Еми как да е изгонен уж този който ще е треньор на отбора казва на играч без договор че ръководството е решило че няма да разчитат
на него! Ако въобще е истина тоа което го пише пак не ми се струва много ненормално, ако примерно Пл. Марков му го беше
казал а не Янев каква е разликата? И кой трябва да му го каже ГГ, Инджов или?
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Първи дни в клуба, първи грешни стъпки...
Стига сте преписвали тези измислени новини. И така да е, какво като Вальо не играе в ЦСКА? Време е вече за нови лица.
- CSKA_1948_
- Контакти:
Вальо имаше страшно много контузии, някои от тях доста съмнителни. Изнасяше неща от кухнята, отговаряше на въпроси, на които не трябваше да отговаря... Нормално е Г.Г. да не го иска. Чисто футболно може би щеше да е полезен във В група, но така са решили - така са направили.
Успех му желая!
Успех му желая!
oxford написа:Защо Вальо Илиев не е поканен в ЦСКА ли:
Ето защо:
...А относно паметника… може да е в Перник, Дупница, Българска армия или някоя екзотична дестинация като Малдивите и т.н“
Така завърши една популярна декларация преди два-три месеца...
Който може да мисли, ще помисли защо...
Може ли малко помощ?Аз не го разбирам това!

Защо да е грешка?Каква е тая тема?Преценили са,че не им трябва Вальо Илиев,да е жив и здрав!Пожелаваме му успех!Кой трябва да му каже,че не го иска?Може и Янев да не го иска!Ганчев трябва ли да се обяснява на всеки футболист ,пък било то и Вальо Илиев!Като стане въпрос за заплати-са професионалисти,пък Клуба трябва да ги държи на работа защото са легенди!?
п.п Винаги много съм се кефил на раздаването на Вальо,на пламът в очите му!
п.п Винаги много съм се кефил на раздаването на Вальо,на пламът в очите му!
- Red Warrior
- Контакти:
ГГ още една стъпка не е направил, а вие му намерихте вече грешни стъпки. Айде кротнете се малко. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:ГГ още една стъпка не е направил, а вие му намерихте вече грешни стъпки. Айде кротнете се малко.![]()
Така призовавахте и когато Минджуците тръгваха преди няколко месеца, ама накрая някои хора се оказахме прави. Гнилото отдалеч смърди, Войне.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- metodito
- Контакти:
boabbb написа:Вальо го изграе профсъюзен лидер ... И аз да съм началник, също няма да го взема
Имаш предвид, че не е послушко и отстоява своите и на колегите си правата? Мда, тея са най-неприятни...

- Captain Stottlemeyer
Бранеков (след загубата с 0:2 от "Ботев" в Пловдив): „Аз, като футболист, който е изграден като такъв в ЦСКА, съм разочарован от днешното нагъзване !Всеки, който е бил в този клуб, знае какво се иска там и на какво се учиш там! Днес определено ме е срам, че съм по душа от ЦСКА и оттук-натам никакво уважение и респект! 15.03.2015 е денят, в който аз по всякакъв начин приключих с този клуб! СРАМ“, написа футболистът.
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/bran ... ram-320508
Любопитно ще бъде, как ще се развият нещата отсега нататък...
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/bran ... ram-320508
Любопитно ще бъде, как ще се развият нещата отсега нататък...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Охооо, Локо Пд, Славия или Монтана ще се подсилят с нелош за годините си централен бранител, като също така се очаква и прощално интервю, като това с Бадема, на което ще лъсне някоя и друга неправда от червивата кухня. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс