Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Mitata » 15 окт 2019 00:27

Мнението ми е, че ЦСКА трябва да е голям, няма смисъл да сме невзрачно клубче без цели, без успехи, такива има предостатъчно в България. Ако не можем да го постигнем, по-добре да ни няма. За да сме голям клуб са нужни твърде много неща, например отговорност, къртовски труд, по-друг манталитет на всички нива в ЦСКА, дългосрочна програма, нужно е обединение на цялата "червена общност". И разбира се много, много финансови средства. С мерки от днес за утре, с отбиване на номера колкото да се каже че ни има, с осигураване на издръжката от основно само двама собственика нищо няма да се постигне.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 окт 2019 01:04

Бих искал(в ролята на модератор,а и да ви е по-интересно :mrgreen: ) да ви дам една задачка ТИРЕ закачка :mrgreen: Хората,които са ПРОганчев да дадат отрицателен белег на управлението му през тези 3 години,а тея,които са АНТИ - положителен.Тука са делите на ПРО и АНТИ,то е очевидно.Аре...ВИ СТЕ :!: 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 окт 2019 01:16

Mitata написа:Мнението ми е, че ЦСКА трябва да е голям, няма смисъл да сме невзрачно клубче без цели, без успехи, такива има предостатъчно в България. Ако не можем да го постигнем, по-добре да ни няма. За да сме голям клуб са нужни твърде много неща, например отговорност, къртовски труд, по-друг манталитет на всички нива в ЦСКА, дългосрочна програма, нужно е обединение на цялата "червена общност". И разбира се много, много финансови средства. С мерки от днес за утре, с отбиване на номера колкото да се каже че ни има, с осигураване на издръжката от основно само двама собственика нищо няма да се постигне.

ЦСКА си Е голям и няма как да стане "невзрачно" клубче ... ЦСКА , ВИНАГИ е имал само една цел, да спечели всички възможни трофеи за които участва ;) Да, всеки е наясно, че се иска много работа, носене на отговорност за резултатите и прочее и прочее. Дългосрочната програма общо взето е тази, ДЮШ да стане еталон и да захранва, не само първия отбор на ЦСКА, но и българското п-во и да реализира млади таланти на запад от Калотина .... така и клубът до голяма степен ще се САМОиздържа и няма да е тотално зависим от един ... двама или колкото и да са собственици, спонсори и който и да е от типа "чичко паричко" ... а че е възможно има достатъчно много примери действащи и в момента ! Не е необходимо да се наливат някакви огромни средства (по подобие на един проект) , но в същото време средствата трябва много добре и разумно да се разпределят и инвестират , така че клубът да печели, а не да се заформя всяка година един параграф 22 ... нови играчи, нови треньори и в последствие слаби резултати. С добрите резултати ще се увеличи и посещаемостта и ще се успокоят и страстите, но те няма как да дойдат ей така ... самоцелно ! Точно така е ... иска се много работа на всички нива в клуба и то на доста по високи изисквания. Не мисля, че имаме десетки "директори" на работа в клуба ... Имаме един ИД - Пл. Марков, един СД - Джарета и един ФД - Т. Попов, позиции нормални за всеки един самоуважаващ се клуб, проблема обаче е, доколко всеки на тези позиции си върши на 100% професионално работата и да носи отговорност за това ! Може би единствено Т. Попов е без забележки :lol: Проблема е да се спре вмешателството (ако има такова) на Д Г и С С в работата на СТР ... Ако ще се делегират някакви задължения и права на Д Г , то нека се направи официално и да се носи съответната отговорност за последвалите резултати ... Има много за подобряване, много за критикуване и още повече за работа ... с добро желание всичко се постига .... с мрънкане и отрицание, никога нищо добро не е постигано или поне аз не знам за такъв случай.
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 окт 2019 07:43

delqnski47 написа:Бих искал(в ролята на модератор,а и да ви е по-интересно :mrgreen: ) да ви дам една задачка ТИРЕ закачка :mrgreen: Хората,които са ПРОганчев да дадат отрицателен белег на управлението му през тези 3 години,а тея,които са АНТИ - положителен.Тука са делите на ПРО и АНТИ,то е очевидно.Аре...ВИ СТЕ :!: 8-)

