Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот ivan56 » 15 окт 2019 17:21

peliforewer написа:С некадърността си Балъков направи голямо добро на българския футбол, това което Стоичков и Любо не успяха направи Краси с треньорските си умения, между впрочем Балъков защо не си е подал още оставката.

Недей му иска оставката на Балъчето, че следващият му пристан е ст. Българска Армия :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 15 окт 2019 18:37

Martinez1948 написа:
peliforewer написа:
delqnski47 написа:Бих искал(в ролята на модератор,а и да ви е по-интересно :mrgreen: ) да ви дам една задачка ТИРЕ закачка :mrgreen: Хората,които са ПРОганчев да дадат отрицателен белег на управлението му през тези 3 години,а тея,които са АНТИ - положителен.Тука са делите на ПРО и АНТИ,то е очевидно.Аре...ВИ СТЕ :!: 8-)

Аз съм ЗА Ганчев защото в момента не виждам по-добър вариант за ЦСКА, не съм съгласен с някои селски номера като ФК Лупи, за многото директори съм писал няколко пъти, не е нормално човекът който след края на срещите на ЦСКА дава най-много интервюта за медиите да е по грейка, все пак си представител на ЦСКА, а не на някое селско отборче. За трансферите не мога да го упрекна защото там нещата опират до финанси, а ние искахме емблема, получихме я въпреки че синдичката изигра Ганчев като му взе милиони за земи които не са собственост на ЦСКА. Искахме Панчарево да е нормална тренировъчна база,стана такава. Искахме футболисти и служители да си получават заплатите,вече четири години никой от тях не се е оплакал че има да взема пари от ЦСКА. Това което предстои е стадиона и повишаване класата на отбора, направят ли нов стадион на Ганчев и Инджов наистина трябва да им направим паметници на Армията. На критиците на Ганчев искам да припомня че той е единственият собственик на ФК в България който държавата рекетира по такъв начин за да може да си ползва базите,а неговите опоненти са Домусчиеви,Божков и Пеевски, ако ми посочите кой друг богат човек в България може да застане срещу тях и си тури таралеж в гащите с ЦСКА веднага ще го подкрепя.
Ти като Ганчевист нали трябваше да го ''оплюеш'' вместо това каза, той е много красив, но за сметка на това е много богат и умен.... Ебаси това твойте критики на нищо не приличат :lol:
На мен примерно ми харесва, че за изключително нисък човек има самочувствие и то голямо :mrgreen: ....Абе за човек в неравностойно положение като неговото.... като гледам все е усмихнат ... Браво.. Евала :!:
Сега сериозно...За нещата, които не ми харесват в ГГ и конкретно неговото управление сигурно мога да изпиша 1488 страници... А тези факти като, че никой не си чака заплатата е доста нисък критерии, аз не си спомням при управлението на Божков някой да се е оплаквал от неполучена заплата.. И още нещо при управлението на Черепа, основния конкурент Левски беше в най-добрия си период в своята история :mrgreen: ( което показва колко ниска летва са щом 2004-2006 им е златен период :lol: :lol: )

Ти сигурно и тогава не си им стъпвал, но Лима и Соуса избягаха точно на основание неполучени заплати. Може да продължите безсмисления спор!
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 15 окт 2019 19:01

delqnski47 написа:Бих искал(в ролята на модератор,а и да ви е по-интересно :mrgreen: ) да ви дам една задачка ТИРЕ закачка :mrgreen: Хората,които са ПРОганчев да дадат отрицателен белег на управлението му през тези 3 години,а тея,които са АНТИ - положителен.Тука са делите на ПРО и АНТИ,то е очевидно.Аре...ВИ СТЕ :!: 8-)

аз съм ПРО ЦСКА и ми е през оная работа кой шъ ни издържа, само искам две нещица:
да уважава легендите ни :!:
с делата си да бъде уважаван от нас феновете.
Според мен и в двете се проваля.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 окт 2019 21:01

