Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 15 фев 2020 13:53

blue avalanche написа:
SLAP написа:
NOMER14 написа:Не съм му фен, но оня ден покрай златото в борбата, си припомних, че Гришата докара Назарян в България.

ЗАРАДИ Г.Г. има изобщо борба в България! След тези три златни медала от европейското Ганчев верятно е на 7мото небе. Видял е парите му къде отиват :)
Изобщо Г.Г. е най-големия спортен МЕЦНАТ в България, ам вас, нашите сини приятели хич не ви ... плюете и...

То, понеже, вие хич не го плюхте и псувахте, когато беше в Литекс. Има го документирано.

Ще го плюем,да.Ако си го е заслужавал.Вие кат писахте транспаранти да благодарите на Баце едно време и после го плюхте.
Има го документирано.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 фев 2020 13:55

delqnski47 написа:
blue avalanche написа:
SLAP написа:
NOMER14 написа:Не съм му фен, но оня ден покрай златото в борбата, си припомних, че Гришата докара Назарян в България.

ЗАРАДИ Г.Г. има изобщо борба в България! След тези три златни медала от европейското Ганчев верятно е на 7мото небе. Видял е парите му къде отиват :)
Изобщо Г.Г. е най-големия спортен МЕЦНАТ в България, ам вас, нашите сини приятели хич не ви ... плюете и...

То, понеже, вие хич не го плюхте и псувахте, когато беше в Литекс. Има го документирано.

Ще го плюем,да.Ако си го е заслужавал.Вие кат писахте транспаранти да благодарите на Баце едно време и после го плюхте.А?а?
Има го документирано.

Идеята беше да не ни се давате за пример или да ни обяснявате какъв МЕЦЕНАТ бил Ганчев. Щото сте същите...
Да не говорим как плюхте Лупи и го замеряхте с бутилки, а после го "прегърнахте" за втори път. И пак настъпихте същото "гребло".

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 фев 2020 13:57

blue avalanche написа:
delqnski47 написа:
blue avalanche написа:
SLAP написа:

Ще го плюем,да.Ако си го е заслужавал.Вие кат писахте транспаранти да благодарите на Баце едно време и после го плюхте.А?а?
Има го документирано.

Идеята беше да не ни се давате за пример или да ни обяснявате какъв МЕЦЕНАТ бил Ганчев. Щото сте същите...

Аа,добре.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 15 фев 2020 14:24

blue avalanche написа:Идеята беше да не ни се давате за пример или да ни обяснявате какъв МЕЦЕНАТ бил Ганчев. Щото сте същите...
Да не говорим как плюхте Лупи и го замеряхте с бутилки, а после го "прегърнахте" за втори път. И пак настъпихте същото "гребло".

Е то и вие плюхте Борат и му слагахте плакати по подлезите да напусне Левски, а сега го гледам начело на синия парад към Националния. :oops:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 16 фев 2020 16:50

Причиних си го. Гледах и двете супер дербита на България. Нагледах се на бг футбол за този пролет. Единственото, което ще гледам е финала за купата и Левски - Лудогорец за купата, ако не са по обяд. Евентуално ЦСКА и победителя, ако се падтат на 1/2-финал. Българският футбол е твърде жалък. Супер талантите му Неделев, Тонев, Вутов, Бандаловски са в Ботев :mrgreen: Остава им да привлекат Краев и Божинката.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 16 фев 2020 17:40

Мисля си ,че ако пренасочат бюджетите на ЦСКА,Левски и Лудогорец ( около 90 млн.) например в борбата, бокса , вдигането на тежести и лека атлетика , гребане ще сме в топ 10 в Европа в тези спортове.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 16 фев 2020 17:50

gihuelo написа:Мисля си ,че ако пренасочат бюджетите на ЦСКА,Левски и Лудогорец ( около 90 млн.) например в борбата, бокса , вдигането на тежести и лека атлетика , гребане ще сме в топ 10 в Европа в тези спортове.

Баскетбол. С по 10 млн. лв. ще спретнат отбори, които ще се борят за купата във втория по сила турнир.

Борба, вдигате на тежести, гребане не предизвикват интерес, а и няма да имат абсолютно никаква печалба.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 16 фев 2020 18:12

pomiqrat написа:
gihuelo написа:Мисля си ,че ако пренасочат бюджетите на ЦСКА,Левски и Лудогорец ( около 90 млн.) например в борбата, бокса , вдигането на тежести и лека атлетика , гребане ще сме в топ 10 в Европа в тези спортове.

Баскетбол. С по 10 млн. лв. ще спретнат отбори, които ще се борят за купата във втория по сила турнир.

Борба, вдигате на тежести, гребане не предизвикват интерес, а и няма да имат абсолютно никаква печалба.

То пък футбола ,какъв интерес предизвиква заеби :)

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 16 фев 2020 22:41

pomiqrat написа:

[offtopic]Волейбол също. Не знам колко от вас следят женският волейболен Марица Пловдив, които са на второ място в групата си в ШЛ и последно биха френския Кан, който май даже е и от фаворитите за спечелването на турнира. А преди това и Динамо в Москва.[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Fbf

Мнениеот Fbf » 17 фев 2020 19:02

Марица Пловдив е с огромни традиции в този спорт.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Върни се в “ЦСКА”