Потвърдено: БФС отказа да картотекира 9 играчи на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Re: Потвърдено: БФС отказа да картотекира 9 играчи на ЦСКА

Мнениеот Янис Зику » 13 авг 2012 13:30

Тихо сега, Кашчей ще ти обясни как стоят работите. Какъв е този Градев, дето няма и 1 спечелено дело?

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 13 авг 2012 14:56

Янис Зику написа:Тихо сега, Кашчей ще ти обясни как стоят работите. Какъв е този Градев, дето няма и 1 спечелено дело?

То е е ясно ,че ще ми "обясни".
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 авг 2012 17:15

percival написа:
Градев: Министър Нейков официално потвърди, че Правилникът за статута и трансферите на футболистите на БФС (по чл. 45, ал. 2 от който бе наказан ЦСКА), който е издаден от БФС по делегация от закона (чл. 35, ал. 3 ЗФВС), НЕ е утвърден от МФВС до този момент (с изключение на чл. 5-18). Освен това въпросният правилник не е обнародван в Държавен вестник, каквото е императивното изискване на чл. 5, ал. 5 от Конституцията на Република България.
Следователно Правилникът за статута и трансферите на футболистите на БФС е НИЩОЖЕН (виж решение № 8472/13.06.2012 на ВАС по адм. д. № 14440/2011).

Градев е "баламурник" и не трябва да му вярваме.Същото се отнася явно и за министъра на спорта Нейков ,както и на документите подписани от него и министерството ,а да не забравяме и ВАС.Единствените прави и действащи по закон са БФС и комисиите му,както и прокуриста Киряков !

Дай линк към "потвърждението на Нейков",а не цитати от Градев...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 авг 2012 17:36

blue avalanche написа:
percival написа:
Градев: Министър Нейков официално потвърди, че Правилникът за статута и трансферите на футболистите на БФС (по чл. 45, ал. 2 от който бе наказан ЦСКА), който е издаден от БФС по делегация от закона (чл. 35, ал. 3 ЗФВС), НЕ е утвърден от МФВС до този момент (с изключение на чл. 5-18). Освен това въпросният правилник не е обнародван в Държавен вестник, каквото е императивното изискване на чл. 5, ал. 5 от Конституцията на Република България.
Следователно Правилникът за статута и трансферите на футболистите на БФС е НИЩОЖЕН (виж решение № 8472/13.06.2012 на ВАС по адм. д. № 14440/2011).

Градев е "баламурник" и не трябва да му вярваме.Същото се отнася явно и за министъра на спорта Нейков ,както и на документите подписани от него и министерството ,а да не забравяме и ВАС.Единствените прави и действащи по закон са БФС и комисиите му,както и прокуриста Киряков !

Дай линк към "потвърждението на Нейков",а не цитати от Градев...

Няма да ти дадат!
На мен друго ми е интересно:Дали ПСТФ на ФИФА, въз основа на който е и ПСТФ на БФС, е обнародван в Държавен вестник :roll: Значи и ПСТФ на ФИФА е нищожен, което пък прави всички договори на футболисти и трансфери в целия свят нищожни.

Браво Гошо, браво, Градев!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 13 авг 2012 19:36

Някой да твърди обратно ,че всичко е легитимно ? Как винаги ,търсиш дългата клечка ,не е истина.
Това ми беше и последното писане по твой коментар,не мисля и да ги виждам повече.След като няма добър контрол над форума ,поне има добри опции.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 авг 2012 19:38

Кашчей написа:
blue avalanche написа:Дай линк към "потвърждението на Нейков",а не цитати от Градев...

Няма да ти дадат!
На мен друго ми е интересно:Дали ПСТФ на ФИФА, въз основа на който е и ПСТФ на БФС, е обнародван в Държавен вестник :roll: Значи и ПСТФ на ФИФА е нищожен, което пък прави всички договори на футболисти и трансфери в целия свят нищожни.

Ами, Кашчей, ако поне малко се беше поинтересувал, щеше да откриеш, че от целия правилник на БФС, утвърдена според закона е само и единствено частта за статута на футболистите професионалисти и аматьори. Целият останал правилник, в това число частта за трансферите, не е утвърден според закона и до ден днешен. Чисто и просто БФС са предоставили за утвърждаване само една малка част от целия правилник. Защо - не знам. Подозирам, че и те не знаят...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 авг 2012 19:48

percival написа:Някой да твърди обратно ,че всичко е легитимно ? Как винаги ,търсиш дългата клечка ,не е истина.
Това ми беше и последното писане по твой коментар,не мисля и да ги виждам повече.След като няма добър контрол над форума ,поне има добри опции.

Ще си вържа черно, че няма да ме виждаш :mrgreen:
Добър контрол е когато не се допускат обиди и не се трият неудобни, но истински мнения!
Да коментираме ли мненията на Шивача за говедата и тяхното хранене в тема, несвързана със селското стопанство, отрасъл "животновъдство"!?!Това оставено мнение добър контрол ли е?
Да ти коментирам ли статията за Платини в ГОНГ днес?За поредните безумни мисли-дали на ръководство, или на журналист надали е от значение!?!
Ако от ЦСКА решат да направят този ход и Румънският футболен съюз постъпи така, както повелява ПСТФ на ФИФА, и те ли ще са перуки, пройдохи, мърши?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 авг 2012 20:01

vaskonti написа:
Кашчей написа:
blue avalanche написа:Дай линк към "потвърждението на Нейков",а не цитати от Градев...

Няма да ти дадат!

Ами, Кашчей, ако поне малко се беше поинтересувал, щеше да откриеш, че от целия правилник на БФС, утвърдена според закона е само и единствено частта за статута на футболистите професионалисти и аматьори. Целият останал правилник, в това число частта за трансферите, не е утвърден според закона и до ден днешен. Чисто и просто БФС са предоставили за утвърждаване само една малка част от целия правилник. Защо - не знам. Подозирам, че и те не знаят...

Васко, първо виж какво пише в чл5, т.5 (не алинея, както пише Градев) от Конституцията, а после се информирай, дали БФС е орган, който е упълномощен от Конституцията на РБ да издава нармативни актове.След това прочети, че по-висшият нормативен акт има превъзходство пред по-нисшият.Тоест, ако се стигне до съдебен спор, висшият има предимство.БФС ползва Правилник, утвърден от Световната футболна федерация, което означава, че този Правилник е задължителен за всички страни-членки и тази, която не го спазва е аут от състезанията на ФИФА.

Да те питам само информативно:Дисциплинарният правилник обнародван ли е в Държавен вестник..А Правилникът за провеждане на първенствата и турнирите за сезон 2012-2013?А Правилата на футболната игра..те обнародвани ли са ?
Знаеш ли кой може да обнародва правила?Знаеш ли кога Правилата са Нормативен акт?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 авг 2012 20:05

Не е важно какво пише Градев, а какво казва по въпроса министър Нейков. А той казва точно това, което казва Градев... Остави това за конституцията, но правилника на БФС трябва да бъде утвърден от Министерството. А той не е, с едно малко изключение. При това положение какъв е статуса на този правилник, според теб?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 13 авг 2012 20:08

Дървеният филосов ,я ми кажи след като има подадена жалба за наказание ,то кога влиза в сила наказанието и жалбата отменя ли наказанието до постановяването на такова от последна инстанция ?
Виждам ,че си запознат от законите в страната,хайде ! Също искам да те попитам ,как се доказва международен трансфер ? Щом според БФС ,не е през системата ТМС.
Последна промяна от percival на 13 авг 2012 20:30, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”