Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Май най-сетне сме си купили автобус! 

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Ozzimozzi написа:Май най-сетне сме си купили автобус!
Това е супер новина!
Ей сега веке ги отнесохме! С автобус няма кой да ни спре.

Дано не е този от снимките в близ. Не знам на колко много години е и очевидно е възможно най-ниския клас на този производител.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:Дано не е този от снимките в близ. Не знам на колко много години е и очевидно е възможно най-ниския клас на този производител.
Що бе, какво му е? Нали няма да се возят под наем?

М/у другото аз също разчитам, че сега с новия автобус почваме да мачкаме и няма да имам спирка! Сега следва стадиона!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
- rebelheartous
- Контакти:
Снимка или не сме купили рейс.
Ozzimozzi написа:ivo55 написа:Дано не е този от снимките в близ. Не знам на колко много години е и очевидно е възможно най-ниския клас на този производител.
Що бе, какво му е? Нали няма да се возят под наем?А и напълно си отговаря на нивото на отбора - на свободни агенти се полага да се возят на автобус втора употреба! Ти ако си общ работник, на нов мерцедес ли ще се возиш?
М/у другото аз също разчитам, че сега с новия автобус почваме да мачкаме и няма да имам спирка! Сега следва стадиона!
В този ред на мисли очаквам да купим стадиона на Верея и да го преместят в Борисовата градина

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
шивача написа:Ozzimozzi написа:ivo55 написа:Дано не е този от снимките в близ. Не знам на колко много години е и очевидно е възможно най-ниския клас на този производител.
Що бе, какво му е? Нали няма да се возят под наем?А и напълно си отговаря на нивото на отбора - на свободни агенти се полага да се возят на автобус втора употреба! Ти ако си общ работник, на нов мерцедес ли ще се возиш?
В този ред на мисли очаквам да купим стадиона на Верея и да го преместят в Борисовата градина
Не зная какъв тип конструкция е, защото в момента се готви промяна в закона, касаещ лицензирането на стадионите, според която:
2. Трибуните трябва да са фиксирани към носещата основа и не трябва да са базирани върху или да се състоят от тръбни елементи и структури от тип скеле;
3. Материалът, дизайнът и конструкцията на трибуните трябва ясно да показват, че са предназначени за постоянна употреба;
Демек ако е тип "тръбно скеле", то няма да ни върши работа! Трябва да дебнем и ако подуенци разпродават, да им гепим поне сектор А (ние козирка си имаме).
Красимир Иванов
Красимир Иванов
-
Ozzimozzi написа:Демек ако е тип "тръбно скеле", то няма да ни върши работа! Трябва да дебнем и ако подуенци разпродават, да им гепим поне сектор А (ние козирка си имаме).
Много работа ще ви се отвори да прикрепите към подуенския сектор А вашата козирка

[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]
Сектор "Иво Перчема" не можем да си го позволим! Той им излезе колкото половин естадио 
.... ама пък върви с "музея" и фен-шопа

.... ама пък върви с "музея" и фен-шопа

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:Сектор "Иво Перчема" не можем да си го позволим! Той им излезе колкото половин естадио
.... ама пък върви с "музея" и фен-шопа![]()
Чакаме баба Дора и сектора ще го вземем на безценица. Музея и "фен-шопа" ще ги дезинфекцираме, ще ги боядисаме в червено и бяло и ще си ги припознаем!

Красимир Иванов
Красимир Иванов