[/offtopic]peliforewer написа:ivo55 написа:Броя връщания на емблемата на ЦСКА в клуба се конкурира само от броя на убийствата на Осама бен Ладен от американците.
Но поне в нашия случай систематичното връщане на емблемите в началото доставяше голяма радост, която постепенно намалява с всяко следващо връщане.
Докато систематичните убийства на Осама бен Ладен от америкаците през няколко месеца в продължение на цяло десетилетие се характеризират с брутална жестокост и пълна липса на хуманност. Да го бяха убили 2-3 пъти, бих го разбрал, ама те тоя го убиха над 20 пъти. Това човешко ли е?
Иронията ми се струва неуместна,колкото и да омаловажавате жеста на Ганчев и Инджов за емблемата трябва да признаете че е без аналог в българският футбол. Няма случай в България нов собственик да е платил 40% от дълговете на хората преди него, Държавата в лицето на синдик Милева излъга нагло собствениците на ЦСКА и ги накара да платят за нещо което няма да получат,нормално беше да се обжалва търга заради земите край морето но Ганчев явно реши да прежали едни пари и да спести време и нерви.Аз знам че моралните няма да кажат една добра дума за Ганчев, стига ми това че повечето се покриха.Мога да им дам два морални казуса върху които да се упражняват, трябва ли собственикът на Лудогорец да върне 52млн.лв на Държавата и каква е тази фирма Ние сме Левски която пое 15млн.лв дълг от ФК Левски.
Иронията не е към "жеста" на Ганчев и Инджов, а към спортните журналисти в България, които по мое мнение са социална подгрупа на групата на т.н. "клошари". Толкоз са жалки милите, че не са в състояние да създават качествен информационен продукт, а "притоплят стари манджи".
Бъди спокоен, в конкретния случай няма нужда да се мяташ на амбразурата да браниш шефовете.