Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 23 окт 2019 16:42

Dust написа:
peliforewer написа:
Dust написа:.

Какво правим сега,трием следите :), сега ако имаш достойнство трябва да се покриеш за известно време, а не да си триеш простотиите. .

Не, нищо не трия и не се съм мишок, вместо цитиране съм натиснал редактиране, а съдържанието на поста от снощи е, че днес нищо няма да бъде учредявано, тъй като вчера го нямаше в обявения дневен ред.

Та невиждам, от какво трябва да се крия или прикривам, това го правят мишлетата, но пък и черновитските свидели тук във форума са железни.

Както винаги се опита да се извъртиш само както ти си можеш :)

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 23 окт 2019 16:48

Сериозно ли?
[rimg]https://i.postimg.cc/6p4tp48B/Snap5.jpg[/rimg]
Добре, че ползвам умна машина, че да помни какво се прави на нея.
Та това е мнението, да те прочета сега, как ще донесеш от 10 кладенеца вода.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 23 окт 2019 17:01

Държавата ще даде ли някой лев за Армията или е пас? Да знам, сичкото левскар, дали ще е съпричастно към строежа.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 окт 2019 17:02

ivo55 написа:А дано след година и половина имаме нов, модерен и красив стадион.
Ще съм сред първите закупили абонаментна карта! Без значение представянето на отбора към момента. ако не ми харесва, няма да ходя да ги гледам, но карта ще имам за цялата година!

Вчера ти писах за т. нар. "избирателно инвестиране" (имайки предвид клуба, а не другите му бизнеси) и останах с впечатлението, че не ме разбра... ;)
Нещата си следват логичния и здравословен цикъл: Активи на фалиралото АД (приемственост), ДЮШ ( база в Панчарево), Стадион БА.
За съжаление (и най-вече в тези условия) първия отбор далеч не е приоритет!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 окт 2019 17:04

d.milanov написа:Държавата ще даде ли някой лев за Армията или е пас? Да знам, сичкото левскар, дали ще е съпричастно към строежа.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
... да пратят шуменските строители на "светло зелено" , друго не ни трябва :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 окт 2019 17:18

Къде сте бе, зелени ? Бързо на протест! Ще изсекат градината!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 окт 2019 17:28

Eminem написа:Къде сте бе, зелени ? Бързо на протест! Ще изсекат градината!

Всички сини станахте зелени :).
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Kiselichko
Контакти:

Мнениеот Kiselichko » 23 окт 2019 17:43

ще има ли протестии за незаконо стройтелство в парка? трябва да идем да подкрепим парка за нашите деца. :?
Бръм, бръм, бръмбаааар ... :?

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 23 окт 2019 17:44

peliforewer написа:
Dust написа:
peliforewer написа:
Dust написа:.

Какво правим сега,трием следите :), сега ако имаш достойнство трябва да се покриеш за известно време, а не да си триеш простотиите. .

Не, нищо не трия и не се съм мишок, вместо цитиране съм натиснал редактиране, а съдържанието на поста от снощи е, че днес нищо няма да бъде учредявано, тъй като вчера го нямаше в обявения дневен ред.

Та невиждам, от какво трябва да се крия или прикривам, това го правят мишлетата, но пък и черновитските свидели тук във форума са железни.

Тука вече изби рибата, вместо да се цитираш си се редактирал,обаче когато си се редактирал си взел че си се изтрил,май беше по-добре въобще да не беше се оправдал. Отсега нататък ако обичаш запознавай ни предварително с това какво ще решава Министерски съвет, явно имаш връзка там.

[offtopic]Това си е Уйнето - натурален!!! :) Вместо да цитира (незнайно какво), натиснал редактиране и си изтрил поста (без да обърне внимание), а после следват плитки оправдания! Мнението е изтрито в момента в който стана ясно, че в МС се гласува въпросното споразумение! Иначе го боляло нещо … То като ежедневно сипваш л..й..а с черпака, трябва да си готов във всеки момент да ги изядеш с достойнство, а не да се оправдаваш като .. обратното на един от никовете ти.[/offtopic]
Собствениците на ЦСКА поне за сега показват последователност относно най-важните за мен приоритети - база и приемственост. Изостават обаче с изграждането на отбора, което води до разбираеми негативни реакции от феновете.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 окт 2019 18:08

Прекрасна новина, обаче докато око не види и ръка не пипне, няма да се радвам. Не мога да не отбележа, че сред общите работници със сигурност ще има подуянци, които ще се потят на стадион Христо Стоичков :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “ЦСКА”