Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
[offtopic]Е друго си е ПФК Леевски да направим един сектор за 12 милиона. Луксозна работа.[/offtopic]
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:[offtopic]Е друго си е ПФК Леевски да направим един сектор за 12 милиона. Луксозна работа.[/offtopic]
[offtopic]И след това да си прехвърли дългът на външна фирма, нямаща нищо общо с Левски.
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.
От вчера ме мъчи един въпрос
Станко Машината дали не се задържа 4-5 години при нас само заради прословутата си сестра ?
После още един въпрос започна да ме мъчи , дали Стойчо Атанасов и Лясков имат сестри ?
Станко Машината дали не се задържа 4-5 години при нас само заради прословутата си сестра ?
После още един въпрос започна да ме мъчи , дали Стойчо Атанасов и Лясков имат сестри ?
-
peliforewer
- Контакти:
gihuelo написа:От вчера ме мъчи един въпрос![]()
Станко Машината дали не се задържа 4-5 години при нас само заради прословутата си сестра ?![]()
Станко доколкото знам е племенник на единият от Гърнетата.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
miro_rz написа:Абе какво е това събличане?
Грозна работа е било!!!![]()
![]()
ЦСКА-рче да се качи на автобус в Подуене и да го попитат баш въпроса "От кой отбор си?". Егати малшанса!
Arsenal- a new era begins ! Again!...
Важното е, че мъжете са били 3-ма, за да си дадат кураж да нападнат дете. Подуенци...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
-
CaptainBertorelli
- Контакти:
hydetoshi написа:miro_rz написа:Абе какво е това събличане?
Грозна работа е било!!!![]()
![]()
ЦСКА-рче да се качи на автобус в Подуене и да го попитат баш въпроса "От кой отбор си?". Егати малшанса!
Преди тридесетина години, така ни пресрещна една групичка с един съученик. Аз цесекар, той подуенец. На въпроса "от кой отбор сте", аз отговорих Славия, че да е по-неутрално, а той "ЦСКА". В резултат, аз изядох един тупаник, а на него му стиснаха ръката. После го питах, как е разбрал какви са? Просто съобразил, че сме в червен квартал
Хайл Мусолини
- delqnski47
- Контакти:
gihuelo написа:От вчера ме мъчи един въпрос![]()
Станко Машината дали не се задържа 4-5 години при нас само заради прословутата си сестра ?![]()
Мене ме мъчи въпроса дали Боко не е спал и с Машината...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:gihuelo написа:От вчера ме мъчи един въпрос![]()
Мене ме мъчи въпроса дали Боко не е спал и с Машината...
Ако е спал и с него е било преди мача с Миньор