Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Засега никой не е отговорил на въпроса защо треньорите бягат от ЦСКА. Бият ли ги, събличат ли ги, какво става?
-
- Контакти:
damyanov1963 написа:peliforewer написа:damyanov1963 написа:HardWork написа:Крушчич е най - качествения треньор който сме имали последните 10 години. Вчера гледах много внимателно контролата с Пирин и за първи път видях отбор в България да играе с асиметрично 4-3-3! Тактиката очевидно беше направена според индивудалността на играчите. Пинто и Тиаго имаха доста свободни функции, което придаде съвсем различен облик на играта. От ляво играхме с уинг бек Мазику и Джеферсон като крило, което влизаше към средата когато Мазику тръгваше по фланга. От дясно Евандро действаше като външен нападател, а Стойчо си беше просто десен защитнкик. Позицията на Давидов беше фалшива девятка сновяща по целия фронт на атаката. Имаше доста брак, което е напълно нормално при положение, че играем с нова тактика и тежките физически натоварвания в предишните дни.
Крайно време беше да дойде треньор, който да е малко по - гъвкав и да се опита да нагоди тактиката към индивидуалните качества на играчите.
Със сигурност ще му трябва време да вкара идеите си, но според мен Крушчич е точния човек. Огромно предимство е и факта, че никой не очаква нищо от него.
Джарета ясно го каза! Треньор трябва да е някой амбициозен и перспективен треньор с лидерски качества, който познава местните нрави.
Ако Крушчич успее да овладее съблекалнята съм сигурен, че ще вземем купата и ще дадем сериозен отпор на Лудогорец.
За треньор, който до сега се е спотайвал в сянката на друг треньор не може да се каже, че има лидерски качества![]()
За пореден път ни заливаш с футболният си интелект,какво значи спотайвал,Крушич идва в България като помощник-треньор,има добра футболна биография и скромна такава като треньор,най-нормалното нещо е да се ориентира с обстановката в България и при въэможност да си използва шанса.Не знам футболен корифей като теб как си е представял кариерата на Крушчич в ЦСКА ,ако ни обясниш ще ти бъдем благодарни,все пак ти си мозАк,а аз съм запетая която си позволи да ти каже че НЕДОСТИГНАТ е една дума,нормалната твоя реакция беше да ми благодариш и да си оправиш граматическата грешка,но тъй като ти си от друга порода ти е простено.
[offtopic]Интересно, как разбрахте, че помощник треньора ви е с лидерски качества - по резултатите при вас, или в предишния му отбор(ако съм пропуснал някоя запетая, поправи ме)?[/offtopic]
Не ни вкарвай думи които не сме казали,посочи къде фен на ЦСКА е написал че Крушчич има лидерски качества,единствено е цитирано изказване на италианският директор че на ЦСКА му трябва млад, амбициозен треньор с лидерски качества,твоите интерпретации са неуместни. Ако някой слушаше специалистите от Сухата река и Делиормана Моуриньо още щеше да е преводач на пенсионери в някой курорт.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Иво прекаляваш с преекспонирането на случката с Торсидата, вече ти се каза няколко пъти, че там случая няма нищо общо с Ганчев или ръководството !
Определено е по добре да има диалог, отколкото отново реване, че ръководството само мълчи и не реагира на случващото се в клуба ... нали
Определено е по добре да има диалог, отколкото отново реване, че ръководството само мълчи и не реагира на случващото се в клуба ... нали

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
-
- Контакти:
ivo55 написа:Гриша Ганчев щял да се срещне в офиса си с избрани от него 20 "топ фенове".
Има 2 изисквания:
1. Да могат да ръкопляскат непрестанно, без да се задават глупави въпроси.
2. Да носят на бой.
По въпрос 2 може да възникне резонния въпрос - "ама на колко бой трябва да могат да носят?".
Детайлен отговор могат да дадат от Торсида Пловдив.
Но все пак се препоръчва да се наблегне на умения по първото изискване.
Утре вечер чакаме изключително позитивни новини от срещата с "феновете". След постигнатото взаимно разбирателство да се има предвид, че със сигурност "всички" (20) фенове на ЦСКА ще са поели твърд ангажимент за подкрепа от трибуните, и че тече нов 4-ри годишен срок, който е нужен на новия треньор Крушчич (какъвто треньор в ЦСКА не е имало поне от 10 години), за да направи стойностен отбор! Който с нещо не е съгласен, то той не е цесекар, и който отказва да ходи да подкрепя отбора на стадиона, е предател! А с предателите ще се процедира безкомпромисно!
На следващото дерби ще има хореографии "Търпение му е майкята" , "4 години не стигат", "Всеки свободен агент - бъдещ диамант", "Левски - отборът на агентите от ДС, а ЦСКА - отборът на свободните агенти. ЦСКА = СВОБОДА, ЛЕВСКИ = ДС".
Наблюдавам че последно време критиките ти към Ганчев са преминали в сарказъм и ирония, всички виждаме че нещата в ЦСКА не вървят, най-лесно е да започнем да плюем, с какво ще помогне това, имаш ли алтернатива на Ганчев.Какво лошо има в това да се срещат собственик и фенове,дано си ходил скоро в Г, там е пълно с деца и жени,няма простотии, феновете са единни, това май не ти харесва, не харесва и на левскарите. За момента Ганчев и Инджов дават парите, те реновираха Панчарево, те обещават да направят нов стадион и задвижиха процедурата за това. Какво правим ние феновете, пълним Армията на всеки мач ли или чакаме един-два слаби мача и почваме с атаките срещу собственика.
Пълни глупости, включителни за Торсидата.
А това да извикаш в офиса си 20 удобни фена и да изиграеш някакъв цирк, е някакво олигофренско подобие на мимикрия на публичност. Не че участващите са олигофрени, масовия фен искат да го третират като такъв.
Не знам дали сте наясно, ама акционерните дружества са публични, съответно публичността и прозрачността са и законово задължение.
Но основното е, че това е футболен клуб, чийто основен "капитал" са феновете. Отказът от нормална комуникация с тях и липсата на обратна връзка са плод на неграмотността на мениджърския екип, който Ганчев си взе със себе си от Ловеч. Тези хора не са образовани за длъжностите, които заемат и съответно нямат никаква идея как се създава публичен имидж, че целта е да се създаде здрава връзка между клуба и феновете, да се изградят едни взаимоизгодни взаимоотношения, че клуб от ранга на ЦСКА следва ежедневно да управлява информацията свърззана с клуба, включително като "захранва" своите фенове с достоверна такава и т.н.
Да събереш 20 момчета, които се изхранват покрай "дървеното", "фенмагазина" и някои други дейности, осъществявани пак в района на "Армията", т.е. са зависими малко или много от теб, за да осъществите предварително написан сценарий, не е Public Relations. Това е нескопосан опит за замазване на очите и печелене на още време. Защото номера с треньорите-бушони се изтърка и вече не постига същата цел. Без значение дали тия 20 момчета са получили предварително сценария или просто ще ги употребят в ролята на статисти.
Защо не качат на сайта видеоинтервю с Гриша и Данаил Ганчеви, в което интервю да им се зададат всички наболели въпроси, включително защо назначават все треньорчета без почти никакъв опит, които са треньорчет само на книга, а дефакто по никакъв начин не са се доказали в тази професия, или като ги питат да обяснят в това видео за докторите, защо на тренировките няма такъв, защо няма автобус поне за 1-ия отбор, или на кава длъжност се води Стойкас Стоилас и за какво носи отговоност..., тогава ще има прозрачност. Или да го питат има ли нещо общо с боя над момчетата от Пловдив, и ако няма, какво е направил в тази връзка. Мимикрия.
А това да извикаш в офиса си 20 удобни фена и да изиграеш някакъв цирк, е някакво олигофренско подобие на мимикрия на публичност. Не че участващите са олигофрени, масовия фен искат да го третират като такъв.
Не знам дали сте наясно, ама акционерните дружества са публични, съответно публичността и прозрачността са и законово задължение.
Но основното е, че това е футболен клуб, чийто основен "капитал" са феновете. Отказът от нормална комуникация с тях и липсата на обратна връзка са плод на неграмотността на мениджърския екип, който Ганчев си взе със себе си от Ловеч. Тези хора не са образовани за длъжностите, които заемат и съответно нямат никаква идея как се създава публичен имидж, че целта е да се създаде здрава връзка между клуба и феновете, да се изградят едни взаимоизгодни взаимоотношения, че клуб от ранга на ЦСКА следва ежедневно да управлява информацията свърззана с клуба, включително като "захранва" своите фенове с достоверна такава и т.н.
Да събереш 20 момчета, които се изхранват покрай "дървеното", "фенмагазина" и някои други дейности, осъществявани пак в района на "Армията", т.е. са зависими малко или много от теб, за да осъществите предварително написан сценарий, не е Public Relations. Това е нескопосан опит за замазване на очите и печелене на още време. Защото номера с треньорите-бушони се изтърка и вече не постига същата цел. Без значение дали тия 20 момчета са получили предварително сценария или просто ще ги употребят в ролята на статисти.
Защо не качат на сайта видеоинтервю с Гриша и Данаил Ганчеви, в което интервю да им се зададат всички наболели въпроси, включително защо назначават все треньорчета без почти никакъв опит, които са треньорчет само на книга, а дефакто по никакъв начин не са се доказали в тази професия, или като ги питат да обяснят в това видео за докторите, защо на тренировките няма такъв, защо няма автобус поне за 1-ия отбор, или на кава длъжност се води Стойкас Стоилас и за какво носи отговоност..., тогава ще има прозрачност. Или да го питат има ли нещо общо с боя над момчетата от Пловдив, и ако няма, какво е направил в тази връзка. Мимикрия.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Да казваш истината за теб и подобните ти е "плюене" (1).
Вие предпочитате Вашата "истина" (2).
За 4 години успели да "задвижат процедурата"(3). Уау.
Наистина е учудващо защо феновете не пълним Армията "всеки мач" и защо си позвляваме да "атакуваме" собственика.
Ще се въздържа от обидни квалификации на интелектуалния ти багаж и морално-ценностната система. Единствено ще ти кажа, че докато възприемате болката и разочарованието на феновете за "плюене" и "атаки" и отказвате да се погледнете в огледалото на вече четиригодишната история на ловешкия екип в Борисовта градина, не осъзнаете провала на провеждания мениджмънт и липсата на какъвто и да е маркетинг, и докато Ви се привиждат пълни с дечица и момичета трибуни, само ще се отдалечавате от публиката на ЦСКА. Вие просто сте в някаква паралелна реалност.
Наистина е учудващо защо феновете не пълним Армията "всеки мач" и защо си позвляваме да "атакуваме" собственика.
Ще се въздържа от обидни квалификации на интелектуалния ти багаж и морално-ценностната система. Единствено ще ти кажа, че докато възприемате болката и разочарованието на феновете за "плюене" и "атаки" и отказвате да се погледнете в огледалото на вече четиригодишната история на ловешкия екип в Борисовта градина, не осъзнаете провала на провеждания мениджмънт и липсата на какъвто и да е маркетинг, и докато Ви се привиждат пълни с дечица и момичета трибуни, само ще се отдалечавате от публиката на ЦСКА. Вие просто сте в някаква паралелна реалност.
peliforewer написа:.. най-лесно е да започнем да плюем, с какво ще помогне това, имаш ли алтернатива на Ганчев...
peliforewer написа:...дано си ходил скоро в Г, там е пълно с деца и жени,няма простотии, феновете са единни, това май не ти харесва, не харесва и на левскарите...
peliforewer написа:...За момента Ганчев и Инджов дават парите, те реновираха Панчарево, те обещават да направят нов стадион и задвижиха процедурата за това. Какво правим ние феновете, пълним Армията на всеки мач ли или чакаме един-два слаби мача и почваме с атаките срещу собственика...
-
- Контакти:
Лично аз за момчетата от Торсида не съжалявам.... Жив свидетел съм 2016та лятото след финала за купата животните и торсидата как пребиваха обикновени фенове, които на глас казаха, че няма да са от ГМО-то.
Съдбата си знае работата !
