Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025
От това, което видях в клипчетата -може би номер 10 ще е той.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Шведа ли имаш предвид?! Той е център халф!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- MASTER_COOL
- Контакти:
https://www.transfermarkt.com/david-seger/profil/spieler/665582
Да всъщност си прав ! Не ми прилича на дефанзивен такъв, значи може би е box-to-box.
Интересна подробност е, че може да играе и като ляво крило.
Дано дойде, защото явно е следен от скаутите и отделно няма вече време !
Според платформата, вероятността за трансфер е 85 %.
Да всъщност си прав ! Не ми прилича на дефанзивен такъв, значи може би е box-to-box.
Интересна подробност е, че може да играе и като ляво крило.
Дано дойде, защото явно е следен от скаутите и отделно няма вече време !
Според платформата, вероятността за трансфер е 85 %.
Дефанзивните му качества няма как ди знаем! Няма ги на клипче! Ха-ха! Но съществена подробност е, че вкарва доста по-често от Ето`о и евентуално двамата могат да бъдат добър тандем в средата на терена, ако не продадем последния! Камерунецът да бъде с по-дефанзивни фунции, а шведът да е по-свободен и даже да играе като плеймейкър!
Тогава за 10-ка може да потърсим атакуващ халф, който може да вкарва често голове освен да прави астистенции - някой като Тиаго! В този случай и Питас ще ни е по-полезен!
Тогава за 10-ка може да потърсим атакуващ халф, който може да вкарва често голове освен да прави астистенции - някой като Тиаго! В този случай и Питас ще ни е по-полезен!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Интересно кой го е следил и какво е харесал в него.
По визитка е 2 пъти по-зле от Линдсет.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Red_Pz написа:Интересно кой го е следил и какво е харесал в него.
Ако помниш Линдсет като дойде се открояваше сериозно. После потъна в посредственост, повлиян от местната среда :oops:
Линдсет го изпуснахме, така че няма нужда да го споменаваш! Имаме голяма потребност от такъв тип футболист като шведа! Ясно е, че не е суперзвезда, но ще свърши доста добра работа! А и нашите звезди, които се се съгласили да дойдат при нас, са доста как да го кажа - преоценени! Това ни е била голямата грешка - търсим някакви футболисти, които играят в първенства от Западна Европа и ще дойдат в БГ първенството само заради големи заплати! Насила ги правим псевдо звезди с тези заплати, а преди това същите са били посредствени футболисти с подобни за качествата им заплати! Затова е по-добре да се търсят футболисти, за които ние ще сме стъпка нагоре в кариерите им! Има доста футболисти от Южна Америка и Източна Европа, които ще изядат терена в нашето първенство, при това за малки заплати! Но няма кой да ги скаутва явно!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Съгласен съм напълно с 78 ! Междудругото ти си като прероден ! Намалил си хейта и се стремиш да бъдеш обективен. Поздравления 8-)
Аз бих добавил и африканския пазар ! Там има много потенциал също, дори съм чувал че е най-развиващия се !
Аз бих добавил и африканския пазар ! Там има много потенциал също, дори съм чувал че е най-развиващия се !
Да видим дали Блиц най-накрая ще познаят за някой трансфер.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Същото мога да кажа и за Dsport ! Пастор нали беше сигурен :lol: