Феновете на ЦСКА-София вече могат да си закупят билетите за дербито с Левски от "Българска армия". Пропуските са налични във фен магазина на стадиона. Входните талони се продават също в мрежата на Eventim, в OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетния център на НДК, както и касите на "Герена".
Билетите са по 15 лева за секторите А и В и 10 за Б и Г. Феновете на ЦСКА-София ще бъдат настанени във В и Г, докато тези на символичния домакин от Левски ще бъдат в А и Б.
За предстоящото дерби има нововъведение - могат да се закупуват и семейни билети. Те са за секторите, известни като "Лъвчета" в трибуни Б и Г. За един родител с до две деца пропускът е 10 лв., а за двама родители с до две деца -15 лв. За ложите на сектор А се продават и входни талони по 30 лева.
Дербито между ЦСКА-София и Левски е на 15 февруари от 14:45 часа на националния стадион. Първият двубой през сезона завърши 2:2.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- trokadero_
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Честно казано с тези ни резултати и класиране, аз вече започвам да припознавам Литекс....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
19,35. Няма нищо случайно на този свят. Малко в стил Семейство Симпсън и предсказанията
[youtube]https://youtube.com/watch?v=0syRi78H9kM[/youtube]

[youtube]https://youtube.com/watch?v=0syRi78H9kM[/youtube]
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Томаш ще е новият ни треньор.......
- trokadero_
- Контакти:
soilwork написа:Томаш ще е новият ни треньор.......
Откъде това инфо ?
soilwork написа:Томаш ще е новият ни треньор.......
Проблемът не е в треньора, а в Стойкас. Момчетата в отбора могат толкова, нямат възможности за нещо повече. Привлечените през последната година с 1-2 изключения са тотал щета. На фона на посредствеността, настанила се в ЦСКА, 2-3 докосвания в края на мача на чупливия Рафаел ми се видяха магически.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
- trokadero_
- Контакти:
Въпреки всичко , АРМЕЙЦИ стига с това негативно държание и изказвания. Обичайте отбора , рано или късно отбора ще е там където винаги е бил !
trokadero_ написа:Въпреки всичко , АРМЕЙЦИ стига с това негативно държание и изказвания. Обичайте отбора , рано или късно отбора ще е там където винаги е бил !
Ние отбора обичаме, проблемът е, че отборът нас не обича и ни носи постоянни разочарования.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
- redhooligan
- Контакти:
Ще се оправят нещата! Това ще се случи когато Стойкас си тръгне от отбора, но това сигурно няма да е скоро. Не знам Ганчев, защо му гласува такова доверие, след като се вижда резултатът какъв е . Отборът върви стремглаво на долу!
П.С. Не че сме негативни към отбора. Това си е самата истина, ние ще продължим да си го подкрепяме,но истината трябва да се казв, а не да си затваряме очите за нея!
П.С. Не че сме негативни към отбора. Това си е самата истина, ние ще продължим да си го подкрепяме,но истината трябва да се казв, а не да си затваряме очите за нея!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Аз му намерих цаката. 

CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!