peliforewer написа:Dust написа:peliforewer написа:Dust написа:.
Какво правим сега,трием следите

, сега ако имаш достойнство трябва да се покриеш за известно време, а не да си триеш простотиите. .
Не, нищо не трия и не се съм мишок, вместо цитиране съм натиснал редактиране, а съдържанието на поста от снощи е, че днес нищо няма да бъде учредявано, тъй като вчера го нямаше в обявения дневен ред.
Та невиждам, от какво трябва да се крия или прикривам, това го правят мишлетата, но пък и черновитските свидели тук във форума са железни.
Тука вече изби рибата, вместо да се цитираш си се редактирал,обаче когато си се редактирал си взел че си се изтрил,май беше по-добре въобще да не беше се оправдал. Отсега нататък ако обичаш запознавай ни предварително с това какво ще решава Министерски съвет, явно имаш връзка там.
[offtopic]Това си е Уйнето - натурален!!!

Вместо да цитира (незнайно какво), натиснал редактиране и си изтрил поста (без да обърне внимание), а после следват плитки оправдания! Мнението е изтрито в момента в който стана ясно, че в МС се гласува въпросното споразумение! Иначе го боляло нещо … То като ежедневно сипваш л..й..а с черпака, трябва да си готов във всеки момент да ги изядеш с достойнство, а не да се оправдаваш като .. обратното на един от никовете ти.[/offtopic]
Собствениците на ЦСКА поне за сега показват последователност относно най-важните за мен приоритети - база и приемственост. Изостават обаче с изграждането на отбора, което води до разбираеми негативни реакции от феновете.