Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ОБЩ ЧАТ!(Спам тема)
Какво стана със случаят Спас Делев, наш ли е вече или още е под наем, някой има ли идея? Медийте не обърнаха особенно внимание на развръзката, или аз нещо съм изтървал...?
YA GUNNERS YA
crap написа:Какво стана със слъчаят Спас Делев, наш ли е вече или още е под наем, някой има ли идея? Медийте не обърнаха особенно внимание на развръзката, или аз нещо съм изтървал...?
Никакво инфо няма.Сего всички са насочили интерес към треньорството и никои не се интересува от Спас.Предполагам още е под наем при вас...........

ЕМИЛ написа:crap написа:Какво стана със слъчаят Спас Делев, наш ли е вече или още е под наем, някой има ли идея? Медийте не обърнаха особенно внимание на развръзката, или аз нещо съм изтървал...?
Никакво инфо няма.Сего всички са насочили интерес към треньорството и никои не се интересува от Спас.Предполагам още е под наем при вас...........
Да, покрай тази треньорска "рокада" доста се пренебрегна и подготовка и футболисти... за трансферите нямам думи просто-под всякаква критика! Според мен най-важно беше да си осигурим услугите на Делев за напред, че младежа си е талантлив, ЦСКА'р е, и е на 20 години!!!
YA GUNNERS YA
Йешич: Добре, че не се върнах в ЦСКА
Йешич: Добре, че не се върнах в ЦСКА
17 януари 2010 18:35
"Историите за черното тото са пълни глупости", заяви сръбският специалист
Спряганият за нов старши треньор на ЦСКА Миодраг Йешич, заяви, че е доволен от стечението на обстоятелствата и не се е върнал на „Армията“. Това той направи пред камерите на Канал 3.
„Историите за черно тото са пълно глупости. Искам да уверя всички, че в никакви схеми не съм участвал. Добре стана, че не се върнах в ЦСКА. Добре е за кариерата ми“, каза Генерала.
Припомняме, че ръководството на либийския Ал Итихад не е пуснало сръбския специалист да се върне на „Армията“, защото той имал подписан договор до лятото на 2010 година.
17 януари 2010 18:35
"Историите за черното тото са пълни глупости", заяви сръбският специалист
Спряганият за нов старши треньор на ЦСКА Миодраг Йешич, заяви, че е доволен от стечението на обстоятелствата и не се е върнал на „Армията“. Това той направи пред камерите на Канал 3.
„Историите за черно тото са пълно глупости. Искам да уверя всички, че в никакви схеми не съм участвал. Добре стана, че не се върнах в ЦСКА. Добре е за кариерата ми“, каза Генерала.
Припомняме, че ръководството на либийския Ал Итихад не е пуснало сръбския специалист да се върне на „Армията“, защото той имал подписан договор до лятото на 2010 година.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
crap написа:Да, покрай тази треньорска "рокада" доста се пренебрегна и подготовка и футболисти... за трансферите нямам думи просто-под всякаква критика! Според мен най-важно беше да си осигурим услугите на Делев за напред, че младежа си е талантлив, ЦСКА'р е, и е на 20 години!!!
Ако новият треньор хареса Делев и го налага титуляр ,най-вероятно ще го купите лятото.Но ако играта на отбора не тръгне ми се струва ,че Андоне ще се ориентира към евтини румънски играчи.Хем ги познава,хем няма за заеат квота извън ЕС.
ЕМИЛ написа:crap написа:Да, покрай тази треньорска "рокада" доста се пренебрегна и подготовка и футболисти... за трансферите нямам думи просто-под всякаква критика! Според мен най-важно беше да си осигурим услугите на Делев за напред, че младежа си е талантлив, ЦСКА'р е, и е на 20 години!!!
Ако новият треньор хареса Делев и го налага титуляр ,най-вероятно ще го купите лятото.Но ако играта на отбора не тръгне ми се струва ,че Андоне ще се ориентира към евтини румънски играчи.Хем ги познава,хем няма за заеат квота извън ЕС.
И мен това ме притеснява... че не познава нашите момчета, не само Делев. Сега гледам и Митя искали да вземат, което не е зле определено, но за Иван Стоянов, Платини, Делев положението се осложнява.
YA GUNNERS YA
crap написа:И мен това ме притеснява... че не познава нашите момчета, не само Делев. Сега гледам и Митя искали да вземат, което не е зле определено, но за Иван Стоянов, Платини, Делев положението се осложнява.
Не мисля, че нещата са толкова сложни. Все пак играят 11 футболисти с 3 резерви всеки мач. отделно трябва да има и конкуренция за всеки пост, което би трябвало да доведе до вдигане на качества за да си титуляр. Да не забравяме и неизменните контузии (И.Стоянов, Маркиньос, В.Манчев и др.), както и наказания за натрупани картони, което неизменно води до промяна на състава. Вие въртите имената на титуляри,като Стоянов и Делев и вече сте в паника, дали ще играят? Ами ако са по-слаби от новите ще са резерви, ако са по-добри ще играят. Това се отнася за всички които могат, а не за това как се казват. Естествено е, че тези които не могат и не искат да се борят за титуляри, ще търкат пейката или ще трябва да си търсят друго предизвикателство. Тук идва ролята на треньора да избере най-добрите от наличните. Ето защо и Андоне вече е изискал повече контроли още на лагера в Албена, за да успее да се запознае с качествата на всички. Има и още нещо положително в назначаването на чужд треньор. Поне за сега той все още не е подвластен на лобита за чичови и вуйчови, и ще гледа единствено и само качествата на играчите. Остава само да се надяваме за периода на подготовката, да даде и някакво приятно лице на отбора, като стил, атрактивност и най-вече продуктивност.
58 снимки от мача на моряците с ЦСКА-то на 16.05.2009 с отлично качество съм качил в следния торент.
http://www.p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=ccce1c249bccb63fb3e5834337ff6443fa60e30b

