HardWork написа:Крушчич е най - качествения треньор който сме имали последните 10 години. Вчера гледах много внимателно контролата с Пирин и за първи път видях отбор в България да играе с асиметрично 4-3-3! Тактиката очевидно беше направена според индивудалността на играчите. Пинто и Тиаго имаха доста свободни функции, което придаде съвсем различен облик на играта. От ляво играхме с уинг бек Мазику и Джеферсон като крило, което влизаше към средата когато Мазику тръгваше по фланга. От дясно Евандро действаше като външен нападател, а Стойчо си беше просто десен защитнкик. Позицията на Давидов беше фалшива девятка сновяща по целия фронт на атаката. Имаше доста брак, което е напълно нормално при положение, че играем с нова тактика и тежките физически натоварвания в предишните дни.
Крайно време беше да дойде треньор, който да е малко по - гъвкав и да се опита да нагоди тактиката към индивидуалните качества на играчите.
Със сигурност ще му трябва време да вкара идеите си, но според мен Крушчич е точния човек. Огромно предимство е и факта, че никой не очаква нищо от него.
Джарета ясно го каза! Треньор трябва да е някой амбициозен и перспективен треньор с лидерски качества, който познава местните нрави.
Ако Крушчич успее да овладее съблекалнята съм сигурен, че ще вземем купата и ще дадем сериозен отпор на Лудогорец.
При всички случаи треньорът трябва да бъде оставен да работи на спокойствие, припряността за бързи резултати е вредна.
Но не съм оптимист, с тези футболисти (за съжаление вече си нямаме Каранга, Недялков и Десподов. Енрике не е ясно дали ще влезе във форма и кога, Бодуров е аут, на Тиаго сякаш вече не му се играе в ЦСКА и прави глупост след глупост ) сме между 3-то и 6-то място. За купата можем да говорим, ако късметлийски преминем кръговете до нова годин и през паузата се вземат качествени попълнения.