V кръг: Лудогорец - ЦСКА 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: V кръг: Лудогорец - ЦСКА 2:0

Мнениеот angelco77 » 17 авг 2014 16:43

Red Warrior написа:
angelco77 написа:
1982 написа:
petko.h.markov написа:
1982 написа:И също така е факт, че този така омразен Стойчо постига страхотни резултати в А група, с оглед на тежкото положение на клуба. Миналият сезон завършихме втори, само супербогатите мутри ни изпревариха, а тимове като Литекс и Пловдив, при които всичко беше обезпечено и тип-топ, завършиха зад нас.

Е И?Какво от това?Какво направихме след това?Колко пари спечелихме от това второ място?Както каза по-малкото
саше"още пет пъти да победим Левски парична полза няма"

Ми дай да завършваме тогава на 10-о място, мрънкалник. Щом второто място ти е малко в тая тежка криза ...

И кво стана като станахте втори,а ние трети. :lol: И двата отбора вън от европа.
Разликата е че ние искаме нов треньор,щото Балъков и чеп за зеле не става,а вие поставяте Стою на пиедестал.
Да илядите с него. :mrgreen:

Ще ми сравняваш финансовото състояние на Томов и Ганчев ли? :lol:

Не,и там ви е проблема.Вие искате,по стар комунистически обичай,да биете,без значение дали можете да играете или не.
След като нямате пари за играчи,а Лудогорец имат,ще падате.Това е.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 авг 2014 16:57

angelco77 написа:След като нямате пари за играчи,а Лудогорец имат,ще падате.Това е.

Аз точно това написах 1921 пъти. Воинът също не го оспорва, какво точно се опитваш да докажеш ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 17 авг 2014 17:21

След 7-10 часа изписани най-различни мнения тук,аз пак не разбрах.Толкова ли е трудно да си признаем,че с днешна
дата Лудогорец са по-добрия отбор,като клуб и футболисти.Толкова е просто.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 17 авг 2014 17:27

Защо смяташ, че не си го признаваме? Според мен повечето тук гледат реално и по един или друг начин в коментарите си са изразили мнение, че съперникът ни превъзхожда.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 17 авг 2014 17:37

Udoji90 написа:Защо смяташ, че не си го признаваме? Според мен повечето тук гледат реално и по един или друг начин в коментарите си са изразили мнение, че съперникът ни превъзхожда.

Посочи ми един,в който е казано точно така.Всички са придружени с най-различни оправдания,завист,злоба,доволно
потриване на ръце,че са временни и че Стяуа ще отмъсти.Ето точно това не го разбирам и одобрявам.Това в момента
е факт,както и това,че сме най-бедната държава в ЕС.И вместо да запретнем ръкави и работим за да излезем от тази
дупка,ние правим най-лесното-завиждаме.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 17 авг 2014 17:42

petko.h.markov написа:След 7-10 часа изписани най-различни мнения тук,аз пак не разбрах.Толкова ли е трудно да си признаем,че с днешна
дата Лудогорец са по-добрия отбор,като клуб и футболисти.Толкова е просто.

Признавам, ето. Имат по-добри футболисти и повече пари.
Също така са отбор, който в България действа подло, бутан е от съдиите както се видя и срещу Ботев, а отгоре на всичко и имат комплексиран тип за собственик, който не дава да се говори против отбора му и се опитва да изкара отборчето си по-важно от националният отбор на България.

whitebear
Контакти:

Мнениеот whitebear » 17 авг 2014 17:46

petko.h.markov написа:
Udoji90 написа:Защо смяташ, че не си го признаваме? Според мен повечето тук гледат реално и по един или друг начин в коментарите си са изразили мнение, че съперникът ни превъзхожда.

Посочи ми един,в който е казано точно така.Всички са придружени с най-различни оправдания,завист,злоба,доволно
потриване на ръце,че са временни и че Стяуа ще отмъсти.Ето точно това не го разбирам и одобрявам.Това в момента
е факт,както и това,че сме най-бедната държава в ЕС.И вместо да запретнем ръкави и работим за да излезем от тази

Никога не съм казвал, че не са по-добри. Но въпроса е как да станем по-добри от тях, без да сме милионери.

haha

Мнениеот haha » 17 авг 2014 17:53

Нека цитираме и класиците:

Teo написа:.....Ще ви размажеме в събота барабар с цялата съдийска помощ... вервайте ми!
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 17 авг 2014 18:01

Чудех се дали да досадя с коментар. Като се бръснах сутринта обаче, бях сигурен, че ще посегна към клавиатурата. Замислих се, че останахме малко. Това аз, това Брат Пит, Джони Деп, Жозе Мауриньо...Наборите, на които не ни пука кой какво говори за нас. Дали е с нас или ни попържа. Имаме и други връстници, но като дойде реч за мнение, нещо никакви ги няма. Меко казано.

Брат и Джони си имат едни творчески ангажименти, та останахме с Жозе да говорим. И без това него го подмятат, че е преводач, а не треньор, а мен че съм шапкар в така сложната футболна материя. Приличаме си някак. Дори само преди месец и нещо го констатирахме в съвсем пряк контакт. Не само заради побелелите коси и чепатия ни изказ. Абе готини момчета сме и не знам какво ще прави този свят, като си отидем един ден!?

Доскоро по футболната тема с Жозе броехме и набора Дейвид Мойс, но Дейвид се поиздъни и сега ще го оставим намира.