Още след случката им писах [offtopic]
[/offtopic] ама нещо майните не отговарят !
П.С Нека се насладим на поредната порция ''Чест'' от господата от Анималс [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=d1aRPplD1Go&t=175s[/youtube]
Още след случката им писах [offtopic]

П.С Нека се насладим на поредната порция ''Чест'' от господата от Анималс [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=d1aRPplD1Go&t=175s[/youtube]
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
-
- Контакти:
ivo55 написа:Да казваш истината за теб и подобните ти е "плюене" (1).
Ще се въздържа от обидни квалификации на интелектуалния ти багаж и морално-ценностната система. Единствено ще ти кажа, че докато възприемате болката и разочарованието на феновете за "плюене" и "атаки" и отказвате да се погледнете в огледалото на вече четиригодишната история на ловешкия екип в Борисовта градина, не осъзнаете провала на провеждания мениджмънт и липсата на какъвто и да е маркетинг, и докато Ви се привиждат пълни с дечица и момичета трибуни, само ще се отдалечавате от публиката на ЦСКА. Вие просто сте в някаква паралелна реалност.peliforewer написа:.. най-лесно е да започнем да плюем, с какво ще помогне това, имаш ли алтернатива на Ганчев...peliforewer написа:...дано си ходил скоро в Г, там е пълно с деца и жени,няма простотии, феновете са единни, това май не ти харесва, не харесва и на левскарите...peliforewer написа:...За момента Ганчев и Инджов дават парите, те реновираха Панчарево, те обещават да направят нов стадион и задвижиха процедурата за това. Какво правим ние феновете, пълним Армията на всеки мач ли или чакаме един-два слаби мача и почваме с атаките срещу собственика...
Чакам да чуя какво предлагаш след Ганчев, откъде ще дойдат десетината милиона минимум на година за издръжката на ЦСКА, може би имаш план,сподели.Какво значи четири години се движи процедурата за нов стадион, това е отново плюене,преди два месеца беше разрешено на ЦСКА да си ползва базите за тридесет години и това даде ход на проекта за нов стадион.Кой щеше да даде милиони за нов стадион при положение че имаш договор за десет години за базите. Аз не знам кои са платените фенове, видях само че Росен поиска обяснение за слабата игра срещу Черно море от Стойчо Стоилов пред цяла България, същият този Росен критикува открито в медиите сина на собственика и заяви че пътя по който Ганчев води ЦСКА няма да доведе до нищо добро, доста смело за платен фен.Платения според теб фен излезе с името си,а моралният фен пише истини по форумите ама анонимно.
Казах ти, в паралелна реалност сте.
Няма да участвам в някаква дискусия под мотото "който е недоволен, то обезателно иска Ганчев да се маха".
Няма да ме разбереш, ама на мен ми е все тая дали собственикът на АД-то на ЦСКА се казва Ганчев, Петров или Иванов. Това е някаква твоя плоскост на разъждения. Изобщо не ми е интересна, но я намирам за показателна.
Няма да участвам в някаква дискусия под мотото "който е недоволен, то обезателно иска Ганчев да се маха".
Няма да ме разбереш, ама на мен ми е все тая дали собственикът на АД-то на ЦСКА се казва Ганчев, Петров или Иванов. Това е някаква твоя плоскост на разъждения. Изобщо не ми е интересна, но я намирам за показателна.
-
- Контакти:
Martinez1948 написа:Лично аз за момчетата от Торсида не съжалявам.... Жив свидетел съм 2016та лятото след финала за купата животните и торсидата как пребиваха обикновени фенове, които на глас казаха, че няма да са от ГМО-то.
Още след случката им писах [offtopic][/offtopic] ама нещо майните не отговарят !
Пич пак се вкарваш във филма, на финала темата за така нареченото от теб гмо въобще не беше коментирана по никакъв повод,може да е имало някакъв бой,но не е бил за това което пишеш, даже ме съмнява при празника който беше някой да тръгне да се бие.Само да обърна внимание че това което си писал е от 20май, а финалът беше на 24 май,значи тезата ти издиша, а по времето около финала Ганчев беше герой за червената общност, месец след това почнаха катаклизмите.