Деляне, предлагам след мача с Дунав да пуснеш анкета "Очаквате ли генерални промени в ЦСКА".
Аз лично очаквам много от същото. Безкрайна върволица от контузен и безработни играчи, за които чуваме за първи път.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- delqnski47
- Контакти:
ivo55 написа:Деляне, предлагам след мача с Дунав да пуснеш анкета "Очаквате ли генерални промени в ЦСКА".
[offtopic]5 лева

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Генерална промяна в ЦСКА би било изхвърлянето на Стойкас Стоилас, съответно връщането на Любо Пенев и той, да изхвърли още 10 играча...не ми се изброяват, ама вече и Тиаго и Пинто попадат там...не само Алито! - пиша играчи, защото не мога да ги нарека футболисти! И Гришата да развърже кесията за качествени играчи, дори българи! - има много такива...
Е, по Коледа стават чудеса, ама аз, в България, чудеса не съм виждал...поне последните 20 години...
Е, по Коледа стават чудеса, ама аз, в България, чудеса не съм виждал...поне последните 20 години...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Май вече няма желаещи да му плащат на Любо Пенев кредитите. 

goshev написа:Май вече няма желаещи да му плащат на Любо Пенев кредитите.
Добре, че Стойнето е широка душа....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Какви са дълговете на Любо Пенев, знаете ли?
ivo55 написа:Какви са дълговете на Любо Пенев, знаете ли?
Мисля че към 5 млн. дължеше по банките. Към частни лица...никой не знае.
k20dan4o написа:ivo55 написа:Какви са дълговете на Любо Пенев, знаете ли?
Мисля че към 5 млн. дължеше по банките. Към частни лица...никой не знае.
Да - и Ицо Стоичков дължал към 20 милиона на Домус ага

Бе как си представяш бивш футболист на Валенсия и Атлетико да се набута с такава сума?....
Преди 3 години, дължеше 50 000 лв на една варненска банка. Сега колко са, не знам...Но мисля че си е изчистил дълговете вече.
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Финансовото състояние на Ел Любо си е лично негова работа и не виждам смисъл да се коментира тук, ...... поне докато не заема пост в клуба!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Не бе, исках само да се види, че за дълговете му пишат мушмоли дето нищо не знаят, само преписват подуенци.
Любо Пенев има участие в дружества с ограничена отговорност, които са обявени в несъстоятелност. С ограничена отговорност. Разбирам, че не всеки може да е умен и да има обща култура, ама все пак това е елементарно.
Любо Пенев има участие в дружества с ограничена отговорност, които са обявени в несъстоятелност. С ограничена отговорност. Разбирам, че не всеки може да е умен и да има обща култура, ама все пак това е елементарно.