W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 15 окт 2019 21:04

Хубаво е интервюто, макар да не му се задават (очаквано) неудобните въпроси относно неопитните треньорчета бушони (изключенията си тръгнаха сами след минимални престои) и влаченето на всякакви мижитурки от долните дивизии.
Но е стъпка в правиланата посока. От време на време да дава обратна връзка към феновете.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 окт 2019 21:24

https://topsport.bg/bfs/arestuvaha-shef ... isiya.html Да си припомним едно назначение лично на шефа на съдиите Сталев за дербито ЦСКА-Левски пловдивчанина дебютант Владимир Вълков,четвърти съдия беше Сватбата ,осраха мача,а Сталев ги защитаваше после по Дарик.Освен Сталев арестувани са и двама рефери.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 15 окт 2019 21:36

От интервюто става ясно, че Бодуров повече няма да играе в ЦСКА.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 окт 2019 21:44

шивача написа:

аз съм ПРО ЦСКА и ми е през оная работа кой шъ ни издържа, само искам две нещица:

Той не се проваля. Просто прави това, което иска. И не го интересува вашето мнение. В което по принцип няма лошо-когато си тръгнал да правиш и да градиш нещо, го правиш според вижданията и уменията си, а не според мнението на лаици и фенове. В това отношение е прав.
Но и вие сте прави да искате своето. Митата го каза простичко: поне да играете приятен за окото и приличен футбол, пък на другото-майната му...
Но няма да стане. Аз от години си говоря едни и същи неща за школите, но на никой не му пука. Всяка седмица виждам какви и колко талантливи деца имаме. А защо нищо не се получава от тях-да отговорят специалистите.
Когато на 10 годишни деца се иска от родителите такса "титуляр", когато 90% от тренерите в школите са абсолютно неподготвени и тренировката се свежда до загрявка- квадрат- тъпо упражнение- игра, когато никой в школите не подготвя децата кондиционно и не ги учи да бягат правилно, когато на практика няма уличен футбол, нещата отиват на ниво Фарьорски острови и Лихтенщайн. Това е тъжната истина и не се ли променят тези базови неща-ще си останем на това ниво. Даже и Фарьорите ще ни бият! :o
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 15 окт 2019 22:37

sin4ec написа:
шивача написа:

Той не се проваля. Просто прави това, което иска. И не го интересува вашето мнение. В което по принцип няма лошо-когато си тръгнал да правиш и да градиш нещо, го правиш според вижданията и уменията си, а не според мнението на лаици и фенове. В това отношение е прав.
Но и вие сте прави да искате своето. Митата го каза простичко: поне да играете приятен за окото и приличен футбол, пък на другото-майната му...
Но няма да стане. Аз от години си говоря едни и същи неща за школите, но на никой не му пука. Всяка седмица виждам какви и колко талантливи деца имаме. А защо нищо не се получава от тях-да отговорят специалистите.
Когато на 10 годишни деца се иска от родителите такса "титуляр", когато 90% от тренерите в школите са абсолютно неподготвени и тренировката се свежда до загрявка- квадрат- тъпо упражнение- игра, когато никой в школите не подготвя децата кондиционно и не ги учи да бягат правилно, когато на практика няма уличен футбол, нещата отиват на ниво Фарьорски острови и Лихтенщайн. Това е тъжната истина и не се ли променят тези базови неща-ще си останем на това ниво. Даже и Фарьорите ще ни бият! :o

Напълно съм съгласен с написаното! Аз пък се уморих да повтарям, че кадърни деца имаме, но няма кой да ги научи! Да ги "извае", да намери и развие таланта им! Трябва да внасяме треньори - това е истината! Треньори за малките. Там е истината! Играем срещу Англия ( не искам да коментирам пълните глупости на Бербатов, че били генетично по-добри от нас ), обаче сякаш не играем - бавни сме, тромави сме, физически изоставаме на светлинни години! И докато за техниката се иска и талант, то за физиката и тактиката се иска просто здраво тичане, никакво скатаване, кадърни треньори, които да знаят какво правят и малко интелект ( това за тактиката )! Срещу Лихтенщайн ще направим героичен хикс като гости, а срещу Фарьорите като домакини - на това ниво сме! Но сме РАВНИ в началото - и с Испания, и с Англия, и с Германия...обаче после, когато децата започнат да тренират....тренират само другите, нашите....ъъъ....прав си - правят квадратчета...Пфу! Вбесих се, ти си виновен - ай наздраве! :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 окт 2019 22:43

За заплата, колкото получава един български работник в земеделието във Франция вие, какви резултати очаквате?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “ЦСКА”