Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот ivo55 » 08 ное 2019 12:36

[offtopic]
peliforewer написа:
ivo55 написа:Броя връщания на емблемата на ЦСКА в клуба се конкурира само от броя на убийствата на Осама бен Ладен от американците.
Но поне в нашия случай систематичното връщане на емблемите в началото доставяше голяма радост, която постепенно намалява с всяко следващо връщане.
Докато систематичните убийства на Осама бен Ладен от америкаците през няколко месеца в продължение на цяло десетилетие се характеризират с брутална жестокост и пълна липса на хуманност. Да го бяха убили 2-3 пъти, бих го разбрал, ама те тоя го убиха над 20 пъти. Това човешко ли е? :lol:

Иронията ми се струва неуместна,колкото и да омаловажавате жеста на Ганчев и Инджов за емблемата трябва да признаете че е без аналог в българският футбол. Няма случай в България нов собственик да е платил 40% от дълговете на хората преди него, Държавата в лицето на синдик Милева излъга нагло собствениците на ЦСКА и ги накара да платят за нещо което няма да получат,нормално беше да се обжалва търга заради земите край морето но Ганчев явно реши да прежали едни пари и да спести време и нерви.Аз знам че моралните няма да кажат една добра дума за Ганчев, стига ми това че повечето се покриха.Мога да им дам два морални казуса върху които да се упражняват, трябва ли собственикът на Лудогорец да върне 52млн.лв на Държавата и каква е тази фирма Ние сме Левски която пое 15млн.лв дълг от ФК Левски.
[/offtopic]
Иронията не е към "жеста" на Ганчев и Инджов, а към спортните журналисти в България, които по мое мнение са социална подгрупа на групата на т.н. "клошари". Толкоз са жалки милите, че не са в състояние да създават качествен информационен продукт, а "притоплят стари манджи".
Бъди спокоен, в конкретния случай няма нужда да се мяташ на амбразурата да браниш шефовете. :lol:
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 ное 2019 12:51

ivo55 написа:[offtopic]
peliforewer написа:
ivo55 написа:Броя връщания на емблемата на ЦСКА в клуба се конкурира само от броя на убийствата на Осама бен Ладен от американците.
Но поне в нашия случай систематичното връщане на емблемите в началото доставяше пол голяма радост, която постепенно намалява с всяко следващо връщане.
Докато систематичните убийства на Осама бен Ладен от америкаците през няколко месеца в продължение на цяло десетилетие се характеризират с брутална жестокост и пълна липса на хуманност. Да го бяха убили 2-3 пъти, бих го разбрал, ама те тоя го убиха над 20 пъти. Това човешко ли е? :lol:

Иронията ми се струва неуместна,колкото и да омаловажавате жеста на Ганчев и Инджов за емблемата трябва да признаете че е без аналог в българският футбол. Няма случай в България нов собственик да е платил 40% от дълговете на хората преди него, Държавата в лицето на синдик Милева излъга нагло собствениците на ЦСКА и ги накара да платят за нещо което няма да получат,нормално беше да се обжалва търга заради земите край морето но Ганчев явно реши да прежали едни пари и да спести време и нерви.Аз знам че моралните няма да кажат една добра дума за Ганчев, стига ми това че повечето се покриха.Мога да им дам два морални казуса върху които да се упражняват, трябва ли собственикът на Лудогорец да върне 52млн.лв на Държавата и каква е тази фирма Ние сме Левски която пое 15млн.лв дълг от ФК Левски.
[/offtopic]
Иронията не е към "жеста" на Ганчев и Инджов, а към спортните журналисти в България, които по мое мнение са социална подгрупа на групата на т.н. "клошари". Толкоз са жалки милите, че не са в състояние да създават качествен информационен продукт, а "притоплят стари манджи".
Бъди спокоен, в конкретния случай няма нужда да се мяташ на амбразурата да браниш шефовете. :lol:

Да ти приличам на Матросов, само че не съм си позволявал обиди и простотии към никой който дава пари за българския футбол. Колкото до нормални журналисти, те останаха ли такива в България.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 08 ное 2019 12:55