http://www.p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=ccce1c249bccb63fb3e5834337ff6443fa60e30b

crap написа:И мен това ме притеснява... че не познава нашите момчета, не само Делев. Сега гледам и Митя искали да вземат, което не е зле определено, но за Иван Стоянов, Платини, Делев положението се осложнява.
Хм.....за Делев не се усложняват нещата чак толко много.Той има червено сърце и ще изаде тревата.А Ив.Стоянов мисля ,че няма алтернатива на лявото крило......... Според теб новият треньор в каква система ще подреди отбора?
msm написа:crap написа:И мен това ме притеснява... че не познава нашите момчета, не само Делев. Сега гледам и Митя искали да вземат, което не е зле определено, но за Иван Стоянов, Платини, Делев положението се осложнява.
Не мисля, че нещата са толкова сложни. Все пак играят 11 футболисти с 3 резерви всеки мач. отделно трябва да има и конкуренция за всеки пост, което би трябвало да доведе до вдигане на качества за да си титуляр. Да не забравяме и неизменните контузии (И.Стоянов, Маркиньос, В.Манчев и др.), както и наказания за натрупани картони, което неизменно води до промяна на състава. Вие въртите имената на титуляри,като Стоянов и Делев и вече сте в паника, дали ще играят? Ами ако са по-слаби от новите ще са резерви, ако са по-добри ще играят. Това се отнася за всички които могат, а не за това как се казват. Естествено е, че тези които не могат и не искат да се борят за титуляри, ще търкат пейката или ще трябва да си търсят друго предизвикателство. Тук идва ролята на треньора да избере най-добрите от наличните. Ето защо и Андоне вече е изискал повече контроли още на лагера в Албена, за да успее да се запознае с качествата на всички. Има и още нещо положително в назначаването на чужд треньор. Поне за сега той все още не е подвластен на лобита за чичови и вуйчови, и ще гледа единствено и само качествата на играчите. Остава само да се надяваме за периода на подготовката, да даде и някакво приятно лице на отбора, като стил, атрактивност и най-вече продуктивност.
За всичко си прав, само за едно не си-не съм в паника

YA GUNNERS YA