Написах този толкова самохвалебствен увод, само за да си дам кураж да кажа няколко думи за вчерашния мач Лудогорец-ЦСКА. Опитвам се да защитя правото си на оценка, доколкото не изпитвам патриотични чувства от мига на един разбит нос и пусната кръв на съвършено невинен фен на ЦСКА преди няколко години.

Готов съм. Лудогорец не ме интересува.

Съгласен съм, че това е нов ЦСКА. Той има да пълни някак на ход в следващите седмици огромен трап през центъра на защитния вал. От дефанзивните халфове, сред които един продължава изобщо да не знае защо е там и да ръкомаха, до изграждането на динамичен синхрон в последната линия пред прекрасния вратар Якуб Дивиш.

До миналия кръг зоната на левия бек, като скоростната отечка след завоя Тамбурело на пистата Имола. Който не е поискал, той не е минал. Вземаше завоя и...До вчера.

Много комплименти за този, който е препоръчал и за този, който е убедил това хърватско момче да дойде в ЦСКА от Италия. Избягвам да давам оценки от пъво виждане. Още повече чисто статистически, Кукоч е една сиромашия, преди да премине в Бреша и да направи един страхотен сезон. Самият той е татуирал на ръката си, че само Господ може да го съди, но аз ще си позволя да направя оценка. Все пак сме набори с Жозе. Макар и начална оценка. И тя е, че това момче от първо четене е далеч над стандарта на "А" група и е комплимент, че е тук. И няма да бъде дълго тук. "Завоят Тамбурело" е блокиран.

Ще си позволя още две персонални оценки. Първата е свързана с настроението на Тони Силва. Или да заминава към първата оферта, или някой да се погрижи това момче да не тъжи толкова по Менди и Косоко. Нито той, нито ЦСКА има полза от това.

Аурелиен Йоахим - продължавам да твърдя, че има много хляб в него и заслужава доверие. Крайно време е да не бъдем тесногръди. Ако всички бяха такива никога светът нямаше да открие великия голмайстор Джордж Уеа. Джордж от ... Либерия. Надменността винаги води до страдание. А това момче знае какво прави на терена. Види се - знае.

Толкова.

Сега по другата така симпатична тема. За коментатора Боби Борисов.

Една група приятели му стискахме палци да се справи...патриотично, за да не страда и той. Справи се. Беше обран. Не беше краен, дори за ужас на правата вяра не сервилничеше. Похвали който можа, дори неподлежащия на похвала Стефан Генов. Чечо още не знае дали в Разград има градски транспорт.

Вярно, имам някои незначителни забележки, че отбеляза присъствието на симпатичното момиче до пратеника на Стяуа, но пропусна да насочи вниманието към разградския служител в ляво от девойката. Това беше оставилият следа, макар и само за 6 месеца в ЦСКА централен нападател и наш приятел Валентин Станчев. Врачанин. Също, може би, внимание заслужаваше намиращият се до Вальо тих разузнавач, софианецът Любо Трайков, който кротко се беше отдал на порока си и пушеше с присъщата за него елегантност...

От Лудогорец бих похвалил също и доктор Иво Якимов, който извади от игра и помисли за здравето на Георги Терзиев, след тежката среща между топката и главата на сливналията. Сигурно бих похвалил Иво, защото е бивш доктор на ЦСКА от един много славен период на отбора.

Лично на мен ми направи страхотно впечатление жеста на Стойчо Младенов,който спря за миг Терзиев и се поинтересува от състоянието му. Това са истинските моменти на този спорт. Кухнята, препирните, жълтините и кретенизмът са съпътстващи. Но спортът изисква спортисти. И все пак някакъв спортен морал.

Съдията.

Този съдия никога не е бил сред мишените ми. Признавам, че имам двама-трима, които гледам винаги под лупа. Преди двубоя срещу Ставров се изписаха какви ли не лошотии. Кой ли не се упражни върху него. Трябва да призная, че той се справи, а не виждам авторите на казаното и писаното преди мача да го отбелязват. Страхотно впечатление ми направи усета му за свободна игра. Види се - може.

Победи ли Лудогорец армейците от София? Да и този път. Да. На терена. Със спортно-технически средства и аргументи.

Но за пореден път камерите показаха безмилостната картина. Някъде футболната игра е просто театър. А той е съвсем друго изкуство. Футболът е феномен, магия. Той ентусиазира.

А вчерашният мач роди единствено кашеварския порив: "Бий чорбата по главата, бий, бий, бий!"

Е, добре дошли пред патриотично настроените трибуни на стадион "Васил Левски" идната седмица!

Супусепа и Причиненко централни, отляво Кукуч, а от сега да почват да търсят и десен бек, че с новият Тодор сме за никъде...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 17 авг 2014 18:08

petko.h.markov написа:

Още на първа страница има мнения, според които "Лудогорец" са фаворит и Х би бил добър за нас. Аз също писах и в двете теми за мача, че е по-вероятно да паднем. След мача също имаше обективни мнения, че те са били по-добри от нас - следя темата и знам, че видях такива. (Ако толкова държиш, ще ти посоча някои, като седна, защото от телефон ми е трудно да се ровя из темата.)
Относно Стяуа, и на мен са ми симпатични, но няма да съм за тях. Не се смятам за патриот - просто откакто гледам футбол, съм осъзнал, че изпитвам задоволство, когато и другите родни отбори бият чужди. Нямам намерение обаче да съдя онези, които са за Стяуа - всичко опира до въпрос на вкус, а аз нямам право да уча другите какво да харесват.
Последна промяна от Udoji90 на 17 авг 2014 18:37, променено общо 3 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”