Какво си си "позволявал" си е твоя работа.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 08 ное 2019 13:23

pomiqrat написа:[offtopic]
Ozzimozzi написа:
djd написа:
Ozzimozzi написа:
Кондиционният треньор на ЦСКА-София Кирил Динчев завърши образованието си към школата на Барселона. Дипломата е свързана с физическата подготовка на футболистите, като модулите са оценка и тестове за физически качества, силови тренировки, превенции от контузии и физиологични процеси в спорта. След пет положени изпита, Динчев официално получи дипломата за квалификация.
Обучението продължи 14 месеца, като той няколко пъти пътува до Испания. Сред лекторите по време на курса бе един от кондиционните треньори на Барселона, както и Майкъл Бойл, който е сред доайените в сферата и изнася лекции в цял свят. Заедно с нашия треньор, курса минават и млади специалисти от много водещи европейски клубове.
Това е третият престижен лиценз от чужбина, който Динчев притежава. През 2017 година той завърши курсове за физическа подготовка и начин на хранене в САЩ.

Не трябва да имаме притеснения за кондиционната подготовка на отбора! :)

Между другото отборът не е зле физически.

Факт! Вторите ни полувремена са винаги по-силните!
[/offtopic]

Едно е да научиш как да проведеш физическата подготовка на Барселона или друг европейски гранд и съвсем друго да притежаваш възстановителните им и даващи енергия медикаменти. Без второто курса е малко безполезен. И аз мога да блъскам във фитнеса, но няма да имам тялото на оня с хормон на растежа и химиите, които приема.

Едва ли някой от нас очаква ЦСКА да има кондиционната подготова на водещите европейски отбори, но да почерпиш опит от най-добрите винаги е от полза. Иначе разликата в медикаментите е най-малкото, което ни отдалечава от тези отбори! То все едно да се взираме в детайлите на интериорното осветление на мерцедеса и москвича ! :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 ное 2019 13:52

"Определение от 07.11.2019 РАЗРЕШАВА на синдика на „ПФК ЦСКА“ АД (н) да се разпореди със сумата 7 835 367.50 лева (седем милиона осемстотин тридесет и пет хиляди триста шестдесет и седем лева и петдесет стотинки) в полза на кредиторите на дружеството в изпълнение на одобрената от съда с определение от 08.08.2017 г. Първа частична сметка за разпределение. Определението не подлежи на обжалване".

Лъжа и измама.Всички вън :!: :idea:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 08 ное 2019 14:01

delqnski47 написа:"Определение от 07.11.2019 РАЗРЕШАВА на синдика на „ПФК ЦСКА“ АД (н) да се разпореди със сумата 7 835 367.50 лева (седем милиона осемстотин тридесет и пет хиляди триста шестдесет и седем лева и петдесет стотинки) в полза на кредиторите на дружеството в изпълнение на одобрената от съда с определение от 08.08.2017 г. Първа частична сметка за разпределение. Определението не подлежи на обжалване".

Джуджето отново някаква далавера е завъртял! Нали бяха 8 милиона, а сега изведнъж 7 835 367.50 лева! Къде са останалите пари? Веднага върнете парите на хората! :twisted:
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 ное 2019 14:20

Ozzimozzi написа:
delqnski47 написа:"Определение от 07.11.2019 РАЗРЕШАВА на синдика на „ПФК ЦСКА“ АД (н) да се разпореди със сумата 7 835 367.50 лева (седем милиона осемстотин тридесет и пет хиляди триста шестдесет и седем лева и петдесет стотинки) в полза на кредиторите на дружеството в изпълнение на одобрената от съда с определение от 08.08.2017 г. Първа частична сметка за разпределение. Определението не подлежи на обжалване".

Джуджето отново някаква далавера е завъртял! Нали бяха 8 милиона, а сега изведнъж 7 835 367.50 лева! Къде са останалите пари? Веднага върнете парите на хората! :twisted:

Нема им стъпим на теа ''Литекс'' :!: :idea: :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 ное 2019 15:05

peliforewer написа:
Но поне в нашия случай систематичното връщане на емблемите в началото доставяше голяма радост, която постепенно намалява с всяко следващо връщане.

Браво на Гришата, спази си обещанието.
Гледам навсякъде се размятат тия 52 милки на Домуса с които прекара държавата по договора с БМФ, при това все от червени фенове, та да питам тия същите дали така се вълнуват за едни 80 милки с които Бок Ганчев завлече КТБ и синдиците се хванаха за палците :?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 08 ное 2019 16:13

ЗАщо намесвате божието име в игрите на ГГ. ТВа че се прецака и даде 8мил. за нищо си е негов проблем :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 08 ное 2019 18:19

Чета, че и рейс си имаме вече. :)

Върни се в “ЦСКА”