Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот miro_rz » 20 дек 2019 21:57

rsk написа:[offtopic]За Шиши не знам, ама в момента е много гъст с Тиквата. Идиотът Боко му помага всячески за бизнеса, със сигурност после делкат от далаверите. За това, докато онзи слабоумник е премиер, не очаквайте Лудогорец да дадат задна. Много ми е интересно да им видя баланса приходи/разходи. Щото съм сигурен, че и в групите на ШЛ да играят, пак не може да са на плюс.[/offtopic]

[offtopic]Със сигурност загубите на твоя отбор са в пъти повече![/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 дек 2019 18:46

Заради онея ''числени'' зомбита,хората в Румъния се побъркаха.Не знаят с кого ще играят.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 дек 2019 20:47

delqnski47 написа:Заради онея ''числени'' зомбита,хората в Румъния се побъркаха.Не знаят с кого ще играят.

А заради тях било, що не заради вас?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 21 дек 2019 20:51

delqnski47 написа:Заради онея ''числени'' зомбита,хората в Румъния се побъркаха.Не знаят с кого ще играят.

И с кого ще играят всъщност?
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 21 дек 2019 21:00

[offtopic]Са не моа да разбера дали е по добре Черепа да очисти Цецо или да успее атаката на държавата срещу Черепа? :)
Или и двете? :mrgreen:[/offtopic]

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 21 дек 2019 21:01

gihuelo написа:[offtopic]Са не моа да разбера дали е по добре Черепа да очисти Цецо или да успее атаката на държавата срещу Черепа? :)
Или и двете? :mrgreen:[/offtopic]

Най-добре е процесът "Захарно петле" да бъде размразен, но няма да стане, за съжаление.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 дек 2019 21:49

W84me написа:

Заради тях,защото те се пръкнаха по-късно.А и са двама човека,да ме извиняваш.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 21 дек 2019 22:09

delqnski47 написа:
W84me написа:

[offtopic]Възхищавам ти се на "безпристрастността",която трябва да показва един истински модератор! Като изтриеш фактите, те променят ли се? Примерно, ако не си съгласен, че на 10.11.1989 бе извършен мирен преврат, а ти не си съгласен, това ще промени ли факта, че бе извършен преврат?[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 дек 2019 22:17

goshopileto написа:
delqnski47 написа:
W84me написа:

[offtopic]Възхищавам ти се на "безпристрастността",която трябва да показва един истински модератор! Като изтриеш фактите, те променят ли се? Примерно, ако не си съгласен, че на 10.11.1989 бе извършен мирен преврат, а ти не си съгласен, това ще промени ли факта, че бе извършен преврат?[/offtopic]

[offtopic]Не,не беше извършен преврат.(и това е факт,не щот не съм съгласен или съгласен).Комунизмът в България все още си съществува 30 години след 1989,просто защото те все още управляват.
Инак за другото.Никъде не съм казал,че съм безпристрастен. :lol:[/offtopic]
Sofia.

yagarr

Мнениеот yagarr » 22 дек 2019 00:39

sin4ec написа:Крушчич е просто солташак на Люпко. Нищо повече.
Аз не знам отгде ги намирате тез бездарни и футболно неграмотни негри , явно имате договорка да ви ги карат на едро и с бонуси...че то нашия дърводелец Райнов изглежда като Роналдо пред тях, бе!

[offtopic]И аз не знам откъде намирате вашите бездарници но във всеки случай са повече от нашите откакто нямате трофей :P Мнение тип присмял се хърбел на щърбел...Смееш се на другия как се насрал докато ти си се насрал толкова че излиза през гащите :lol: Ако искаш да си улесниш нещата вместо да гледаш футболистите един по един погледни класиранията на двата отбора в последните 10 години и ще видиш кой намира повече бездарници :P А Райнов е дотолкова Роналдо пред тях доколкото е голяма твоята обективност спрямо ЦСКА ;)[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”