Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот redhooligan » 09 фев 2020 11:32

k_oleto написа:
redhooligan написа:Ти да видиш. Нашите взеха да бият в една контрола, дори и последната да е ;)
От целия мач, най голямо впечатление ми направи Давидов какво желание имаше да бие дузпата.

Лошо........ако той ти е направил най-сериозно впечатление, щото тоя желаещият за дузпата беше Кери

Наистина е лошо. Няма да е зле да можеш да различаваш дватама споменати футболисти. Едно е,че носят различни номера, другото е: единия е доста по млад от другия, и третото което е можеш да си пуснеш записа и да видиш,че си в грешка :) ;)
Номер 7 е Давидов, а номер 8 е Кери
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 фев 2020 12:02

redhooligan написа:
k_oleto написа:
redhooligan написа:Ти да видиш. Нашите взеха да бият в една контрола, дори и последната да е ;)
От целия мач, най голямо впечатление ми направи Давидов какво желание имаше да бие дузпата.

Лошо........ако той ти е направил най-сериозно впечатление, щото тоя желаещият за дузпата беше Кери

Наистина е лошо. Няма да е зле да можеш да различаваш дватама споменати футболисти. Едно е,че носят различни номера, другото е: единия е доста по млад от другия, и третото което е можеш да си пуснеш записа и да видиш,че си в грешка :) ;)
Номер 7 е Давидов, а номер 8 е Кери

Без да съм го гледал втори път съм на мнение че беше Давидов,не знам защо нашите така наречени звезди му мачкат самочуствието на това момче,в Испания на един от приятелските мачове Денис си изработи фаул на много добра позиция,взе топката да го изпълни но Юрич му я издърпа и след размяна на реплики прати топката ниско над тополите.За мен Крушич няма авторитет сред футболистите и те си правят каквото искат.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 09 фев 2020 12:15

E той е г-н Никой. Какъв авторитет да има? :roll:

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 09 фев 2020 13:19

peliforewer написа:
Без да съм го гледал втори път съм на мнение че беше Давидов,не знам защо нашите така наречени звезди му мачкат самочуствието на това момче,в Испания на един от приятелските мачове Денис си изработи фаул на много добра позиция,взе топката да го изпълни но Юрич му я издърпа и след размяна на реплики прати топката ниско над тополите.За мен Крушич няма авторитет сред футболистите и те си правят каквото искат.

Ами в България, така се прави или по точно в по големите отбори. На това момче трябва да се дава поле за изява, не само защото е млад и преспективен, но е и Българин. Националния отбор има нужда от млади и кадърно момчета, а Португалеца няма и да играе в националния си отбор. Крушич трябваше да даде на Давидов да бие дузпата или на Ахмедов, а не да настоява Пинто да е бие.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 фев 2020 14:42

redhooligan написа:
peliforewer написа:

Ами в България, така се прави или по точно в по големите отбори. На това момче трябва да се дава поле за изява, не само защото е млад и преспективен, но е и Българин. Националния отбор има нужда от млади и кадърно момчета, а Португалеца няма и да играе в националния си отбор. Крушич трябваше да даде на Давидов да бие дузпата или на Ахмедов, а не да настоява Пинто да е бие.

Денис Давидов е руски футболист, полузащитник, национален състезател на Русия. От юни 2019 година е състезател на българският ЦСКА София.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0 ... 1%80._1995
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 10 фев 2020 11:15

Ozzimozzi написа:
suni написа:Това е:
Изображение

Добре де защо точно оранжев?! Сега ще започнат едни спекулации... :)

Тоя няма нужда от брандиране, готов е да се ползва :lol: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 10 фев 2020 11:19

Малко за разпускане и добро настроение !
Психоложката на Черно Море :o

[offtopic]Изображение

Изображение[/offtopic]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 10 фев 2020 11:29

JackPackage написа:
Ozzimozzi написа:
suni написа:Това е:
Изображение

Добре де защо точно оранжев?! Сега ще започнат едни спекулации... :)

Тоя няма нужда от брандиране, готов е да се ползва :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Не може без брандиране!
31 пъти шампион
3 полуфиналист в Европа.

[offtopic]Вашата е лесна :) Купувате си го син и няма какво толкова да пишете по него :)[/offtopic]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 10 фев 2020 11:32

gihuelo написа:Малко за разпускане и добро настроение !
Психоложката на Черно Море :o

[offtopic]Изображение

Изображение[/offtopic]

[offtopic]На тези детектор на лъжата не им трябва! :)[/offtopic]
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 10 фев 2020 11:35

Гришата има един такъв мерцедес син обаче.
Беше го взел от Черноморец, щото Събев(Петрол холдинг дължеше някакви пари на КТБ) и там покрай схемите стана владение на Гришата.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “ЦСКА”