По принцип винаги ще има частни инвеститори, които биха инвестирали в Борисовата градина. Златно място после да се изкарват много пари.
Не виждам мято за сравнение с кв. Подуяне и не го казвам, защото съм расист и визирайки преобладаващото население там.
Според мен стадион на подобно неприветливо място винаги ще е много губещо и единствения Ви шанс са политиците и директно държавно плащане от Бойко Борисов на подобно съоръжение. Или през "частни" фирми, работещи основно държавни поръчки

Не знам още колко законът за хазарта ще седи на трупчета в парламента заради Вас, който предвижда както е по белия свят да се забрани рекламата на хазарт по телевизията и продажбата на билетчета за търкане извън хазартните домове - казината, а не както е в момента - да се продават свободни на малки деца, възрастни хора и т.н. в магазините за хляб. Подобна простотия е забранена по целия нормален свят! Та цоцайте от тая държавна цицка докато пусне мляко. Че приемат ли го закона, ми помни думата, че Божков на секундата ще Ви бие шута! А печалбата му от деца, жени и старци от хазартните игри ще падне поне 20 пъти.