Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Мнението ми е, че ЦСКА трябва да е голям, няма смисъл да сме невзрачно клубче без цели, без успехи, такива има предостатъчно в България. Ако не можем да го постигнем, по-добре да ни няма. За да сме голям клуб са нужни твърде много неща, например отговорност, къртовски труд, по-друг манталитет на всички нива в ЦСКА, дългосрочна програма, нужно е обединение на цялата "червена общност". И разбира се много, много финансови средства. С мерки от днес за утре, с отбиване на номера колкото да се каже че ни има, с осигураване на издръжката от основно само двама собственика нищо няма да се постигне.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
- delqnski47
- Контакти:
Бих искал(в ролята на модератор,а и да ви е по-интересно
) да ви дам една задачка ТИРЕ закачка
Хората,които са ПРОганчев да дадат отрицателен белег на управлението му през тези 3 години,а тея,които са АНТИ - положителен.Тука са делите на ПРО и АНТИ,то е очевидно.Аре...ВИ СТЕ

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Mitata написа:Мнението ми е, че ЦСКА трябва да е голям, няма смисъл да сме невзрачно клубче без цели, без успехи, такива има предостатъчно в България. Ако не можем да го постигнем, по-добре да ни няма. За да сме голям клуб са нужни твърде много неща, например отговорност, къртовски труд, по-друг манталитет на всички нива в ЦСКА, дългосрочна програма, нужно е обединение на цялата "червена общност". И разбира се много, много финансови средства. С мерки от днес за утре, с отбиване на номера колкото да се каже че ни има, с осигураване на издръжката от основно само двама собственика нищо няма да се постигне.
ЦСКА си Е голям и няма как да стане "невзрачно" клубче ... ЦСКА , ВИНАГИ е имал само една цел, да спечели всички възможни трофеи за които участва

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
-
- Контакти:
delqnski47 написа:Бих искал(в ролята на модератор,а и да ви е по-интересно) да ви дам една задачка ТИРЕ закачка
Хората,които са ПРОганчев да дадат отрицателен белег на управлението му през тези 3 години,а тея,които са АНТИ - положителен.Тука са делите на ПРО и АНТИ,то е очевидно.Аре...ВИ СТЕ
![]()
Аз съм ЗА Ганчев защото в момента не виждам по-добър вариант за ЦСКА, не съм съгласен с някои селски номера като ФК Лупи, за многото директори съм писал няколко пъти, не е нормално човекът който след края на срещите на ЦСКА дава най-много интервюта за медиите да е по грейка, все пак си представител на ЦСКА, а не на някое селско отборче. За трансферите не мога да го упрекна защото там нещата опират до финанси, а ние искахме емблема, получихме я въпреки че синдичката изигра Ганчев като му взе милиони за земи които не са собственост на ЦСКА. Искахме Панчарево да е нормална тренировъчна база,стана такава. Искахме футболисти и служители да си получават заплатите,вече четири години никой от тях не се е оплакал че има да взема пари от ЦСКА. Това което предстои е стадиона и повишаване класата на отбора, направят ли нов стадион на Ганчев и Инджов наистина трябва да им направим паметници на Армията. На критиците на Ганчев искам да припомня че той е единственият собственик на ФК в България който държавата рекетира по такъв начин за да може да си ползва базите,а неговите опоненти са Домусчиеви,Божков и Пеевски, ако ми посочите кой друг богат човек в България може да застане срещу тях и си тури таралеж в гащите с ЦСКА веднага ще го подкрепя.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
delqnski47 написа:Бих искал(в ролята на модератор,а и да ви е по-интересно) да ви дам една задачка ТИРЕ закачка
![]()
Анкетка ако можеш пусни.

Днес Стойкас има рожден ден. Да е жив и здрав и дано му е последния в ЦСКА 

Няма никакъв проблем, бе! ЦСКА си се бори всяка година за всички отличия! Сега, това че не ги печелим никога, не ни прави по-малко велики! Величието е да си мечтаеш да ги спечелиш!
В тази връзка днес вече ходя надут като пуяк, защото осъзнах че съм велик космонавт, велик хирург, велик футболист, велик математик и велик научен изследовател едновременно! Тая нощ например открих, че всички известни закони на физиката са грешни и около 38 часа безспир писах новите закони на физиката на изцяло нов математическ иезик, измислен от мен, на една поредица от дъски в най-голямата зала в Харвард. Величието ми е величествено и направо великолепно!
Сега като се замисля, ЦСКА в момента е велик и на международно ниво, защото съм убеден, че играчите си мечтаят да спечелят и КЕШ, и Копа Либертадорес. Това, че не са се класирали за европейските турнири, и че не сме южноамерикански отбор, не виждам как може да им попречи да си го помечтаят.
Очаквам и тази вечер мотото да е "Аз ... задвижих "нещата" ... а вие мечтайте. Величието е наше". Без губене на време за тъпи въпроси. Тоест - за неудобни такива.
Логично погледнато трябва да си много тъп да идеш да задаваш тъпи въпроси на място, където последните, които задаваха тъпи въпроси си получиха заслуженото за своята тъпота.
Дрескод - найлонови елечета. Препоръчително поведение - удобни въпроси, под формата на прости изречения, всяко от които да започва с баровското и шармантно "Ъъъъъ..." и да съдържа изискани думички, заместващи аргументите, като "мастия", "гавра", "аванти" и т.н. Ако някой реши да се прави ненужно на умен, отделните части на изреченията да ги свързва с не по-малко шармантното "Иииии".
В тази връзка днес вече ходя надут като пуяк, защото осъзнах че съм велик космонавт, велик хирург, велик футболист, велик математик и велик научен изследовател едновременно! Тая нощ например открих, че всички известни закони на физиката са грешни и около 38 часа безспир писах новите закони на физиката на изцяло нов математическ иезик, измислен от мен, на една поредица от дъски в най-голямата зала в Харвард. Величието ми е величествено и направо великолепно!
Сега като се замисля, ЦСКА в момента е велик и на международно ниво, защото съм убеден, че играчите си мечтаят да спечелят и КЕШ, и Копа Либертадорес. Това, че не са се класирали за европейските турнири, и че не сме южноамерикански отбор, не виждам как може да им попречи да си го помечтаят.
Очаквам и тази вечер мотото да е "Аз ... задвижих "нещата" ... а вие мечтайте. Величието е наше". Без губене на време за тъпи въпроси. Тоест - за неудобни такива.
Логично погледнато трябва да си много тъп да идеш да задаваш тъпи въпроси на място, където последните, които задаваха тъпи въпроси си получиха заслуженото за своята тъпота.
Дрескод - найлонови елечета. Препоръчително поведение - удобни въпроси, под формата на прости изречения, всяко от които да започва с баровското и шармантно "Ъъъъъ..." и да съдържа изискани думички, заместващи аргументите, като "мастия", "гавра", "аванти" и т.н. Ако някой реши да се прави ненужно на умен, отделните части на изреченията да ги свързва с не по-малко шармантното "Иииии".
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:Няма никакъв проблем, бе! ЦСКА си се бори всяка година за всички отличия! Сега, това че не ги печелим никога, не ни прави по-малко велики! Величието е да си мечтаеш да ги спечелиш!
Сега като се замисля, ЦСКА в момента е велик и на международно ниво, защото съм убеден, че играчите си мечтаят да спечелят и КЕШ, и Копа Либертадорес. Това, че не са се класирали за европейските турнири, и че не сме южноамерикански отбор, не виждам как може да им попречи да си го помечтаят. сегаш
Много енергия пропиляваш за да отваряш очите на слепци.
Спри малко, това само носи още озлобление и горчивина.
Не си заслужава, просто щото няма как да те разберат, няма как да прогледнат(та те са слепи).
Преоретизирай си нещата, нареди ги и живей с колкото се може по-малко негативни емоции.
ЦСКА вече не е ЦСКА за която си струва да се хабиш, емоционално и ментално. ЦСКА е Литекс, Литекс е ЦСКА, няма как да надскочат природата си пиленцата заели в момента къщичката "Българска Армия".
Бориш се с вятърни мелници.
Поздрави!
-
- Контакти:
С некадърността си Балъков направи голямо добро на българския футбол, това което Стоичков и Любо не успяха направи Краси с треньорските си умения, между впрочем Балъков защо не си е подал още оставката.
1914.1902 » 13 апр 23:02
-
- Контакти:
Ти като Ганчевист нали трябваше да го ''оплюеш'' вместо това каза, той е много красив, но за сметка на това е много богат и умен.... Ебаси това твойте критики на нищо не приличатpeliforewer написа:delqnski47 написа:Бих искал(в ролята на модератор,а и да ви е по-интересно) да ви дам една задачка ТИРЕ закачка
![]()
Аз съм ЗА Ганчев защото в момента не виждам по-добър вариант за ЦСКА, не съм съгласен с някои селски номера като ФК Лупи, за многото директори съм писал няколко пъти, не е нормално човекът който след края на срещите на ЦСКА дава най-много интервюта за медиите да е по грейка, все пак си представител на ЦСКА, а не на някое селско отборче. За трансферите не мога да го упрекна защото там нещата опират до финанси, а ние искахме емблема, получихме я въпреки че синдичката изигра Ганчев като му взе милиони за земи които не са собственост на ЦСКА. Искахме Панчарево да е нормална тренировъчна база,стана такава. Искахме футболисти и служители да си получават заплатите,вече четири години никой от тях не се е оплакал че има да взема пари от ЦСКА. Това което предстои е стадиона и повишаване класата на отбора, направят ли нов стадион на Ганчев и Инджов наистина трябва да им направим паметници на Армията. На критиците на Ганчев искам да припомня че той е единственият собственик на ФК в България който държавата рекетира по такъв начин за да може да си ползва базите,а неговите опоненти са Домусчиеви,Божков и Пеевски, ако ми посочите кой друг богат човек в България може да застане срещу тях и си тури таралеж в гащите с ЦСКА веднага ще го подкрепя.

На мен примерно ми харесва, че за изключително нисък човек има самочувствие и то голямо

Сега сериозно...За нещата, които не ми харесват в ГГ и конкретно неговото управление сигурно мога да изпиша 1488 страници... А тези факти като, че никой не си чака заплатата е доста нисък критерии, аз не си спомням при управлението на Божков някой да се е оплаквал от неполучена заплата.. И още нещо при управлението на Черепа, основния конкурент Левски беше в най-добрия си период в своята история

Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”