериозен собственик, подчертавам СЕРИОЗЕН няма да го спре една година липса на евромачове(то големи мачове, 2 предварителни кръга макс в това състояние). Не разбирам защо всичките ни отборчета се пънат да играят в евротурнирите като са аболютни слабаци! Аз още един резил като със мура не искам за ЦСКА, говедата като искат да ходят да ги ПЕРЕ и ТУК и ТАМ поредното географско откритие! Аз искам силен ЦСКА в Европа или по-добре без нас в турнирите, един евроидиот ни стига!!!

Ами класирайте се на 10-то място и няма да играете в ЕКТ!А,за по сигурно,джиткайте си във В група...Там и собственик няма да ви трябва.Момчетата ще играят за по една баничка и една тава с милинки...А вие ще се кефите,че играят с хъс и сърце...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 28 апр 2013 10:23

кви са тея неща да имат повече футболисти последната минута в наказателното ни поле бе. и нападатела да им седи сам на два метра. некой май ни дължи сериозни обеснения : evil :
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 апр 2013 11:51

W84me написа:Много поздрави на нашите приятелки от Търново и Бургас, с които се запознахме около Севлиево! :mrgreen: Беше ми много приятно, пак ще се срещнем!

И вие имате много поздрави от нас. На крака пред сектора ви дойдоха момчетата и нищо... ПОвече от това няма как да стане. А ти не ми говори за лентички, щото не стига ,че се изгаврихте с обесването на Левски, не можахте и парцала да си разпънете, и турихте крила на Гунди. Наркотиците наистина са ви дошли в повече. И хорето си се получи ектра, поне не го осрахме като вас.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 28 апр 2013 11:54

Страшна екстра, ебати смехорията. Станиолите и винилите ви са по-оригинални от тая тъпотия :lol: Вие секторчето не можахте да си напълните, за какво говорим? Бяхте помляни, унизени, погребани и препикани отгоре на края 8-) Бая късмет ще ви трябва да хванете Европа :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 апр 2013 12:14

rsk написа:Страшна екстра, ебати смехорията. Станиолите и винилите ви са по-оригинални от тая тъпотия :lol: Вие секторчето не можахте да си напълните, за какво говорим? Бяхте помляни, унизени, погр****и и препикани отгоре на края 8-) Бая късмет ще ви трябва да хванете Европа :lol:

Вие като я хванете какво правите? Резил след резил... ПО-добре хич да не я хващаме, отколкото после да береме срам от некви смешници..Ама вие сте си свикнали и не ви прави проблем..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 апр 2013 12:14

rsk написа:Страшна екстра, ебати смехорията. Станиолите и винилите ви са по-оригинални от тая тъпотия :lol: Вие секторчето не можахте да си напълните, за какво говорим? Бяхте помляни, унизени, погр****и и препикани отгоре на края 8-) Бая късмет ще ви трябва да хванете Европа :lol:

Вие като я хванете какво правите? Резил след резил... ПО-добре хич да не я хващаме, отколкото после да береме срам от некви смешници..Ама вие сте си свикнали и не ви прави проблем..

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 апр 2013 12:58

Red_Girl написа:
W84me написа:Много поздрави на нашите приятелки от Търново и Бургас, с които се запознахме около Севлиево! :mrgreen: Беше ми много приятно, пак ще се срещнем!

И вие имате много поздрави от нас. На крака пред сектора ви дойдоха момчетата и нищо... ПОвече от това няма как да стане. А ти не ми говори за лентички, щото не стига ,че се изгаврихте с обесването на Левски, не можахте и парцала да си разпънете, и турихте крила на Гунди. Наркотиците наистина са ви дошли в повече. И хорето си се получи ектра, поне не го осрахме като вас.

„Пазете се от Гунди в последните секунди“
Image

Върни се в “ЦСКА”