Аз съм ЗА Ганчев защото в момента не виждам по-добър вариант за ЦСКА, не съм съгласен с някои селски номера като ФК Лупи, за многото директори съм писал няколко пъти, не е нормално човекът който след края на срещите на ЦСКА дава най-много интервюта за медиите да е по грейка, все пак си представител на ЦСКА, а не на някое селско отборче. За трансферите не мога да го упрекна защото там нещата опират до финанси, а ние искахме емблема, получихме я въпреки че синдичката изигра Ганчев като му взе милиони за земи които не са собственост на ЦСКА. Искахме Панчарево да е нормална тренировъчна база,стана такава. Искахме футболисти и служители да си получават заплатите,вече четири години никой от тях не се е оплакал че има да взема пари от ЦСКА. Това което предстои е стадиона и повишаване класата на отбора, направят ли нов стадион на Ганчев и Инджов наистина трябва да им направим паметници на Армията. На критиците на Ганчев искам да припомня че той е единственият собственик на ФК в България който държавата рекетира по такъв начин за да може да си ползва базите,а неговите опоненти са Домусчиеви,Божков и Пеевски, ако ми посочите кой друг богат човек в България може да застане срещу тях и си тури таралеж в гащите с ЦСКА веднага ще го подкрепя.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 15 окт 2019 09:10

delqnski47 написа:Бих искал(в ролята на модератор,а и да ви е по-интересно :mrgreen: ) да ви дам една задачка ТИРЕ закачка :mrgreen: Хората,които са ПРОганчев да дадат отрицателен белег на управлението му през тези 3 години,а тея,които са АНТИ - положителен.Тука са делите на ПРО и АНТИ,то е очевидно.Аре...ВИ СТЕ :!: 8-)

Анкетка ако можеш пусни. :)

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 15 окт 2019 09:11

Днес Стойкас има рожден ден. Да е жив и здрав и дано му е последния в ЦСКА :)

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 15 окт 2019 09:26

Няма никакъв проблем, бе! ЦСКА си се бори всяка година за всички отличия! Сега, това че не ги печелим никога, не ни прави по-малко велики! Величието е да си мечтаеш да ги спечелиш!

В тази връзка днес вече ходя надут като пуяк, защото осъзнах че съм велик космонавт, велик хирург, велик футболист, велик математик и велик научен изследовател едновременно! Тая нощ например открих, че всички известни закони на физиката са грешни и около 38 часа безспир писах новите закони на физиката на изцяло нов математическ иезик, измислен от мен, на една поредица от дъски в най-голямата зала в Харвард. Величието ми е величествено и направо великолепно!

Сега като се замисля, ЦСКА в момента е велик и на международно ниво, защото съм убеден, че играчите си мечтаят да спечелят и КЕШ, и Копа Либертадорес. Това, че не са се класирали за европейските турнири, и че не сме южноамерикански отбор, не виждам как може да им попречи да си го помечтаят.

Очаквам и тази вечер мотото да е "Аз ... задвижих "нещата" ... а вие мечтайте. Величието е наше". Без губене на време за тъпи въпроси. Тоест - за неудобни такива.
Логично погледнато трябва да си много тъп да идеш да задаваш тъпи въпроси на място, където последните, които задаваха тъпи въпроси си получиха заслуженото за своята тъпота.

Дрескод - найлонови елечета. Препоръчително поведение - удобни въпроси, под формата на прости изречения, всяко от които да започва с баровското и шармантно "Ъъъъъ..." и да съдържа изискани думички, заместващи аргументите, като "мастия", "гавра", "аванти" и т.н. Ако някой реши да се прави ненужно на умен, отделните части на изреченията да ги свързва с не по-малко шармантното "Иииии".
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 15 окт 2019 14:04

ivo55 написа:Няма никакъв проблем, бе! ЦСКА си се бори всяка година за всички отличия! Сега, това че не ги печелим никога, не ни прави по-малко велики! Величието е да си мечтаеш да ги спечелиш!

В тази връзка днес вече ходя надут като пуяк, защото осъзнах че съм велик космонавт, велик хирург, велик футболист, велик математик и велик научен изследовател едновременно! Тая нощ например открих, че всички известни закони на физиката са грешни и около 38 часа безспир писах новите закони на физиката на изцяло нов математическ иезик, измислен от мен, на една поредица от дъски в най-голямата зала в Харвард. Величието ми е величествено и направо великолепно!

Сега като се замисля, ЦСКА в момента е велик и на международно ниво, защото съм убеден, че играчите си мечтаят да спечелят и КЕШ, и Копа Либертадорес. Това, че не са се класирали за европейските турнири, и че не сме южноамерикански отбор, не виждам как може да им попречи да си го помечтаят. сегаш
Очаквам и тази вечер мотото да е "Аз ... задвижих "нещата" ... а вие мечтайте. Величието е наше". Без губене на време за тъпи въпроси. Тоест - за неудобни такива.
Логично погледнато трябва да си много тъп да идеш да задаваш тъпи въпроси на място, където последните, които задаваха тъпи въпроси си получиха заслуженото за своята тъпота.

Дрескод - найлонови елечета. Препоръчително поведение - удобни въпроси, под формата на прости изречения, всяко от които да започва с баровското и шармантно "Ъъъъъ..." и да съдържа изискани думички, заместващи аргументите, като "мастия", "гавра", "аванти" и т.н. Ако някой реши да се прави ненужно на умен, отделните части на изреченията да ги свързва с не по-малко шармантното "Иииии".

Много енергия пропиляваш за да отваряш очите на слепци.
Спри малко, това само носи още озлобление и горчивина.
Не си заслужава, просто щото няма как да те разберат, няма как да прогледнат(та те са слепи).
Преоретизирай си нещата, нареди ги и живей с колкото се може по-малко негативни емоции.
ЦСКА вече не е ЦСКА за която си струва да се хабиш, емоционално и ментално. ЦСКА е Литекс, Литекс е ЦСКА, няма как да надскочат природата си пиленцата заели в момента къщичката "Българска Армия".
Бориш се с вятърни мелници.
Поздрави!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 окт 2019 16:22

С некадърността си Балъков направи голямо добро на българския футбол, това което Стоичков и Любо не успяха направи Краси с треньорските си умения, между впрочем Балъков защо не си е подал още оставката.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 15 окт 2019 16:29

peliforewer написа:

Аз съм ЗА Ганчев защото в момента не виждам по-добър вариант за ЦСКА, не съм съгласен с някои селски номера като ФК Лупи, за многото директори съм писал няколко пъти, не е нормално човекът който след края на срещите на ЦСКА дава най-много интервюта за медиите да е по грейка, все пак си представител на ЦСКА, а не на някое селско отборче. За трансферите не мога да го упрекна защото там нещата опират до финанси, а ние искахме емблема, получихме я въпреки че синдичката изигра Ганчев като му взе милиони за земи които не са собственост на ЦСКА. Искахме Панчарево да е нормална тренировъчна база,стана такава. Искахме футболисти и служители да си получават заплатите,вече четири години никой от тях не се е оплакал че има да взема пари от ЦСКА. Това което предстои е стадиона и повишаване класата на отбора, направят ли нов стадион на Ганчев и Инджов наистина трябва да им направим паметници на Армията. На критиците на Ганчев искам да припомня че той е единственият собственик на ФК в България който държавата рекетира по такъв начин за да може да си ползва базите,а неговите опоненти са Домусчиеви,Божков и Пеевски, ако ми посочите кой друг богат човек в България може да застане срещу тях и си тури таралеж в гащите с ЦСКА веднага ще го подкрепя.
Ти като Ганчевист нали трябваше да го ''оплюеш'' вместо това каза, той е много красив, но за сметка на това е много богат и умен.... Ебаси това твойте критики на нищо не приличат :lol:
На мен примерно ми харесва, че за изключително нисък човек има самочувствие и то голямо :mrgreen: ....Абе за човек в неравностойно положение като неговото.... като гледам все е усмихнат ... Браво.. Евала :!:
Сега сериозно...За нещата, които не ми харесват в ГГ и конкретно неговото управление сигурно мога да изпиша 1488 страници... А тези факти като, че никой не си чака заплатата е доста нисък критерии, аз не си спомням при управлението на Божков някой да се е оплаквал от неполучена заплата.. И още нещо при управлението на Черепа, основния конкурент Левски беше в най-добрия си период в своята история :mrgreen: ( което показва колко ниска летва са щом 2004-2006 им е златен период :lol: :lol: )
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Върни се в “ЦСКА”