На "Васил Левски" има много паркоместа,има и два платени паркинга,поне аз толкова знам!Боби Михайлов си паркира джипа директно на пистата,значи и там може да го броим за паркинг,така че проблем с паркирането на Армията не трябва да има!
Ходил съм на Ноу камп и гарантирам ,че няма паркинг за 10 000 коли!Даже не знам и за 1000 дали има!Друг е въпроса,че 10 мин след края на мача при положение,че имаше над 85000 души,вече нямаше никой или по-скоро малки групички!Основно хората си бяха на метрото където ги чакаха влаковете,които тръгваха от там!
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Не знам какви паркоместа ви гонят! Уйнето пусне мухата и кълвете на гола кука. Край стадиона минава метро, няколко трамвая, над 10 автобусни маршрути и няколко тролейбусни такива. Локацията е невероятна и цяла София, барабар с буферните паркинги на Метрото, могат да се използват по време на мач.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
goshev написа:pomiqrat написа:Махнете ги тези работи за възпигание и родители. Всичко опира до човека и обкръжаващата го среда извън семейството. Родителите ми пушеха. 90% от приятелите ми също. Не пуша. Всичко е до това как ти самия определяш света.
[offtopic]Ебеш ли(без значение какво) и в случая как и защо определяш така света?[/offtopic]
[offtopic]Само жени. Имал съм възможности и за мъже. Само представата как топките ми се удрят в други топки ме кара да не си го представям
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
eй тва е съдия
https://www.youtube.com/watch?v=gIP8Ok3XLLY
https://www.youtube.com/watch?v=gIP8Ok3XLLY
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Стара смърт, по-добре нищо да не беше писал, щото някак сериозно увисна в пространството.
Какви мухи, какви бръмбари са те подгонили не зная.
Отговорил съм единствено за стадиона на Атлетико и съм споделил, че към момента има стадион най-висока категория, който е нов и няма паркоместа за обикновени зрители.
Ти сега се чукни леко в стената да ти светне лампичката, защо аджеба споделям именно това нещо за стадиона без паркоместа.
Какви мухи, какви бръмбари са те подгонили не зная.
Отговорил съм единствено за стадиона на Атлетико и съм споделил, че към момента има стадион най-висока категория, който е нов и няма паркоместа за обикновени зрители.
Ти сега се чукни леко в стената да ти светне лампичката, защо аджеба споделям именно това нещо за стадиона без паркоместа.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
[offtopic]Уйне, много добре знаем мотивацията и безочието ти. Темата за броя на паркоместата на стадиона беше отворена от тебе, колкото и да извърташ. За това ти дадох пример със стадиона на Атлетико Мадрид. Колкото и да се напъваш, Ганчев няма да се върне в Ловеч![/offtopic]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
-
GaryLineker
- Контакти:
Реално за 4та категория стадион (Лига Европа и Шампионска Лига) единственото изискване е 150 паркоместа за ВИП личности. Мисля, че това лесно може да се постигне и сега - ето тук са всичките лицензионни изисквания - https://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/uefaorg/Stadium&Security/01/48/48/85/1484885_DOWNLOAD.pdf
Да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца, има, има истина една тя е само, само ЦСКА!
Old_death написа:[offtopic]Уйне, много добре знаем мотивацията и безочието ти. Темата за броя на паркоместата на стадиона беше отворена от тебе, колкото и да извърташ. За това ти дадох пример със стадиона на Атлетико Мадрид. Колкото и да се напъваш, Ганчев няма да се върне в Ловеч![/offtopic]
Я пак https://forum.gong.bg/viewtopic.php?p=7872050#p7872050 , а последното изречение пък, какво общо има с дискусията не зная, но те разбирам де.
Та да се върна на основната дискусия, къде точно съм повдигал въпрос за паркоместа?
GaryLineker написа:Реално за 4та категория стадион (Лига Европа и Шампионска Лига) единственото изискване е 150 паркоместа за ВИП личности.
Абсолютно вярно и правилно. Костюмарите искат да има паркоместа вътре в стадиона или непосредствено до него единствено за официални лица и толкова.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Old_death написа:[offtopic]Уйне, много добре знаем мотивацията и безочието ти. Темата за броя на паркоместата на стадиона беше отворена от тебе, колкото и да извърташ. За това ти дадох пример със стадиона на Атлетико Мадрид. Колкото и да се напъваш, Ганчев няма да се върне в Ловеч![/offtopic]
Я пак https://forum.gong.bg/viewtopic.php?p=7872050#p7872050 , а последното изречение пък, какво общо има с дискусията не зная, но те разбирам де.
Та да се върна на основната дискусия, къде точно съм повдигал въпрос за паркоместа?GaryLineker написа:Реално за 4та категория стадион (Лига Европа и Шампионска Лига) единственото изискване е 150 паркоместа за ВИП личности.
Абсолютно вярно и правилно. Костюмарите искат да има паркоместа вътре в стадиона или непосредствено до него единствено за официални лица и толкова.
[offtopic]

Интересно ми е дали ще "забележиш" посещаемостта тази вечер на Герена
gihuelo написа:Dust написа:Old_death написа:[offtopic]Уйне, много добре знаем мотивацията и безочието ти. Темата за броя на паркоместата на стадиона беше отворена от тебе, колкото и да извърташ. За това ти дадох пример със стадиона на Атлетико Мадрид. Колкото и да се напъваш, Ганчев няма да се върне в Ловеч![/offtopic]
Та да се върна на основната дискусия, къде точно съм повдигал въпрос за паркоместа?GaryLineker написа:Реално за 4та категория стадион (Лига Европа и Шампионска Лига) единственото изискване е 150 паркоместа за ВИП личности.
[offtopic]
Интересно ми е дали ще "забележиш" посещаемостта тази вечер на ГеренаСигурен съм че не
[/offtopic]
[offtopic]Той български мачове не гледа, нито чете български медии.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов